Şimdi Ara

Azıcık Insafin Varsa Futbolu Bırak Umut Bulut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hamza hoca neyini begeniyor da oynatiyor anlamiyorum.

Sana acik ve net bir onerim var futbolu birak Umut. Takim degistirme biz yandik onlar yanmasin.

Bu takimda yuzlerce topcu izledim ama hayatimda senin gibi bir topcu izlemedim yemin ediyorum.
    Karambollerden attigin goller icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün maç 7-8 ' e gitmediyse 9 numaralı mağlum zatın yüzünedir
  • Bırakmaz sözleşme var hemde kapı gibi
  • bazen adama üzülüyorum ya, adamın maksimumu bu kadar ama işte forvet olmadığı içinde oynatmak zorundayız.
  • Kanser ediyor bu adam beni. Ciddi bir temizlik lazim takimda.

• Lan olum futbolunu yemişim, bir de Selçuk ile birlikte olmuşlar nasıl bağırdılar Bruma'ya.Acayip sinirlendim orada.

Bunları böyle Albayrak kafasındaki adamlar şişirdi şişirdi şimdi kendilerini futbolcu sanıyorlar.Galatasaray'a gelecek yönetimin kesinlikle sert bir yapıda olması lazım.Abdürrahim Albayrak gelirse zaten geçmiş olsun.

Burak Umut Olcan Selçuk filan bunlar Galatasaray'ın dayıları olmuşlar.Öyle Telles'e Bruma'ya filan posta koyuyorlar.Hadi sıkıyorsa Melo'ya yapsınlar aynı hareketleri.Sneijder'a Drogba'ya yapsınlar.

Mahallede böyle tipler vardır.Reiscilik oynarlar.Gelene gidene bura bizim mahalle olum akıllı olun derler, akabinde bu kekolar dayak yer, mitoz bölünerek geri gelirler.Bunlarda öyle olmuşlar.Biri bir şey yaptı mı bölünerek çoğalıyor, sonra şovlarını yapıyorlar.
  • Hamza-abdurrahim-burak-selcuk-umut

Bu takimda görmek istemediğim kişiler.yeniçeri ağaları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Lan olum futbolunu yemişim, bir de Selçuk ile birlikte olmuşlar nasıl bağırdılar Bruma'ya.Acayip sinirlendim orada.

Bunları böyle Albayrak kafasındaki adamlar şişirdi şişirdi şimdi kendilerini futbolcu sanıyorlar.Galatasaray'a gelecek yönetimin kesinlikle sert bir yapıda olması lazım.Abdürrahim Albayrak gelirse zaten geçmiş olsun.

Burak Umut Olcan Selçuk filan bunlar Galatasaray'ın dayıları olmuşlar.Öyle Telles'e Bruma'ya filan posta koyuyorlar.Hadi sıkıyorsa Melo'ya yapsınlar aynı hareketleri.Sneijder'a Drogba'ya yapsınlar.

Mahallede böyle tipler vardır.Reiscilik oynarlar.Gelene gidene bura bizim mahalle olum akıllı olun derler, akabinde bu kekolar dayak yer, mitoz bölünerek geri gelirler.Bunlarda öyle olmuşlar.Biri bir şey yaptı mı bölünerek çoğalıyor, sonra şovlarını yapıyorlar.

cok guzel acıklamışsın diyecek bir şey kalmamış.

amaçları yapıcı eleştiri de değil bi de. lan sen karşı karşıya 10 tane pozisyon kaçırıyorsun, öbürü zaten yerden kalkmıyor bir türlü gelmiş çocuga bagırıyor çağırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Lan olum futbolunu yemişim, bir de Selçuk ile birlikte olmuşlar nasıl bağırdılar Bruma'ya.Acayip sinirlendim orada.

cok guzel acıklamışsın diyecek bir şey kalmamış.

amaçları yapıcı eleştiri de değil bi de. lan sen karşı karşıya 10 tane pozisyon kaçırıyorsun, öbürü zaten yerden kalkmıyor bir türlü gelmiş çocuga bagırıyor çağırıyor.

Bruma'da garibim hiç karşılık vermiyor. Bunlara Balotelli gibi bir adam müstehak. Bir laf atsınlarda dayağı yesinler.

Hadi Selçuk kaptanda Umut'a Burak'a ne oluyor???? Hele Umut. Dün adam gibi forvet olsaydın, 6'ya-7'ye giderdi o maç.

• Ben Umut'u eleştirmeyi bıraktım, sonuçta adamın yapabilecekleri ortada onu oynatan '' Hamza Hoca ''
  • Umuta verilen sansi pandev e verseydik belkide pandev kendini toparlamisti.Ve umuttan daha fazla katki yapardi.

• Bence bize Goran PANDEV`in yerine 1 Yabancı, Umut BULUT`un yerine de 1 Yerli Forvet lazım. (Yabancı da olabilir tabi ki.) Umut BULUT + Muhammet DEMİR takası ne güzel olurdu. (Yanına ya Oyuncu ya da Para da teklif edilebilir.Takımda bir sürü gereksiz adam var.) Diğer yerli seçenekler; Mevlüt ERDİNÇ ve Adem BÜYÜK. Mevlüt`ü büyük ihtimalle TrabzonSpor aldı. Adem de bizde oynayabilecek topçu değil. Muhammet hem genç hem de yetenekli.

• quote:

yönetim, hoca vs. sert olunca da oyuncular küsüyor deniyor daha kötüsü sabotaja kalkışıyorlar. en iyisi ya takımdan göndermek ya da oyuncuları zihinsel anlamda eğitmek, başka yolu yok bence.

• Marjinallere bak hele. Her takımda Umut gibi Burak gibi Abdülrahim Albayrak gibi insanlar olsa sırtı yere gelmez.

• Adam hicbirsey yapmadiysa bile bu sene ligde 10 gol atti.

• Umut futbolcuysa Selçuk şahin dünya yıldızı o kadar yani

• artık kafada vuramıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi işin ilginç tarafı adam domuz gibi, daha sakatlandığını görmedim. Tek kurtuluşumuz ceza yemesi, şu an sınırda. O cezayı Beşiktaş maçına denk getirmek lazım.

• Şu Umut'a verilen şans Sinan'a verilseydi ne olurdu? Adam altta o kadar gol attı ama gene de yaranamadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.