Şimdi Ara

Az yakan araçları buraya yazalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 206,c3 gibi araçların hepsini yazalım fiyat farketmez.

• getz
  • Mitsubishi attrage/ space star 1.2 dohc mivec

Hibrid bir aractan daha ekonomik surulebiliyor

http://m.themalaymailonline.com/drive/article/attrage-ous-fuel-economy

. Yakit tuketimi yarismasinda 42 litre benzin ile 1647 km yapti. En ekonomik atmosferik benzinli motor.

http://www.autoindustriya.com/auto-industry-news/mitsubishi-mirage-g4-achieves-1647-km-on-one-full-tank.html

Isvicre macaristan arasini 40 litre ile gecti (1000 km)

http://www.sekizincietap.com/mitsubishi-attragedan-yeni-bir-tasarruf-rekoru/

Yani oldukca ekonomik :)) ustelik hala 52500 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Ocak 2017; 22:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.4 hdi demeye gelmistim yazilmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

1.4 hdi demeye gelmistim yazilmis

Gezmeyi seven bi insanım hem ucuz hem az yakıyor parayı bulunca direk alacağım tek dezavantajı cam gıbı kazalarda pert oluyor.
  • Yeni olmuş kaza

Bu tüplü. Patlamamış Allah'tan

http://m.bursadabugun.com/haber/bursa-da-paramparca-olan-aractan-sag-ciktilar-785862.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Gezmeyi seven bi insanım hem ucuz hem az yakıyor parayı bulunca direk alacağım tek dezavantajı cam gıbı kazalarda pert oluyor.

bende 206 var yakit olarak super. 40 km gidiyorsunuz yakit ibresi yerinden kimildamiyor bile. eve donuyorsunuz 100 km olmus ibre hafifce asagi inmis oluyor. malesef kaporta zayif dediginiz gibi. zayifliktan once arac yere cok yakin. onden herhangi bi araca vursam buyuk ihtimalle adamin tampon demiri benim kaputa denk gelir. onden veya yandan kaza yapmadim net yorum yapamam, arkadan 2000 model corsa carpti 40 civari hizla. ben aracin arkasi komple goctu dedim, bakinca sasirdim bagaj kapagi yamulmamisti bile. belki corsanin dandikligindendir bilemem ama arkasi bekledigimden saglam cikti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu sahibi arkadas c3 demis. Bir c3 kullanıcısı olarak detay vereyim. 2005 model 1.4 hdi 92bg aracim var, ailem ilk sahibi, peugeot 2008 1.6 92bg aldıkları için temmuz ayından beri ben kullanıyorum. Bakımları zamanı gelmeden yapıldı araç 142 bin civarında. 1 depo yaklaşık 45 litre alıyor çoğu zaman totalden yakıt dolumu yaparım. Antalyanin ufak bi ilçesinde yaşadığım için yollar kalabalık degil yaklaşık 900 km civari gidebiliyorum ( is yerim baska bir ilçede karışık tüketim denilebilir yol bilgisayari 4.6 gösteriyor.) şehir içi kullanılırsa 800km yi gormeyebilir. C elysee aracim vardi sıfır aldığım 1.6 hdi 92 bg araç c3 den daha hafif ve yakıt tüketimi daha azdı. Deposu 46 litre civari alıyordu. Sehir ici 900km ye yaklasiyor, sehir disi rekorumda 1100 km i di. Peugeot 2008 ise 100 km de 6 litreye yaklaşıyor muhtemelen ağırlığından ve yaklaşık 5500 km de olmasından dolayı. 2005 model C3, 2014 model c elysee den daha iyi yol kavrıyor ve daha fazla güven veriyor. 2008 ise B segmentinde yerden hafif yuksek olmasına rağmen cok iyi yol tutuyor ve gercekten de guven veren bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stansah -- 24 Ocak 2017; 22:42:59 >

• quote:

quote:

quote:

bende 206 var yakit olarak super. 40 km gidiyorsunuz yakit ibresi yerinden kimildamiyor bile. eve donuyorsunuz 100 km olmus ibre hafifce asagi inmis oluyor. malesef kaporta zayif dediginiz gibi. zayifliktan once arac yere cok yakin. onden herhangi bi araca vursam buyuk ihtimalle adamin tampon demiri benim kaputa denk gelir. onden veya yandan kaza yapmadim net yorum yapamam, arkadan 2000 model corsa carpti 40 civari hizla. ben aracin arkasi komple goctu dedim, bakinca sasirdim bagaj kapagi yamulmamisti bile. belki corsanin dandikligindendir bilemem ama arkasi bekledigimden saglam cikti

ne güzel hocam aman dikkatli olun pejonun bildiğinz gibi böyle modelleri var mı 207 nasıldır mesela yakıt konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: stansah

Konu sahibi arkadas c3 demis. Bir c3 kullanıcısı olarak detay vereyim. 2005 model 1.4 hdi 92bg aracim var, ailem ilk sahibi, peugeot 2008 1.6 92bg aldıkları için temmuz ayından beri ben kullanıyorum. Bakımları zamanı gelmeden yapıldı araç 142 bin civarında. 1 depo yaklaşık 45 litre alıyor çoğu zaman totalden yakıt dolumu yaparım. Antalyanin ufak bi ilçesinde yaşadığım için yollar kalabalık degil yaklaşık 900 km civari gidebiliyorum ( is yerim baska bir ilçede karışık tüketim denilebilir yol bilgisayari 4.6 gösteriyor.) şehir içi kullanılırsa 800km yi gormeyebilir. C elysee aracim vardi sıfır aldığım 1.6 hdi 92 bg araç c3 den daha hafif ve yakıt tüketimi daha azdı. Deposu 46 litre civari alıyordu. Sehir ici 900km ye yaklasiyor, sehir disi rekorumda 1100 km i di. Peugeot 2008 ise 100 km de 6 litreye yaklaşıyor muhtemelen ağırlığından ve yaklaşık 5500 km de olmasından dolayı. 2005 model C3, 2014 model c elysee den daha iyi yol kavrıyor ve daha fazla güven veriyor. 2008 ise B segmentinde yerden hafif yuksek olmasına rağmen cok iyi yol tutuyor ve gercekten de guven veren bir araç.

güvenlik ve yakıt açısından206 ve c3'ü kıyaslarsak sizce kim alır?

• jetta 1.4 TSI ve 1.6 TDI ...

• Yakıt olarak 1.4 hdi 68 hp lik araçlar 206 ve c3 için yaklaşık aynıdır. Ama benim kullandığım 1.4 hdi 92 hp 206 da yoktu. Beygir gücü yükseldikçe yakıtta artış beklenebilir fakat sizin kullanım tarzınız ve aracı kullanacağınız yol koşulları engebeli ise tam terside olabilir. Güvenlik olarak kaza anında ikiside guvenlikli araba değil euro ncap de c3 kullanıcılar için 28 puan almış 2002 yılında 206 25 puan 2000 yılında. Benim aracimda 4 hava yastığı bulunmakta.

• 1.5 dci hepsini tokatlar. Hem yakıtta hem performansta.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

1.5 dci hepsini tokatlar. Hem yakıtta hem performansta.

clio yeni kasa mı?
  • 1.3 mj, 1.5 dci, 1.6 hdi

• Dizel: vw polo, opel corsa,

Benzinli: vw group tsi serisi

Benzin+Lpg: toyota, Renault modelleri

• 206 veya 206+ yerine 207 alınmalı diye düşünüyorum. O zamanın 5 yıldızlı aracı güvenlik konusunda. Zaten ağırlıklarını bile karşılaştırsanız 200 kilo fark olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca çoğu 206 veya 206+'da ABS standart değil.
  • psa grubu dizeller, benzinlide attrage
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stansah

Konu sahibi arkadas c3 demis. Bir c3 kullanıcısı olarak detay vereyim. 2005 model 1.4 hdi 92bg aracim var, ailem ilk sahibi, peugeot 2008 1.6 92bg aldıkları için temmuz ayından beri ben kullanıyorum. Bakımları zamanı gelmeden yapıldı araç 142 bin civarında. 1 depo yaklaşık 45 litre alıyor çoğu zaman totalden yakıt dolumu yaparım. Antalyanin ufak bi ilçesinde yaşadığım için yollar kalabalık degil yaklaşık 900 km civari gidebiliyorum ( is yerim baska bir ilçede karışık tüketim denilebilir yol bilgisayari 4.6 gösteriyor.) şehir içi kullanılırsa 800km yi gormeyebilir. C elysee aracim vardi sıfır aldığım 1.6 hdi 92 bg araç c3 den daha hafif ve yakıt tüketimi daha azdı. Deposu 46 litre civari alıyordu. Sehir ici 900km ye yaklasiyor, sehir disi rekorumda 1100 km i di. Peugeot 2008 ise 100 km de 6 litreye yaklaşıyor muhtemelen ağırlığından ve yaklaşık 5500 km de olmasından dolayı. 2005 model C3, 2014 model c elysee den daha iyi yol kavrıyor ve daha fazla güven veriyor. 2008 ise B segmentinde yerden hafif yuksek olmasına rağmen cok iyi yol tutuyor ve gercekten de guven veren bir araç.

güvenlik ve yakıt açısından206 ve c3'ü kıyaslarsak sizce kim alır?

guvenlık acısından ıkısı de tırt ama kafa kafaya carpısınca c3 alır gıbı duruyor. yakıt konusunda 206 onde

• Şu ana kadar kullandığım araçların içerisinde en az yakan Peugeot207 1.4 hdi. Hiçbir araç kolay kolay bunun yakaladığı yakıt ekonomisini yakalayamaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.