Şimdi Ara

Az önce öğretmenlik stajım bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilice öğretmenliği okuyup Meb’de öğretmen olmak istemeyen biriyim. Staja her gün lanet ederdim. İki otobüs değiştiriyorum gidebilmek için. Bugün son günümdü ve bitti. İlginç bir şekilde çocuklar beni çok sevmiş. Diğer stajyer arkadaşlar o sınıfa girdiklerinde bile çocuklar beni sormuş falan. Garip bir şekilde hoşuma gitti öğretmen olmak. Ders sonunda gelip imza istediler, sarıldılar. Bir öğrenci kitabın ilk sayfasına 4 youtuber’dan imza almış. Beğenmediğim Enes Batur’un imza attığı sayfaya ben de imza attım. Bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. Bir yanım staj bitti diye sevinirken bir yanım hüzün kaplı.

Paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F50022CA6

Bu mesaj silindi.
    Okuyun hocam. Enes Batur küçük çocuklar için bir idol gibiyken o çocuğun benim imzamı o sayfada görmek istemesi duygulandırdı beni.

• Okumayın youtuber zebani seven ortaokullu mercan dede kırması Çin ejderhası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Okumayın youtuber zebani seven ortaokullu mercan dede kırması Çin ejderhası.
    Bi sessiz ol da arkadaşların da okusun.

• çocuklar kolay etkilenir. çocukların özelliği bu ve yine bu yüzden ağaç yaşken eğilir derler.
  • Okumayın beyler iki otobüs değiştirmekten aciz çin kertenkelesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.