Şimdi Ara

Az Hasarlı ne demektir ne değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir ilana rastladım arkadaşlar buyrun az hasarlı sözcüğünün uymadığı bir alternatif

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-az-hasarli-2010-c-63-amg-47255310/detay/#

• bunu servis düzeltemez bence direk parasını öder kaskoluysa diyeceğim ama kaskolu olsa neden satılsın
  • bu mu az hasarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuDGe184

bu mu az hasarlı

öyleymiş direk pert kaydı lazım buna ama
  • bu az hasarlıysa kim bilir hasarlı nasıldır
  • Aşkım senden önce sadece 1 kişiyle yattım diyen kızın sonradan tüm mahalleyle yattığının ortaya çıkmasına benzemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Aşkım senden önce sadece 1 kişiyle yattım diyen kızın sonradan tüm mahalleyle yattığının ortaya çıkmasına benzemiş

• Valla bu tür ilanlar çok

geçende babamla bmw 5.20 D bakıyoruz adam 55 milyara koymuş birde zararı 3-4 milyar dır falan diyor .

Aradık falan açmadı sonra Pert olduğunu öğrendik sanırım pert arabaya kasko da yapılmıyor ? ( bunda pek bir bilgim yok bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim )

Adamın sitesi var orayada girdik normalden 20-30 milyar daha ucuza satıyor ama sorsan 2-3 milyarcık masrafı varmış Pert değilmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Valla bu tür ilanlar çok

geçende babamla bmw 5.20 D bakıyoruz adam 55 milyara koymuş birde zararı 3-4 milyar dır falan diyor .

Aradık falan açmadı sonra Pert olduğunu öğrendik sanırım pert arabaya kasko da yapılmıyor ? ( bunda pek bir bilgim yok bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim )

Adamın sitesi var orayada girdik normalden 20-30 milyar daha ucuza satıyor ama sorsan 2-3 milyarcık masrafı varmış Pert değilmiş :D

kaza yaptıktan sonra kaskomu olur canım
  • Pert araçlarada kasko yapılabiliyor.Acentayla anlaşmana bağlı her şey,tabi primleri normalden fazla oluyor onlarda.
  • vay arkadaş, arabanın ölü halini bile alamayız 57€
  • 20 bin etmez
  • drift yaparken ağaca girmiş hissi yarattı
  • Araba motoru için çok fazla
  • arkadaş bu arabanın diğer ikinci elleri 100 bin euro civarı buna bu kadar para mı verirsin yoksa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-camaro-ss-2010-4000km-transformers-46733664/detay/?

buna 115 bin dolar mı ?

• Çıtır hasarlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
    son günlerin modası:

çıtır hasarlı

hafif pert

bunu yazmak için girdim :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

arkadaş bu arabanın diğer ikinci elleri 100 bin euro civarı buna bu kadar para mı verirsin yoksa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-camaro-ss-2010-4000km-transformers-46733664/detay/?

buna 115 bin dolar mı ?

bu araba benim olsun kaputunu açar motorunu yalarım

• Bir de tatlı hasarlılar var insanın yaptırası gelmiyor orjinal halinden daha çok yakışıyor araca, bir hasar arabaya bu kadar mı yakışır demekten alamıyor insan kendini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.