Şimdi Ara

Az insan çok huzur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaliteli ortam çok huzur olarak da söylenebilir. Gevşek, gereksiz,hadsiz insanlardan o kadar bıktım ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25FF972DA -- 28 Nisan 2018; 1:9:40 >

• +1500

Kaliteli ortamda bulunmak basli basina zevktir

Sahsen ben suanki ortamlarimi cok cok daraltmama ragmen hala kotu buluyorum bir de daha da dusuk birileri dahil oldu mu ıyy ıy

Allah ım kurtar beni bunlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
  • Haklısın da boş insanlardan kurtulmak imkansız malesef. Her ortamda karşıma çıkıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Allah böyle sınıyor demek ki.
  • Sabredip görmezlikten geleceksin hocam.
    Başka yolu yok.

Para varsa git küçük ama gelişmiş bir kasabaya diyeceğim de o dediğim bu ülkede yok, yurt dışında var ama
    işte nicke göre yorum yaptım son kısmı, hakkını helal et
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Nickim hayalimi yansıtıyor, gerçeği değil ama gerçeği yansıttığı vakitte gelecek inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortamda böyle iğrenç espiriler yapılıyor. Sen bir an için etrafa boş boş bakıp "ben nerdeyim alüminyum" diyorsun ya. Daha faza konuşamayacağım

• insanlar genelde zorluklarla mücadele etmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar.

kaçtıklarında ise gene huzuru bulamıyorlar.
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Az insan çok huzur
  • Anlaşabildiğin insanlar=Huzur

• Katılıyorum. Yüzeysel ilişkilerdense daha derin arkadaşlıkları tercih ederim her zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan dedigin zaten boş bir varlık sende boşsun bende boşum tiplere gel. Boş insan cıkıyormus heryerde karsısına haspamın

• Benim gitar hocam aşırı bilgili birisi mesela.Dersteyken falan 2 saatin nasıl geçtiğini anlayamıyorum.Adam kendini mükemmel geliştirmiş.Kaliteli insanlarla olunca huzur artıyor dediğiniz gibi.

• İki yıldır insanlardan uzakta bir bağ evinde yaşıyor, tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorum. Kafam cix; işler tıkır; relaxım ve raadım. Herkese tavsiye ederim değerli forumdaşlarım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne la forumda ki bütün üyeler kaliteliyim ayağına yatıyor :D
  • Thanosu çağırın yardimci olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Al benden de o kadar.
    Artık neredeyse hayattan zevk almamaya başladım resmen, insanlanların empati yoksunluğu, bencilliği ve düşüncesizliği hat safhada....!!
    * Sokağa çıkarsın, grup halinde koyun sürüsü gibi yürüyenler, kendi yolunun solunda yürüyen ve umarsızca suçlayarak karşı tarafa bakanlar.
    * Caddelerde egzozu patlak arabalar inanılmaz çoğaldı, gece saat 02:00 de araba geçiyor caddeden, müziğin sesini açmış sonuna kadar....egzoz sesi cabası...
    * AVM'lerde boş kalabalık, anlamsız ve rahatsız edici bakışlar. Yolda yürürken kol-omuz atmalar....
    * Sokaklarda lise çağına bile gelmemiş çocuklar, ellerinde sigaralar, gürültülü ve rahatsız edici vaziyette...

Bir yerde çay içmeye bile artık huzurlu bir şekilde oturamıyor insan....
    KAFAYI YEMEMEK ELDEN DEĞİL. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 30 Nisan 2018; 9:41:48 >

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Adeta kafamdakileri yazmışsın .
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. 100 TL'si olan otobüs bileti alıp büyükşehirlere kaçıyor. Bir de görgüsüzlük hat safhada olunca işin içinden çıkılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 30 Nisan 2018; 13:45:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.