Şimdi Ara

Az para ile en cok hangi arabaya mod. yapılarak verim alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örnek honda 1.6 vitec ve 110 hp modeller, focus 1.6 ve 2.0 modelleri, gibi.

Bunlara guc almak icin ne gibi mod lar uygulanabilir ve kaca maal olur fazla ucmadan tabi.
    Ayrıca aynı para harcanırsa hangisinde verim artışı yuksek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 14 Ocak 2006 13:17:33 >

• Bi ton seçenek var.Sen ne kadar ayırabilirsin modifiyeye.Ayrıca 2000 focus u öneririm.Honda daha fazla güç kazanır ama işi ilerletirsen çok para yer.
  • peogeut 307 lere bak bence onlarda cok güzel modifiye edilio tabi onlar küçük çapta veya honda crv ler de iyi oluo bu konuda..
  • Arkadaş performans tuning den bahsediyor anladıgım kadarı ile ve 307 ile crv nin ne alakası var ? Son Performans mod u yapıcagım arabalardır.

@cem_hakan arkadaşım sadece performans istiyorsan önce araba bütçeni sonra tuning bütçeni veya toplam bütçeni yazman gerekiyor. Yoksa kafadan atma yorumlar olucak yapılan yorumlar.
  • araba butcesi 18.000 ytl tuning içinde 2.000 ytl diyelim
  • ayrıca ford focus 2000 cc de dusunulur gibi. fiyat cok uygun.
  • cooper s

birkaç işlemle 200lü rakamlara ulaşılabiliyor..stock 160bg....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O paraya güzel bir egsoz sistemi,hava filtresi ve düşük hp li nos sistemi atarsın(40-50 hp civarı bi kit)
  • kazanc kac beygir olur ve aynı sportiflikte kullanılırsa ne kadar yakıt farkı olur % olarak
  • Şimdi nos olayında motorda tadilat yapmadan belirli bi güç elde ediyosun.Bu gücü rpm otodan ali ihsan ustayı(0312-278-10-65) arayarak öğrenebilirsin.Türkiyede bu sınıra uyan sayılı yerlerden.Egsoz ve hava filtreside araca göre değişiklik gösterir.Focus 2.0 da en az 8-10 hp de o verir.Tabi düzgün ve profesyonel bi şekilde yaptırmak kaydıyla.Ayrıca bazı araçların ECU larıda bu sisteme extra güç imkanı tanıyor.Ondanda +2,3 hp alabilirsin.Yakıtada gelincede sadece filtre vew egsozdan dolayı NORMAL KULLANIMDA belki aynı belki de biraz fazla (Max %8-10) artış olur.Nos KULLANMADIĞIN SÜRECE YAKITI ETKİLEMEZ.......
  • Bildiğim kadarıyla Ford Focusun Motoru aliminyumdan,yani modifiyeye çokda uygun değil,Hard tune yapıcaksan motor bloğunu değiştirmen gerekebilir...
  • geçen honda için bakmıştım..
    3.300 e motor modifiyesi set halindeydi..
    1.700 e NOS motor işi yaklaşık 5.000 e mal oluyo..
    ama 100 beygir güç alıyorsun..
  • http://www.otomobilshop.com/final/

şuradaki ürünlere bak bir fikrin olsun
  • Arkadaşım Honda ve Astra güzel modlar yiyor, Astra HB G kasa tabi acayip oluyor, çok klas duruyor özellikle dış modifiyeyle...

Bizde sedanı var, satmaktan döndük bende bişiler yapabilirim yaza doğru...
  • quote:

Orjinalden alıntı: topall.ashack

geçen honda için bakmıştım..

+ 100 bg güçmü
  • quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

Orjinalden alıntı: topall.ashack

geçen honda için bakmıştım..

+ 100 bg güçmü

5.000 ytl harcadıktan sonra 100 hp az bile.Dikkat edin BEN MOTORDA TADİLAT YAPILMADAN ALINABİLECEK GÜÇ diyorum.Senin dediğinde motor yeniden revize ediliyor.Ayrıca buna ek olarak Aktarma organları frenler lastikler süspansiyon donanımında değişmesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Arkadaş performans tuning den bahsediyor anladıgım kadarı ile ve 307 ile crv nin ne alakası var ? Son Performans mod u yapıcagım arabalardır.

@cem_hakan arkadaşım sadece performans istiyorsan önce araba bütçeni sonra tuning bütçeni veya toplam bütçeni yazman gerekiyor. Yoksa kafadan atma yorumlar olucak yapılan yorumlar.

+1
  • ben yukarda bu sorunun cevabını verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.