Şimdi Ara

az önce ebaydan ürün aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar az once ebydan ilk defa paypal konuk hesabıyla ideos x5 ime 32 gb shdc class 10 aldım simdi ne yapmam gerekiyor ne yapmam lazım satıcı abd den fikir ve goruslerinize acıgım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

selam arkadaşlar az once ebydan ilk defa paypal konuk hesabıyla ideos x5 ime 32 gb shdc class 10 aldım simdi ne yapmam gerekiyor ne yapmam lazım satıcı abd den fikir ve goruslerinize acıgım :D

konuk hesabı nasıl oluyor hocam bende alıcam ama turkcell cep-t paracard paypal'da desteklenmediği için alamıyorum
  • Eğer ödemesini yaptıysan, ürünün gelmesi bekleyecen
  • bize.ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumcu*

quote:

selam arkadaşlar az once ebydan ilk defa paypal konuk hesabıyla ideos x5 ime 32 gb shdc class 10 aldım simdi ne yapmam gerekiyor ne yapmam lazım satıcı abd den fikir ve goruslerinize acıgım :D

konuk hesabı nasıl oluyor hocam bende alıcam ama turkcell cep-t paracard paypal'da desteklenmediği için alamıyorum

eger paypal hesabın yoksa urunun siparisini tamamlarken odeme secenekleri arasında paypala uye olmadan kredi kartıyla tek seferlik paypal uzerinden alısveris yapıyorsun sana bir kod veriyorlar sorun cıkarsa paypalla bunla islem yapıyorsun.

en azından anladıgım bu :D

yani git birinden kredi kartı bul ondan al baska care yok :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumcu*

quote:

eger paypal hesabın yoksa urunun siparisini tamamlarken odeme secenekleri arasında paypala uye olmadan kredi kartıyla tek seferlik paypal uzerinden alısveris yapıyorsun sana bir kod veriyorlar sorun cıkarsa paypalla bunla islem yapıyorsun.

en azından anladıgım bu :D

yani git birinden kredi kartı bul ondan al baska care yok :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.