Şimdi Ara

az sonra beden var beyler[taktik lazım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlarım futbolu severim ama oynayam.bizim beden hocasıda notları bedende yaptığımız maçlar üzerinden veriyor.taktik falan verinde messi gibi oynayayım.

Not:Futboluma 10 üzerinden 3.5ten 4 veririm.

Edit:Şimdi çıkıyorum umarım sabah dersten önce yararlı bilgiler paylaşmış olursunuz beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Lodbrok -- 18 Şubat 2013; 10:40:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Futbol Nedir ya. Basket'e Gelde Bi Aklını Alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Futbol Nedir ya. Basket'e Gelde Bi Aklını Alayım

Basketbolu fena oynamam dostum.

• Basit oyna sert şut çek fazla çalıma kaçma ince paslar at defansa yardım et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Basit oyna sert şut çek fazla çalıma kaçma ince paslar at defansa yardım et.

Hocam zaten defans oynuyorum.arada bir ileri gidiyorum ordada bana top atan olmuyor zaten.

• Defans oynama en azındn orta saha oyna. Defansta kendini gösteremezsin kalıbın yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valekov -- 18 Şubat 2013; 0:14:04 >
  • Biri taktik verin messi olayım demiş biride taktik vermiş aga bu nedir yetenek yoksa olmaz bunlar bende yetenek yok kazma denilcek duzeydeyim sol beke geciyorum gelenleri iyi tutuyorum koşuyorum sol tarafta top gelincede yetenekli birini bulup ona atıyorum bu kadar bulunduğun yerde gorevini yap hocan iyi not verir heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En sevmedigim.derslerdendir kendisi

Rezil olma dersi

• quote:

Orijinalden alıntı: Valekov

Defans oynama en azındn orta saha oyna. Defansta kendini gösteremezsin kalıbın yoksa.

Kalıp var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

Biri taktik verin messi olayım demiş biride taktik vermiş aga bu nedir yetenek yoksa olmaz bunlar bende yetenek yok kazma denilcek duzeydeyim sol beke geciyorum gelenleri iyi tutuyorum koşuyorum sol tarafta top gelincede yetenekli birini bulup ona atıyorum bu kadar bulunduğun yerde gorevini yap hocan iyi not verir heralde

Ben her zaman elimden geleni yapıyorum.olmuyor ama nalet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artyom33

Dostlarım futbolu severim ama oynayam.bizim beden hocasıda notları bedende yaptığımız maçlar üzerinden veriyor.taktik falan verinde messi gibi oynayayım.

Not:Futboluma 10 üzerinden 3.5ten 4 veririm.

defansta kal,atik ol,top çalıp pas vermeye bak ve bugünü kurtar
  • Stoper olarak oynucaksan ve ağırsan rakibe tekte basmaya kalkma müdahalelerde her daim bir ayağın geride olsun ki rakip geçerse seni yetişmen gerek rakibi dümdüz değilde yanlama karşılıcan yani.Fm oynarken denk geldi konu
  • Beden notu öyle verilmez. Voleybol basketbolda top attırır 1'er kere parmak pası falan. Sol sağ sol ayak düzeni gibi şeylerle not verir öğretmenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Stoper olarak oynucaksan ve ağırsan rakibe tekte basmaya kalkma müdahalelerde her daim bir ayağın geride olsun ki rakip geçerse seni yetişmen gerek rakibi dümdüz değilde yanlama karşılıcan yani.Fm oynarken denk geldi konu

Sağol hocam işime yarar bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Beden notu öyle verilmez. Voleybol basketbolda top attırır 1'er kere parmak pası falan. Sol sağ sol ayak düzeni gibi şeylerle not verir öğretmenler.

Hocam o dediğiniz bizim okulda olmuyor.elimize voleybol topu almışlığımız yok.futbola önem vermesinin nedenide okulun futbol takımının olmaması.

• Up

• 4-4-2

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

4-4-2

:(

• Moonwalk yaparak koş şaşırsın millet
  • Gelen topa aban. Defanssin sen vur gitsin ilerde sizden biei olyr nasilsa :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.