Şimdi Ara

Az önce Kenan İmirzalıoğlu beni aradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sesli bir ortamdaydım 5757 diye bir numara beni aradı merhaba ben Kenan İmirzalıoğlu'nu duyabildim sadece gerisini duyamadım bi kampanya falan mı bu konuda bilgisi olan var mı?

• Kampanya sanırım. Bant kaydıdır zaten. Geçen beni de aradı 5757 ama yetişip açamadım. Buymuş demekki.
  • Geçende beni aramıştı 5757 merhaba ben Seda sayan dedi telefonumun şarjı bitti nie aramıştı acep
  • şok oldum. ben dururken niye sizi arıyor ki
  • Pepsi kampanyası olsa gerek
  • Benide 3 kere aradılar meşgule attım hep
  • sanırım GS Dergi abonelerinide ARDA arıyordu..basit işler bunlar..bant kaydı anlamında...ama hoş yani müşteriye karşı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüzüne kapadım bi daha arıyor çok yüzsüz
  • Ödemeli at birdaha arasın...
  • Arkdaşımıda aramış merhaba ben seda sayan evde pepsi varsa yarım bardak doldur ve yarı kalan yeri birlkte dolduralım hadi başlayım ateşli bi sohbete.. ( Sanki robotmuş ) dedğine göre
    Ardakadaş başlamış ne zman gelirsin adanaya diye oda demişki tanımdağım kişlerin davet ettği yerlere gelmem ismini söyle demiş arkdaşta ismini ve soysimini söylemiş tanışmışlar o ara .
    E tanıştık gene davet ediyorum adanaya geleceksen bizim evin demir kapsı ardına kadr açık unutma demiş
    Beklermisn demiş biraz arkdaş beklemiş 10 sn felan pat iletişim kesilmiş arkdaşın 9.83 tLsi varken 0 kalmış
    Ve banka hesbındaki 168 tl 0Lanmış .
    Benim şarjım bitmesi ii olmuş
  • Tabi canım Tabi benide jennifer lopez aradı
  • Beni de az önce aradı... Pepsilerde günlük 20 tl konuşma falan fistan hediye imiş...
  • Reklam olabilir. Annemi üç kere aramışlar, açmamış; beni de bir kere aradılar, meşgule attım.
  • adam ol dedim ona
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.