Bir tanıdığım için az tercih edilen bölümler lazım. kendisi kargo da çalışıyor ve ders çalışmaya vakti yok. 1 milyon 700 bin veya 1 milyon 800 binlere göre proğram varmı? benim gördüğün. 1milyon 627 bin küsürde bitmiş. hep.devlet üniversitesi önlisans olmak kaydıyla sizin tavsiye edeceğiniz bir yer varmı ? |
AZ TERCİH EDİLEN BÖLÜMLER .
-
-
Tyt 300 k üstü okumamalı -
neden
-
ben 1 miyon 300 binle tıbbi dökümantasyon okudum
neden okunmayacakmış o sizin yanlış düşünceniz.
rica ederim moral bozmayın .
--------------
ayrıca 1 milyon 600 binde
tıbbi tanıtım kırklar eli ün. myo.
bahçe tarimı 1 milyon 620 de düzce üniversitesi fark ettim. başka hangi bölümler var.
-
İş var mı -
İş bulunmuyor diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: HAYAT BİTTİİneden
yazıp duruyor işte. herkes oturup ders çalışabiliyor sanki ev geçnidirme bir işte çalışan insandan bahsediyorum. ona 1 milyon 300 binlerden yukarılardan yer bakamayız.ki.
-
bu tanıdığım bir işte çalışıyor ama işinden memnun değil.kargo da çalışıyor.
-
yazılım öğrensin
-
Ônlisans ta bilgisayar programciılk bölümü bayağı meşakkatli yaşi da var o kişinin ıgraştırmayacak bôlüm lazım gençler yassın o bölümü -
Yazılımın yaşı yoktur...
-
Mardin artuklu üni Süryani dili ve edebiyatı -
TEŞEKKÜR EDERİM 20 KİŞİDE /9 KİŞİ TERCİH ETMİŞ 560 KÜSÜR BİNDE SANMIYORUM BU KADAR YÜKSEKLERDE BİR PUAN ALABİLİECEĞİNİ...
------------------------
SAYIN SYMSMHG YAŞLI BAKIMI İÇİN TANIDIĞIMA SÖYLÜYECEĞİM BÖLÜMLERDEN BİRİ OLACAK 1 MİLYON 626-627 BİNLERDE 1-2 OKUL VAR YAZMASINI SÖYLÜYECEĞİM . ... 26 TERCİH. VAR.BOŞ KALMASIN.
-
;)
-
EKO NEDİR =?
-
Fndmfjdmdmdndjdmdjdmdjakskdöfj elemanın iletişim kurma çabası harika. Eğitimin önemi virali resmen.
Baba burası genelde akademik olarak başarılı insanları barındıran bir yer, sorunun cevabını ösym kılavuzunu inceleyerek daha rahat bulursun gibi. -
gideceği çok bölüm var ancak gitmeden bölümün derslerini araştırsın, derslere çok çalışmadan geçemez yoksa
Benzer içerikler
- goodnotes fiyat
- ihlas vakfı hangi cemaatin
- ayt fizik formülleri
- final deneme kulübü
- bilgisayar mühendisliği mi elektrik elektronik mühendisliği mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X