Şimdi Ara

Az önce hayatımda gördüğüm en kötü yabancı filmi izledim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obsesoz

Sanane..Sana bişey diyecek olsam adın geçerdi.

Adam akıllı konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

quote:

izlemiştim bende baya kötü harbiden baya saçma komik olmuş bikiniyle silahla soygun yapmalar.

Ama iyi oynamışlar, ileriki sahnelerde ciddi ciddi silah kullanıyorlardı küçücük kadınlarBen sesinden bile irkilirim, ama onlar yapabilmişler!

abi yapma gözünü seveyim oyunculuk james franco yapıyor ötekiler bence iyi değil.

Yeni nesil oldukları için herhalde küçük görüyorsun biraz onlarıSıkıyorsa sen o sahneleri gerçekçi oynamaya çalış bakalım, ne kadar becerebiliyorsun

estağfurullah küçük görmüyorum yeni nesil olarak örnek vermek gerekirse jenifer lawrancede yeni nesil iyi bir oyuncu , o sahneleri bende oynarım ne var donla koşup silahla adam kovalamak zor değil bunlar basit oyunculuk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

izlemiştim bende baya kötü harbiden baya saçma komik olmuş bikiniyle silahla soygun yapmalar.

Ama iyi oynamışlar, ileriki sahnelerde ciddi ciddi silah kullanıyorlardı küçücük kadınlarBen sesinden bile irkilirim, ama onlar yapabilmişler!

abi yapma gözünü seveyim oyunculuk james franco yapıyor ötekiler bence iyi değil.

Yeni nesil oldukları için herhalde küçük görüyorsun biraz onlarıSıkıyorsa sen o sahneleri gerçekçi oynamaya çalış bakalım, ne kadar becerebiliyorsun

estağfurullah küçük görmüyorum yeni nesil olarak örnek vermek gerekirse jenifer lawrancede yeni nesil iyi bir oyuncu , o sahneleri bende oynarım ne var donla koşup silahla adam kovalamak zor değil bunlar basit oyunculuk.

Silahla ateş de ediyorlar bu arada, ben olsam baya zor yapardım. Çünkü hem silah sesinin gürültüsünden rahatsız olurum, hem de silahı ateşlediğin sırada silahın o şiddetle elinden kaymaması lazım

• Franco yakışmadı be üstad
  • aynen o hatayı bende yaptım :) izlemeyenler kesinlikle uzak dursun
  • kanal d'nin geceleri verdiği saçma sapan filmlerden biri bence biraz şaşırtıcı o kadar başlarda bi gençlik filmi havası var sonradan bozuyor bayağı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

kanal d'nin geceleri verdiği saçma sapan filmlerden biri bence biraz şaşırtıcı o kadar başlarda bi gençlik filmi havası var sonradan bozuyor bayağı

evet :d:d
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Banlı değil mi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 24 Ekim 2014; 23:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Banlı değil mi o

Sonradan banlanmış olabilir
  • Filmin adını arattım kızlardan başka birşey yok resimlerde anlaşılan başka birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Filmin adını arattım kızlardan başka birşey yok resimlerde anlaşılan başka birşey yok

''Spring Breakers izle'' yaz Google'a, ben öyle bulmuştum.
  • granturismo3 G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben resimlerine baktım nasıl konusu diye ondan bahsediyorum yarın izlerim bir ihtimal
  • quote:

Yok hocam ben resimlerine baktım nasıl konusu diye ondan bahsediyorum yarın izlerim bir ihtimal

Ben sırf merak ettiğim için izledim, midem bulandı
    spoiler versene neyden miden bulandı pmde atabilirsin
  • quote:

spoiler versene neyden miden bulandı pmde atabilirsin

Plajda memeleri açık kadınlar, lezbiyenler, içki, uyuşturucu, soygun, silahla adam vurma

Kısacası, bana milyar dolar verseler böyle bir filmde oynamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 28 Ekim 2014; 22:04:56 >
    İçi boş bir film o zaman çerezlik
  • quote:

İçi boş bir film o zaman çerezlik

Evet, ama çok merak ediyorsan izle. Senin kararın
    Çok boş kalırsam izlerim belki çok film izleyen biri değilim
  • quote:

Çok boş kalırsam izlerim belki çok film izleyen biri değilim

Ben de çok nadiren izlerim, en son sinemaya gideli 1 seneyi geçmiştir. Ben sırf Ashley Benson'ı beğendiğim ve oyunculuğunu merak ettiğim için izledim. Takdir ettiğim sahneler de var. Mesela o cüsselerine rağmen silahla adam vurmak falan. Ben olsam erkek halimle zor yapardım. Gürültüden rahatsızlık duyuyorum çünkü
    Bende beğendim şimdi güzel hatun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.