Şimdi Ara

Az önce aklıma gelen ve beni sevindiren bir kaç olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela Elektronik Devreler 1'i DC ile geçişim. Elbette aldığım not değil önemli olan. 1 adet bile ödev yapmadım (Zaten okula geldim geleli 3 ödev yaptım), projesini teslim etmedim, laboratuvarını baştan savma yaptım veee sadece vize ve final ile dersimi geçtim. (Vizelerden biri proje ve ödevlerden oluşuyordu)

Mesela Mikroişlemci Sistemleri, onu da DC ile geçtim. Ödev yapmadım, bırakmaya karar verdim. Arkadaşımın ısrarı ile son 3 saat bütünlemeye beraber çalıştık ve geçtim. Bırakacağımdan emin olduğum bir dersi sadece 3 saat çalışma ile geçtiğime inanamadım ve çok mutlu oldum. :D (Aslında beni başarı mutlu eder)

Hayatımda en çok çalıştığım vize, Devre ve Sistem Analizi diye bir dersin ilk vizesi, ona tam 9 saat çalıştım. Ne mi oldu? En yüksek notu 10 puan farkla ben aldım. :D Buna çok sevinmiştim, zira DSA (Açılımı) denen ders bölümdeki baba derslerden biri.

Bu dönemin sonundan sonra 9 dersim kalıyor. 2 dönemde verebilirim aslında ama hiçbir şeye uğraşasım gelmiyor. Kuvvetli bir depresyon.

Ha ayrıca, geçenlerde ufak legolardan bir şehir yaptığımı hatırladım ve 11 yaşlarındaydım. Parçalar hem küçük, hem de şehrin boyutu masaya sığacak kadar var. Ben tek başıma sadece kurulum kağıdına bakarak yapmıştım. Bu da beni epey sevindirdi. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatım biraz bile pozitif bakınca tamamen bir facia değil ayrıca. Mesela Fizik 2 diye bir ders var bizim bölümde, en baba derslerden biri. İkinci vizesinden 100 almıştım, herkes kopya çektiğimi düşündü. :D (Okul hayatımda sadece 1 defa bu işlemi yaptım, o dersi de bir daha aldım) Sonra Fizik 2 müfredattan kaldırıldı, EMAT'tan muaf oldum, ki o da en baba bölüm dersidir denebilir. :D

Böyle yani, anlayacağınız bu kadar güzel olaydan sonra bu okul bitmezse çok yazık olur. O yüzden 2 dönemde bitireyim ben bu okulu. 2019 olmadan. :D

• Bir arkadaşım bana sınavlardan 5 al geç deyip dalga geçmişti, sahiden de finalinden falan 5 alarak geçtiğim dersler oldu. :D 23 - 27 arası ortalamayla 4 dersi geçtim. :O

Yine Endüstriyel Elektronik diye PLC odaklı bir ders, hiç PLC bilmeden geçtim. Vize ya da quiz idi, tam hatırlamıyorum ama onun mazeretine girmiştim, mazerette de hem PLC hem de diğer azınlık konudan soru geldi, normal quiz ya da vizede her neyse, sadece PLC soruluyordu, oradan gelen ek puanla geçtim dersi. :D

Bala şansa geçtiğim çok ders oldu. %0 devamla geçtiğim de en az 5 ders var, hocalar insaflı davrandı. :D Ortalama derse devam oranım %15 - %20 arası. :O

Not: Son dönemlerden aklıma bunlar geldi, yoksa illa ki mutluluklarım bunlardan ibaret değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prairie -- 12 Aralık 2017; 3:49:41 >
  • Prim günlerinin %18 olduğu da var ona da sevin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Prim günlerinin %18 olduğu da var ona da sevin

He he, o da var. Ev de kalıyor, duruma göre başka başka miraslar da kalacak. 2 gelir kaynağım da var. Oh oh, iyi iyi.

Yine de şu okul bitmeli. Ölmezsem veya çok büyük bir aksilik çıkmazsa bitecek. :)

• Devre dersinden 8 aldım.

Emat dersinden 11 aldım.

Gecme notu 35.

Geçebilir miyim bilmiyorum. Keşke senin gibi kısa bir çalışmayla iyi notlar alabilsem :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Devre dersinden 8 aldım.

Emat dersinden 11 aldım.

Gecme notu 35.

Geçebilir miyim bilmiyorum. Keşke senin gibi kısa bir çalışmayla iyi notlar alabilsem :(

Aslında düzenli bir çalışma her şeye bedel. Ben bu okula geldim geleli hep son güne bıraktım, zaman geçti geçti, ya çalışmayı bıraktım ya da kısa sürede idrak etmeye çalıştım, o şekilde geçebildiklerimi geçtim. Bu sebeple okul bu kadar uzadı zaten. Okula gitme, sınavlara girme, çalışmayı son güne bırak, bu sebeple olan oldu.

Bence sen de düzenli çalışmaya bak. Başarının %99'u çalışmadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.