Şimdi Ara

Az önce Forrest Gump'ı izledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok etkilendim. Zaten çıktığı sene Esaretin Bedeli gibi bir filme rağmen tüm oscarları toplamış. Kurgusu ve hikayenin ilerleyişiyle insanın sadece iq sayılarından ibaret olmadığını ve neler yapabileceğini anlatan, normalin altında zekada bir adamın bile hayata karşı olan pozitif tutumunu ele alan harika bir film. Bu zamana kadar izlememiş olmama üzüldüm. İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin
    Bende imdb top 250 listesine bakıyordum orada rastladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzlemeyi düşünüyorum ben de
  • İnanır mısın inception filmini yeni bitirdim bende. İmdb top 250 listesine baktım tam forrest gump'ı izleyecektim sonra inception'ı görünce onu izleyeyim dedim yeni bitti film. Başlamış olsaydım aynı anda bitirecektik demek ki.
  • artis ne arar la bazarda diye bi vidyo var youtubeda çok komikli ben de ordan geliyorum
  • Cast Away'e de bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeyen varsa demişsin de büyük ihtimal bir tek sen vardın o şaheseri izlemeyen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanın foreat gump ı kac defa izlediğimi hatırlamıyorum :) keza cast away de aynı şekilde. Esaretin bedeli vb gibi filmle ne zaman denk gelse izlerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tavsiye olarak, eğer izlemediyseniz The Terminal'i öneririm. Tom Hanks'in en sevdiğim filmlerindendir, izledikçe neşelendiren filmler olur ya onlardan işte, eminim seveceksiniz.

• Heyea kullanıcısına yanıt
    he ya

• salt amerikan rüyası propagandası, uyuşmayın şunlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarımsaklıyoğurt -- 27 Mayıs 2018; 8:58:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler konu açarak bizi bilgilendirdiğin için o film hiç bilinmeyen filmlerden youtube videosu falan yap çoğu kişi duymamıştır o filmi imdb de 1.5 milyon kişi oy vermiş ama bot onlar heralde.
  • big fish

interstate 60

stardust

bu fimlere de bak. güzel hikayelerdir

• film güzelde gerçek hayatta öyle şeyler imkansız. filmde forest şanslı
  • mağara sıcak mıydı
  • Captain Philips , Terminal vs buying filmlerini de izleyin. Catch me if you can izlemediyseniz o da olabilir.

• Yenimi izledin bu filmi bugüne kadar izlememek ile yanlış yapmışsın.insanın her davranışının düşünce ürünü olmadığına, illa yapılan her şeyin ardında bir sebep bulunması gerekmediğine vurgu yapan harika film.

Ayrıca koş forrest koş...

• bu filmi izlediğimde hayatımın en sıkıntılı yıllarını geçiriyordum, benim için çok güzel motivasyon olmuştu,, azimle insanın üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun olamaz
  • hoş film ama arkadaşın dediği gibi amerikan propagandasi biraz da. 12 angry men izle ve film izledim de. ya da pek listede yukarda olmayan enter the void.

• Forrest gump balondur

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Cast Away'e de bakabilirsiniz.
    Agaaa beeeeeee harika film

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.