Şimdi Ara

Ayyildiz Tim'den Açıklama. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
10.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rayquza

quote:

Orijinalden alıntı: :ShocK:

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Türkiye nin ic sorunlari kimseyi ilgilendirmez. Siz yakinda Amerika gelsin Türkiye ye demokraside getirsin diyersiniz.

Hayır öyle birşey demeyiz.
    Ve karşında bir ülkeye bağlı insanların olduğu bir örgüt yok. Karşındaki örgütü bir nevi sivil toplum örgütü olarak görebilirsin.

Söylemekten bıktım ! Böyle büyük bir oluşumun sivil kalması imkansız. Mossad ı var CIA yi var MIT i var. Boş bırakırlarmı bunları Allah'ınızı severseniz ya?! Adamlar WikiLeaks'ı destekliyor. Siz hala WikiLeaks ın Jullian Assange nin farkedilmeden tüm dosyaları elegeçirdiğini mi düşünüyosunuz ? Amerikan güvenlik sistemlerini açmak o kadar kolay mı ? Mevzular derin ! Mısır ve Libya içinde aynı desteği götürdüler. Facebook üzerinden bir araya getirdiler insanları, hükümete karşı tepki koydular. Şu an bizimkilerde tepki koyuyor ?! Sonraki aşaması isyan beyler birbirinize düşmeyin ya. Yeter artık...

Derin mevzular sende çok iyi biliyorsun o yüzden assange şuan halen tutuklu

Assange gereksiz bir piyondu. Bir numaralı adamları yapıp kullandılar, ve kestirip attılar sonra. Julian Assange nin 6 milyar insan arasında tek bir farkı yok onlar için Ve sadece Assange konusuna takıldığına göre tam okumamışsın. Julian'ın arkasında CIA vardı ve bilinçli olarak çoğu ülkenin belgeleri ortaya çıktı. Arkasında belli olduğu ortaya çıkmasın diyerekten Obama kendi ülkesinin belgelerinide çıkarttı. Ki burda savaş suçları falanda var(afganistan,ırak). Bunu bahane olarak kullanan Obama askerlerini ülkesine çekmeye başladı. Obama barışçıl bir dış politikaya sahiptir. Savaş suçları işlendiği bahanesi ile askerlerini çekmesi tuzu biberi oldu. Asıl amaç ABD dışındaki öbür ülkelerin plan, bilgi vs. vb. ortaya dökmekti. Bir taşla iki kuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye nin ic sorunlari kimseyi ilgilendirmez. Siz yakinda Amerika gelsin Türkiye ye demokraside getirsin diyersiniz.

Ve karşında bir ülkeye bağlı insanların olduğu bir örgüt yok. Karşındaki örgütü bir nevi sivil toplum örgütü olarak görebilirsin.

Söylemekten bıktım ! Böyle büyük bir oluşumun sivil kalması imkansız. Mossad ı var CIA yi var MIT i var. Boş bırakırlarmı bunları Allah'ınızı severseniz ya?! Adamlar WikiLeaks'ı destekliyor. Siz hala WikiLeaks ın Jullian Assange nin farkedilmeden tüm dosyaları elegeçirdiğini mi düşünüyosunuz ? Amerikan güvenlik sistemlerini açmak o kadar kolay mı ? Mevzular derin ! Mısır ve Libya içinde aynı desteği götürdüler. Facebook üzerinden bir araya getirdiler insanları, hükümete karşı tepki koydular. Şu an bizimkilerde tepki koyuyor ?! Sonraki aşaması isyan beyler birbirinize düşmeyin ya. Yeter artık...

Assange gereksiz bir piyondu. Bir numaralı adamları yapıp kullandılar, ve kestirip attılar sonra. Julian Assange nin 6 milyar insan arasında tek bir farkı yok onlar için Ve sadece Assange konusuna takıldığına göre tam okumamışsın. Julian'ın arkasında CIA vardı ve bilinçli olarak çoğu ülkenin belgeleri ortaya çıktı. Arkasında belli olduğu ortaya çıkmasın diyerekten Obama kendi ülkesinin belgelerinide çıkarttı. Ki burda savaş suçları falanda var(afganistan,ırak). Bunu bahane olarak kullanan Obama askerlerini ülkesine çekmeye başladı. Obama barışçıl bir dış politikaya sahiptir. Savaş suçları işlendiği bahanesi ile askerlerini çekmesi tuzu biberi oldu. Asıl amaç ABD dışındaki öbür ülkelerin plan, bilgi vs. vb. ortaya dökmekti. Bir taşla iki kuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Haziran 2011; 11:23:31 >

• şakirtler doluşmuş.. şimdi ötüyorsunuz ama 2 gün sonra internete filtre gelince video dilenirsiniz.. dıştan tam bir müslüman görünürsünüz içinizde yapmadığınız halt kalmamıştır.. az tanımadım sizin gibileri.. en azından oy verdiğiniz partiden biçiminiz ortada.. mesajımı alıntı vs yapmayın.. cevap vermeyeceğim.. şimdi oy verdiğiniz partininde, bağlı olduğunuz tarikatında açıklarını sayarım kanıtlı olan o kadar şey için baştan sona inanmıyorum, iftira diye saçmalarsınız.. boş insanlarla uğraşmıyorum artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

Bizim Türk(!)lerdeki aşalık kompleksi ne zaman dinecek merak ediyorum.Ne zaman Türk dünyada bir şey yapsa, karalamak için rezil etmek için fikir birliği kamuoyusu oluşturuluyor yazık ya...

Batı yalakalığı, yabancı yalakalığı tavan yapmış adamlara gel de anlat bunu. Ülkeni düşünüce şakirt, faşist vs. ile nitelendiriliyorsun hayatında eline kitap almamış adamlar, beyinlerini, kulaktan duyma bilgilerle doldurmuş adamlardan çok da bir şey beklemiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 10 Haziran 2011; 11:28:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen dalga geç kardeşim. Gün gelir buralarda isyan çıkar, (ki bu gidişle yakındır) gider Anonymous tarafını tutar isyanlara katılırsın Sonra elin natosu gelir "La bizim Türkiye kontrolden cıktı. Bunlarada bi gidelim ehehe" yaparlar. Görürüm seni. Sende dersin "Ehehe hoşgeldiniz he, adamlar cok ısrarcı halledemedik" Şimdi toz ol liseli

• quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

adamlar söylemedi mi isteyen sansür paketinden çıkacak diye
    daha ne ?

İşin doğrusu isteyenin sansür paketine geçmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Merak ediyorum: Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından yapılan operasyonda İsrail'i kaç kişi haklı buldu?

Ben haklı buldum. İsrail siyonist bir ülkedir ve nefret ederim peşinen söyleyeyim. Ancak o gemiye tarikatçıları toplayıp provoke amaçlı gönderdiler ve adamlar kendileri için tehdit oluşturduğundan haklı olarak vurdu.

Aynı şeyi biz yapsak burada herkes "tehdit oluşturuyorlardı derslerini aldılar, vatan millet sakarya için gerekliydi bu" falan gibilerinden yorumlar yaparlar. Olaylara objektif bakmazsak bir adım ilerleyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

daha ne ?

İsteyen şu anda binlerce sitenin yasaklı olduğu "standart" pakete geçebilcek öyle komple serbest internet mi olurmuş
  • tib çökerse devlet bilgilerine ulaşılırdı denmiş. ne alakası var ddos saldırısı ile devlet bilgilerinin. ayyildiz tim de sizin gibi cahilleri vatan millet sakarya nağraları ile köpek gibi kullanıor zaten. koyunlar sizi. adamlar sizin hakkınızı savunuyor siz komik duurma düşüyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBadger -- 10 Haziran 2011; 11:39:13 >
  • Kesinle inanıyorumki bu ülke insanını ayaklandırmak için çirkin bir oyun oynanıyor.Maalesef ülkenin yapısıda bu
    duruma çok uygun.. Yavaş yavaş 1980 öncesine dönüyoruz.
  • vay şakirtler sizi standart paketmiş insan özgürlüğünü tutup kafasına göre paketlemek ne demek. siz sanıyormusunuz ki o standart pakette herşey açık olacak zilyon tane site engellenip sonra sunulacak önünüze ülke nereye gidiyor içler acısı ümmetçilerin elinde can çekişiyor...
  • He he tamam kesin anonyi ayyıldız hacklemiştir.

Yav bunlara inananlarada bişe demiyorum artık.Ama inandığım bişe var ayyıldız internet sansüründen sonra kimin sitesini hackleyecek :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Kesinle inanıyorumki bu ülke insanını ayaklandırmak için çirkin bir oyun oynanıyor.Maalesef ülkenin yapısıda bu

1 haftadır dilimde tüy bitti kardeşim. Aynısını anlatmaya çalışıyorum ama ne yazıkki anlamıyorlar. Bu sefer 1980 öncesinede dönmeyeceğiz. Forumda bile açıkça,bağıra bağıra söylüyolar "Yaşasın Anonymous, adamlar bizi savunuyo ehehe" falan. Bilmiyorlarki bunun bir sonraki aşamasının devlete isyan olacağını. Koyun gibi takılıyolar işte...
  • Devlet Meteoroloji İşleri Müdürlüğü ve T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu ne alaka dünde bir askeri sitenin çökertildiğini okumuştum bunların işi gerçektende internet sansürü mü? (Hiç sanmıyorum) Mısırdaki facebook twitter darbelerini unutmayalım ordaki halkta özgür kalma bahanesiyle ayaklanmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

quote:

daha ne ?

İsteyen şu anda binlerce sitenin yasaklı olduğu "standart" pakete geçebilcek öyle komple serbest internet mi olurmuş

Standart nedir acaba? Standartı kim belirliyor, sana göre standart bana göre değilse ne yapacağız? Pek çok ülkede bulundum komple serbest internet oluyor ve hiç sorun yok. Sen neyin iyi, neyin kötü olduğunu ayırt edemeyecek interneti iyi kullanacak kafalar yetiştiremiyorsan sorun burada. Yoksa bunlara ya dur ben seni bir pakete koyayım, iyisi budur dersen yarın da standart kitap paketleri, standart tv programı paketleri gelir. Sonra bir bakmışsın başkasının standartlarında bir toplum oluşmuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Kesinle inanıyorumki bu ülke insanını ayaklandırmak için çirkin bir oyun oynanıyor.Maalesef ülkenin yapısıda bu

1 haftadır dilimde tüy bitti kardeşim. Aynısını anlatmaya çalışıyorum ama ne yazıkki anlamıyorlar. Bu sefer 1980 öncesinede dönmeyeceğiz. Forumda bile açıkça,bağıra bağıra söylüyolar "Yaşasın Anonymous, adamlar bizi savunuyo ehehe" falan. Bilmiyorlarki bunun bir sonraki aşamasının devlete isyan olacağını. Koyun gibi takılıyolar işte...

Evet. Devlet ne yaparsa yapsın isyan etmemeliyiz,hakkımızı aramamalıyız. Yaşasın devlet baba. Bu insanlar kendi özgürlüklerini savunuyorlar .Sakın özgürlüklerini savunanlarla bir olmayın. Bu insanlar haklarını aramak için isyan ederler. Ama siz sakın isyan etmeyin. Gelin devleti destekleyelim.

• quote:

Merak ediyorum: Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından yapılan operasyonda İsrail'i kaç kişi haklı buldu?

yapılan operasyon gerekliydi ama öldürmeleri insanlık suçu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

quote:

daha ne ?

Standart nedir acaba? Standartı kim belirliyor, sana göre standart bana göre değilse ne yapacağız? Pek çok ülkede bulundum komple serbest internet oluyor ve hiç sorun yok. Sen neyin iyi, neyin kötü olduğunu ayırt edemeyecek interneti iyi kullanacak kafalar yetiştiremiyorsan sorun burada. Yoksa bunlara ya dur ben seni bir pakete koyayım, iyisi budur dersen yarın da standart kitap paketleri, standart tv programı paketleri gelir. Sonra bir bakmışsın başkasının standartlarında bir toplum oluşmuş.

Öyle olmalı tabi biz kendi kendimize düşünmeyelim devlet bizim için herşeyi düşünmeli toplum kendi kendine düşünür kendi istediği şeyleri görürse "standart" olamayız

• quote:

Pensilvanya'dan biri haklı bulmuştu ama ismi hatırıma gelmiyor,internette tam açıklaması yani kendi beyanı mevcut...
  • Ya tamam bize iyilik yaramıyor cidden . Adamlar bize yardım etmek için , özgürlüğümüzün kısıtlanmaması için TİB i hackleyerek tepkilerini göstermeye bu sansüre karşı çıkmaya çalıştılar ama bizim kendini milliyetçi sanan bazı hacker bozması grubumuz onlara yardım edip milletinin yanında durucağına kendilerine pay çıkarmak için onlara karşı durdu. Pes diyorum başka da birşey demiyorum. Bize iyilik yaramıyor . . .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.