Sesli bir ortamdaydım 5757 diye bir numara beni aradı merhaba ben Kenan İmirzalıoğlu'nu duyabildim sadece gerisini duyamadım bi kampanya falan mı bu konuda bilgisi olan var mı?
Kampanya sanırım. Bant kaydıdır zaten. Geçen beni de aradı 5757 ama yetişip açamadım. Buymuş demekki.
Geçende beni aramıştı 5757 merhaba ben Seda sayan dedi telefonumun şarjı bitti nie aramıştı acep
şok oldum. ben dururken niye sizi arıyor ki
Pepsi kampanyası olsa gerek
Benide 3 kere aradılar meşgule attım hep
sanırım GS Dergi abonelerinide ARDA arıyordu..basit işler bunlar..bant kaydı anlamında...ama hoş yani müşteriye karşı..
Arkdaşımıda aramış merhaba ben seda sayan evde pepsi varsa yarım bardak doldur ve yarı kalan yeri birlkte dolduralım hadi başlayım ateşli bi sohbete.. ( Sanki robotmuş ) dedğine göre Ardakadaş başlamış ne zman gelirsin adanaya diye oda demişki tanımdağım kişlerin davet ettği yerlere gelmem ismini söyle demiş arkdaşta ismini ve soysimini söylemiş tanışmışlar o ara . E tanıştık gene davet ediyorum adanaya geleceksen bizim evin demir kapsı ardına kadr açık unutma demiş Beklermisn demiş biraz arkdaş beklemiş 10 sn felan pat iletişim kesilmiş arkdaşın 9.83 tLsi varken 0 kalmış Ve banka hesbındaki 168 tl 0Lanmış . Benim şarjım bitmesi ii olmuş
Tabi canım Tabi benide jennifer lopez aradı
Beni de az önce aradı... Pepsilerde günlük 20 tl konuşma falan fistan hediye imiş...
Reklam olabilir. Annemi üç kere aramışlar, açmamış; beni de bir kere aradılar, meşgule attım.
adam ol dedim ona
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme