Şimdi Ara

Azalan zaman ve artan korkular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs-1 sıralamam 60k ve mf-4te 40kya çekmek istiyorum fakat sonuçlarım pek iç açıcı sayılmaz (geometrim rezalet, fizikten eksikler var)

son 3 gündür adam gibi çalışamıyorum da. İntegral olduğu gibi duruyor. Bazen yapabilirim gibi geliyor bazen de yetişmeyecekmiş gibi. Ne düşüneceğimi bilemiyorum 40kya çekemediğim durumde herhangi bir planım yok. Bunları bir yerlere yazmak istedim belki durumum gerçekten de kötüdür ya da hala mümkündür biraz da bunu başkalarının gözünde merak ettiğim için açtım bu konuyu

Not: ilk mezun senem. obp: 84,65

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece bu 30 gün yoğunlaş.Ama deli gibi yoğunlaş str et her şeyi. 40kdan daha iyi bir derece yapacaksn.Şu an hedefinin ne kadar basit olduğunun farknda değilsin.Ygsde halletmişsin bile. Sadece bu 30 gün sık dişini.Çalış kanka sakın kendine güvenme ben yaparm 2 test çözerim yeter bana deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi olur hocam. Güvenmekten çok korku var zaten aşırı özgüven problemi yok zaten biraz da o korku motive ediyor. Mat geo fizik ağırlıklı çalışıp arada da kimya biyoloji bakmaya çalışacağım artık yetişir inşallah
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.