Şimdi Ara

az önce kızı böyle tavladım (acıklama geldi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
4.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce evden cıktım markete doğru gidiyorum sağa dondün solda gelen güzel bir hatun var mesafe 10 metre hatuna 1 sn lik bakış attım kafamı cevirdim yürüyorum bir baktım aramızdaki 10 metrelik mesafe kısalmış düşmüş 2 metreye çaktırmadan yürüdm markete girdim hatunda markete girdi , cikolata reyonuna girdim 1 tane sicak cikolata birde cikolata aldım hatun da geldi yanıma ilk söz erkeğindir diyerek yaşın kaç dedim dedi xx yaşındayım , bu tür durumlar için cebimde bulundurdugum facebook adresleriminden bir tanesini kıza verdim az önce eklemiş işte kız böyle tavlanır.. ne kadar az değer o kadar köfte ve birde can alıcı soru

acıklama alıntı msajında ekte

aslında dikkat ederseniz her konumda gizli bir mesaj içeriyor ama bazı insanlar üyeler düz mantıkla baktıkları için anlamıyorlar içeriğini ben aslında üyelerin beyinlerinin cok yonlu kullanılmasını sağlıyorum şimdi inceliyelim dh üyelerim

1 sn baktım sonra yoluma devam ettim burada karşı tarafa mesaj iletiyorum diyorumki sana değer vermiyorum güzel değilsin( sana 1 sn lik değer veriyorum ) kızlar buna alışık değildr yolda yürüyün her erk kızlara bakar süzer kızlar belli etmesede memnun olurlr kendilerini tatmin ederler bu şekilde ..

yaşınız kac diyorum cunki kıza (senin yaşın kücüktür bana göre değilsin. ) iletisi veriyorum bim toplumumuzda kozlara o kadar cok değer veriliyorki kızların ret edilme duygusu cok az nede olsa bana muhtac diyor kız.

kontrol bende ben beden ve insan pisikolojisini cok iyi kullanan biriyim bunu beden dilim ile karşı tarafı cok kolay şekilde etki altına alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 12 Aralık 2011; 18:38:32 >

• ADAMSIN
  • hayal kurmak ne güzel
  • what can i say , i dont know man
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

ADAMSIN

1sn hepsini nsıl okudunuz.
  • Adamın dibi
  • Fazla cool story
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

az önce evden cıktım markete doğru gidiyorum sağa dondün solda gelen güzel bir hatun var mesafe 10 metre hatuna 1 sn lik bakış attım kafamı cevirdim yürüyorum bir baktım aramızdaki 10 metrelik mesafe kısalmış düşmüş 2 metreye çaktırmadan yürüdm markete girdim hatunda markete girdi , cikolata reyonuna girdim 1 tane sicak cikolata birde cikolata aldım hatun da geldi yanıma ilk söz erkeğindir diyerek yaşın kaç dedim dedi xx yaşındayım , bu tür durumlar için cebimde bulundurdugum facebook adresleriminden bir tanesini kıza verdim az önce eklemiş işte kız böyle tavlanır.. ne kadar az değer o kadar köfte ve birde can alıcı soru

Adam kendi çüküyle konuşuyor

•  az önce kızı böyle tavladım (acıklama geldi )

Şaka bi yana,bunu gerçekten yaptıysan cidden helal olsun,olayların devamını okumak isterim
  • Adam matbaaya gitmiş facebook kartı bastırmış
  • ne adamsin adolf.
  • Cebinde perwoll de var mı?
  • Dondurucu hikaye bilader
  • 0-6 yaş arası çocukların hayali arkadaşları olması çok normaldir. Lütfen anlayışla karşılayın.
  • Burada Ne Yapmamız Gerekiyor Gülmemizmi Gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydexer

az önce kızı böyle tavladım (acıklama geldi )

Şaka bi yana,bunu gerçekten yaptıysan cidden helal olsun,olayların devamını okumak isterim

çiddi yaptım tabi
    devamı yok az önce gelişen bir olaydı
    sıcak cıkolatam yeni bitti

• Cool story bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

yav he he

sesli güldüm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.