Şimdi Ara

Az önce komşu geldi Wi Fi şifresini istedi vermedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapı çaldı aniden. tek yaşıyorum bu arada. kalktım açtım. dedi ki merhaba. internet şifresini verir misiniz lazım oldu falan filan bir şeyler geveledi. ben de bir sürü yalan uydurdum. işte akk ye girdi yavaşladı, habire kopuyor internet vb.. o da tamam o zaman dedi biraz suratını astı gitti. evet beyler bunu başardım. şifreyi vermedim. çok mutluyum lan. normalde ben biraz malımdır hemen veririm böyle şeyleri ama bu sefer yemezler. akıllandım artık.

• Hll spr dvm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mac filtresi koy şifreyi ver bağlanamayınca bırakırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam verirdim ertesi gun sifreyi degistirirdim belki gercekten ihtiyaci vardı

• Verme yada gelsin ortak akksiz bi internet alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum başıma geldi. Evimizi mütahit bitirince mecbur taşındık. Mahallede port yokmuş, yapılması berdeyse 1.5 ay falan. Yıldız abladan istedik, kemküm yapmadan direk verdi. Parada istemedi. İnternetimiz bağlanınca gidip yarı parasını vereceğiz.

İnsanların ihtiyaçları olabilir, tamam bende sıcak bakmam ama 1 ay verilir. Bakarsınız öküz gibi zıbanıyor internete 2 günde akk dolduruyor, değişirsiniz. Baktınız aylar geçti halen internet almadı yine değiştirirsiniz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Aynı durum başıma geldi. Evimizi mütahit bitirince mecbur taşındık. Mahallede port yokmuş, yapılması berdeyse 1.5 ay falan. Yıldız abladan istedik, kemküm yapmadan direk verdi. Parada istemedi. İnternetimiz bağlanınca gidip yarı parasını vereceğiz.

İnsanların ihtiyaçları olabilir, tamam bende sıcak bakmam ama 1 ay verilir. Bakarsınız öküz gibi zıbanıyor internete 2 günde akk dolduruyor, değişirsiniz. Baktınız aylar geçti halen internet almadı yine değiştirirsiniz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır.

adam doğru dürüst selam bile vermiyor. anca işi düşünce gelip gevşek gevşek sırıtıp bir şeyler istiyor. böyle tiplere günahımı vermem.
  • Verseydin komşuda kzıInı verecekti sana

• O an verebilirdin hacı baktın beleş diye kendileri almıyor değiştirirdin şifreyi

• quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Aynı durum başıma geldi. Evimizi mütahit bitirince mecbur taşındık. Mahallede port yokmuş, yapılması berdeyse 1.5 ay falan. Yıldız abladan istedik, kemküm yapmadan direk verdi. Parada istemedi. İnternetimiz bağlanınca gidip yarı parasını vereceğiz.

Hocam bizde sıfır eve taşındık .internetin gelmesi 8 ay kadar sürebiliyormuş. 1.5 ay falan hikaye yani.

Dediğim gibi ihtiyaç olur. Alt tarafımıza 2 yeni gelin taşınacak. İstesinler vericem. 70 lira ödüyoruz altı üstü. Senelerce yüz yüze bakıcaz. Zaten akkyı 1 haftada darma duman ediyorum. Akşama kadar çalışıyorlar. Akşam kullanacakları 2gb internet koymaz yani

• Ben vermiştim birine sonra bir baktım adamlar 5-6 kişi birden giriyor bende hepsini tek tek engelledim

• Vermediğin iyi olmuş Türkiyede yüzsüz çok . işini gördükten sonra dur bi 1080 p film izleyeyim deseydi ne yapabilirdin ki
  • cimri herif kapına kadar geliyor komşun versen ne olurdu ,sorsaydın kapıda ne işiniz vardı nette felan, bide konu açmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 2 Ekim 2016; 20:22:43 >
  • Bahane aramadan , direkt hayır diye cevap verseydin bir şeyler başarmış olurdun. Komşun ısrar etmediği için şanslısın sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.