Şimdi Ara

Azerbaycan Daglica Saldırisını Kinadi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Türk halkı emin olsun ki bu terör olaylarını gerçekleştiren hiçbir zaman çirkin amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu facia nedeniyle size, şehit askerlerin ailelerine ve yakınlarına, kardeş Türk halkına kendi adıma ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerimi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah rahmet eylesin."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Eylül 2015; 22:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TÜRK'ün tek dostu kardeşi Azeri kardeşlerimizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 7 Eylül 2015; 22:47:57 >
  • Kazakistan özbekistan türkmenistan kırgızistan aynı duyarlılığı göstermemişler diye yazardım ama bu ülkeler diktayla yönetiliyor mesela kazakistanda son seçimde nazarbayev 98 oy aldı inanılır mı hayır ruslar bu ülkeleri çakma bağımsız yapıyor belediyelerini kendin yönet üst makamlar benım diyor.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Evet kardesim bir tek onlarin cani yaniyor bugun azeri sayfalarinda gordum hep taziye mesajlari yayinlamislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Evet kardesim bir tek onlarin cani yaniyor bugun azeri sayfalarinda gordum hep taziye mesajlari yayinlamislar.

BOSNA HERSEK
    Bosna Hersek'teki Dostluk Köprüleri Derneği Başkanı Yasmin İmamoviç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dağlıca'daki saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, şehit askerlerin yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı diledi. Terörle mücadelede Türk devletinin ve halkının yanında olduklarını vurgulayan İmamoviç, terör örgütü PKK'nın yaptıklarının son dönemde ekonomik bir güç haline gelen Türkiye'yi istikrarsızlaştırma, Türk ve Kürt halkları arasında dostluk bağları kurulmasını engellemek amacı taşıdığını kaydetti. İmamoviç, Dağlıca'daki saldırıyı kınadıklarını belirterek, Türk devletinin ve halkının teröre galip geleceğine inandıklarını ifade etti.

FRANSA

Fransa Dışişleri Bakanlığı, Fransa'nın, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde PKK tarafından düzenlenen terör saldırısını kınayan bir açıklama yayımladı. Açıklamada, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilenirken terörle mücadelede Fransa'nın Türkiye'nin yanında olduğu aktarıldı.

MAKEDONYA
    Makedonya Devlet Bakanı Furkan Çako, Dağlıca'daki terör saldırısını "şiddetle kınadığını" ifade etti. Çako, yayınladığı basın açıklamasında, Makedonya Türklerinin "anavatan" olarak gördüğü Türkiye'de meydana gelen terör olaylarını üzülerek takip ettiğini belirterek, "Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde meydana gelen menfur saldırıyı derin bir şiddetle kınadığımızı bildirmek isteriz" ifadesini kullandı.

ARNAVUTLUK
    Arnavutluk Meclis Başkan Yardımcısı Shpetim İdrizi ise Dağlıca'daki terör saldırısını kınadıklarını belirterek, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi. İdrizi, yayınladığı taziye mesajında, Türk milletine karşı yapılan tüm saldırıları şiddetle kınadıklarını kaydederek, "Bu vesileyle, Arnavut halkının Türk milletinin yanında olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum" ifadesini kullandı.

KARADAĞ
    Karadağ Meclis Başkanı Yardımcısı Sulyo Mustafiç, Dağlıca'daki terör saldırısının Türkiye'yi güçsüzleştirmek için yapılmış bir terör eylemi olduğunu belirterek, "Türkiye'nin bu tarz saldırılara karşı gösterdiği güçlü tutumu devam ettireceğine inanıyorum" dedi. Mustafiç, terör saldırısını kınadığını ifade ederek, "Başta şehit yakınları olmak üzere, tüm Türk milletine başsağlığı diliyorum" diye konuştu. Dağlıca'daki saldırının Türkiye'nin istikrarsızlığını hedefleyen güçler tarafından yapıldığını vurgulayan Mustafiç, "Dün gece yaşananlar, Türkiye'yi güçsüzleştirmek için yapılmış bir terör eylemidir. Türkiye'nin bu tarz saldırılara karşı gösterdiği güçlü tutumu devam ettireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

SIRBİSTAN
    Sırbistan Müftüsü Muhammed Yusufspahiç de Dağlıca'daki terör saldırısını kınadı. Türkiye'nin "barış içinde kalkınan bir ülke" olduğunu kaydeden Yusufspahiç, "Şimdi biri bu kalkınmayı engellemek istiyor" ifadesini kullandı. Yusufspahiç, Allah'tan Türkiye'ye, Türkiye'deki tüm insanlara yardım etmesini dilediklerini belirterek, "Doğru yoldan çıkanların yeniden doğru yolu bulması için Allah'a dua ediyorum" dedi.

PAKİSTAN
    Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Pakistan'ın Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınadığı belirtilerek, "Pakistan, terörün her şeklini ve tezahürünü kınadığının altını bir kez daha çizmektedir. Duygu ve dualarımızla yakınlarını kaybetmiş ailelerin yanındayız" denildi. Açıklamada ayrıca, Pakistan'ın güçlü desteği ve Türk milletinin terörizmin kaynağını yok edeceğine duyulan inanç ifade edildi.

• Eiens.Upload kullanıcısına yanıt
    Hatami kabul ediyorum. Bir Arap ulkesi var mi peki kinayan ?

• Periah kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim arap ülkeleri öyle bir kınama yapmaz çünkü kralları kendini düşünür sadece suudi kral mesela abd nin en lüks otelini kapatmış yani pek birşey bekleme bunlardan oranın halkı sadece türklere karşı sevgi besliyor sen o ülkelere gidip türüm dediğinde el üstünde tutuyor halkı devletin çok zengin olmasına rağmen ben gidip gördüm halkın elinde hiç bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gezilecek Turk devleti tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdp bile kınadı ona bakarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Hatami kabul ediyorum. Bir Arap ulkesi var mi peki kinayan ?

arapların daha kendi ırklarına faydası yok bizemi faydaları olacak kanı bozukların
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

TÜRK'ün tek dostu kardeşi Azeri kardeşlerimizdir.

1. Tek dostumuz değil, diğer tüm soydaşlarımız dosttan öte kardeşlerimizdir.
    2. Azeri değil, Azerbaycan Türkleri demek daha doğru olur. Çünkü kendileri de Azeri denilmesinden rahatsızlar.

Artık bu milletin gerçek kardeşlerini anlaması gerek, sırtımızdan vuranların değil kandaşlarımızın, soydaşlarımızın yanında olmamız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

TÜRK'ün tek dostu kardeşi Azeri kardeşlerimizdir.

Azeriler Azerbaycan'da yaşayan azınlık bir guruptur. Azerbaycanlı veya Azerbaycan Türkü demek gerekir.
  • su araplarla gonul cografyasi yapacaginiza gercekten kan kardesimiz olan Azerbaycan'la kursaniza gonul cografyasini!!
  • Benim anlamadığım neden ortadoğudaki arap ülkelerini kınamıyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.