Şimdi Ara

AZERBAYCAN TIP HAKKINDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2020 de mezuna kaldım tıp fakültesi için fakat bu sene 25-30k civarı gelecek gibi.YÖK ATLAS tan bakarken böyle bi tıp fakültesinin olduğunu gördüm duyan,bilen ya da bir tanıdığı giden var mı?

İnşallah herkesin gönlündeki olur, sınava hazırlıktan daha zor olan bu süreçte kolaylıklar dilerim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombastik40 -- 6 Ağustos 2021; 14:10:59 >

• aa azrbaydcan iki adim la surasi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019 girişliyim 1. Sınıf bitti 2ye geçiyorum şu an.
    Yani kabaca bilgi vericek olursam hazırlık,1,2,3.sınıfları bakü'de okuyup 4,5,6 yı yani klinik senelerini Türkiye'deki belirlenen üniversitelerde görüyorsun ve diploman Türkiye'deki üniversiteden oluyor yani Azerbaycanda mezun olmuyorsun.
    Okul 40 kişi alıyor her sene.Yerleşme sırasına yani yks puanına göre ilk 10 Aybü ,10-20 trakya,20-30 meram son 10 ise Atatürk üniversitesine dönüyor ve dediğim gibi 4.sınıftan itibaren yerleşeceğin üniversitede okuyorsun para ödemeden.Bir nevi ilk 4 sene misafir öğrencisin baküde anlaşmaya dayalı olarak.
    Hazırlık 3k dolar,1,2,3 için 4er k dolar ödüyorsun yani totalde 15k dolara mâl oluyor sadece okul ücreti.Onun dışındaki masraflar tamamen sana bağlı.Yani özetle böyle başka sorun olursa rahatlıkla yazabilirsin dostum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kibris dusunmuyor musun

• hocam cevabınız için teşekkür ederim:

ben google de biraz araştırdım fakülteyi ve karşıma yurt dışı eğitim danışmanlık şirketleri çıktı eğer ki yazarsam şirketle çalışmama gerek var mıdır?

aylık gideriniz ne kadar oluyor, yurt vs. ortamları nasıldır?

Cevap verdiğiniz için tekrardan teşekkürler  

• bombastik40 B kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten yökle geleceksin o yüzden tüm işlemlerini kendiin halledeceksin.Şirketler ykssiz gelenler için işlem alıyor ve ekstradan 1-2k dolar istiyorlar.Aylık gider konusu tamamen sana bağlı ama temel ihtiyaçlar aylık 400-500 manat civarında gerisi sana kalmış

• kur yine belimizi büktü ya hocam  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Azerbaycan hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.