Şimdi Ara

Azar uygulamasına 2000 TL veren arkadaş ( ban yedi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç kullanmadım. Sırf kızlar ile sohbet etmek için, bu kadar para verilir mi?

Gelenlerde kız olsa bari ..... :) Yarısı 18 altı ergenler. Diğer yarısı karanlık ekranda selam bile vermekten aciz insanlar.

Arkadaşlar aranızda böyle insanlar yoktur. Burası forum donanım sizden beklemeyorum. Şayet var ise lütfen yapmayın.

Bonus: Hayırlı kandiller dediğim adam, bana dalgayı sallayarak hayırlı kandiller kardeşim dedi. Hala unutamıyorum. Hayırlı kandiller yerine başka bir cümle bulmalıyım.

Azar uygulamasına 2000 TL veren arkadaş ( ban yedi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 27 Mart 2018; 16:18:56 >

• Bu parayla kizlari bizzat eve cagirirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki rus parası
  • dışarıda kız tavlayacak kapasitesi olmayan herifler son umut böyle uygulamalara başvuruyor.
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Uçak parası dahil, 1 hafta gece gündüz Olga bacımız ile otelde kalmak garanti. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.
  • bu uygulamanın ismi sadece bana mı saçma geliyor
  • Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı kullanan insanlar daha saçma inan bana :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para kıza gidince gerçek hissetmiyorlar ama para uygulamaya gidip kız beleşe kullanıyor olunca sanrım kızları satın alıyormuş gibi hissetmiyorlar fakat her ne olursa olsun programda binlerce erkekle sohbet eden muhtemelen sizle buluştuysa kaç kişiyle buluşmuş sanal ve geçici arkadaşlıklar ne farkı kaldı ki
  • Öyle enayiler var mı gerçekten
  • Haftada bir saati 100 liradan eskorta gitse 5 ay işini görür zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın yarısını harcayamadan ban yedi. :DDDD
    Sigara içiyor şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.