Şimdi Ara

Ayyildiz Tim'den Açıklama. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
1
Favori
10.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

vatan haini arıyolarsa aynaya baksınlar. embesil herifler. 3-4 tane liseli bile değil ortaokullu bebeye prim veriyosunuz ya. açmayın konularını kendi çaplarında takılsınlar köpek gibi ürsünler.

Anon grubu kandırılmışmış, hani lan nerden kanıtın? bi taraflarından name okuyolar gerizekalı herifler. ayyıldız denen lamer timi benim msn adresimi hackleyemez boş boş konuşuyolar

ayyıldıza gerek yok ver msn adresini 20 sn içersinde patlatayım
  • ayyıldız tımmı

lean yuru gıttttttttttttt bı avuc kısa donlu lamer tospası

cıkmıs suslu cumlelerle cıyaklıyorsunuz

dunkı ezık bebeler fırsat buldu reklam yapıyor

cok guluyorum varya

tam komedılık tospasınız lean ayyıldız bebelerı
  • Lise notlarini acikliyorlar sandim
  • Ayyıldız tim'e laf edenler; Ayyıldız tim'in yaptıklarını yapmaya çalışın ? öyle laf etmekle olmaz. adamlar 100'lerce pkk sitesi 1000'lerce Türkiye'ye laf yapan yabancı siteleri hacklediler. Siz neyiNn derdindesiniz ?

Sonuna kadar AYYILDIZ TİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 10 Haziran 2011; 9:40:40 >
  • ayyıldız eskiden iyiydi.
    ayyıldızdan ayrılan pkk lı bir hacker grubu var polis sayfasını çaldılar faceteki 200küsür bin kişilik
    bunlarda 200 300lük kişisel grupları çalarak siber savaşı kazandık diyorlar.dünden sonra anladımki işleri güçleri yalan reklam.facete kim paylaşıyorsa zaten çocuk seviye sıfır.
  • Ayyıldıza laf yok keseriz pirizinizi
  • 3-5 kişi de yok kelleni alırım, kolunu keserim falan diye heyecanlanmışlar
  • Şuan herkesin bilgisayarında gerekli güvenlik tedbirleri mevcut zaten herkeste filtrede var ama bilgisayarı bilmeyen anlamaz tabii...

bilgisayara bilmeyen üstün zekalı gelir burada filtreyi savunur
  • 3 5 ergen liselinin inci sözlüğe girememesini engelleyeceklerinden millet anon diyor.Arkadaşlar muhabbetlere baktımda biraz eskiden bu forum böyle değildi.Yaş seviyesi cok fazla aşağılara inmiş.
  • Ulan ne kadar cok film izlemis bunlar,yok devlete saldiri yok saldiriya destek verenler vatan haini digerleri kahraman.Bilgisayarda karsi grubun sitesini cokertsen nolcak be? Ne gecicek eline havan mi olcak? Birakin bu isleri ya,su anda daha onemli seyler var ulkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: PASATURK

quote:

Bu olayı da milli mücadele yaptılar ya ne diyim.
    Anonymous Türkiye'ye saldırayım diye harekete geçmedi.Sadece tib'in insanların özgürlüklerini kısıtlamasına dayanamayanlara destek oluyor.

Peki soruyorum; eğer TİB sitesinin sistemi çökertilseydi bu adamlar tüm e-devlet bilgilerine ulaşabilirlerdi. Bu ne üdüğü belirsiz adamların bu bilgileri kaçırmayacaklarını nereden biliyorsun? Devlet bilgilerini teslim edecek kadar güveniyormusun bu adamlara? Çocuk oyuncağı değil bu işler...

Adamlar Dos ile saldırdılar.Yani sitelere erişimi engellediler.Böyle bir saldırıda hiçbir şekilde bilgiler açığa çıkmaz.

Ddos ile saldırıp siteyi erişime kapattıktan sonra, sistemin ilk duvarı aşılmış olur ve rahatça içeri girebilirsin. Bilgin olmadan konuşuyorsun. Adamlar Ddos ile saldırdık der altından başka birşey çıkar. Herkesin her lafına güvenmeyin.

• Memleket kurumlarına saldıranlara yalakalık yapmayan herkese desteğim vardır.Belki ellerinden bişey gelmeyecek,belki yaptıkları açıklamalarla kalacak faliyetleri. Ama enazından tarafları belli..
  • aha ıplerde arkadaşımın ıpside var
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ShocK:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PASATURK

quote:

Bu olayı da milli mücadele yaptılar ya ne diyim.
    Anonymous Türkiye'ye saldırayım diye harekete geçmedi.Sadece tib'in insanların özgürlüklerini kısıtlamasına dayanamayanlara destek oluyor.

Peki soruyorum; eğer TİB sitesinin sistemi çökertilseydi bu adamlar tüm e-devlet bilgilerine ulaşabilirlerdi. Bu ne üdüğü belirsiz adamların bu bilgileri kaçırmayacaklarını nereden biliyorsun? Devlet bilgilerini teslim edecek kadar güveniyormusun bu adamlara? Çocuk oyuncağı değil bu işler...

Adamlar Dos ile saldırdılar.Yani sitelere erişimi engellediler.Böyle bir saldırıda hiçbir şekilde bilgiler açığa çıkmaz.

Ddos ile saldırıp siteyi erişime kapattıktan sonra, sistemin ilk duvarı aşılmış olur ve rahatça içeri girebilirsin. Bilgin olmadan konuşuyorsun. Adamlar Ddos ile saldırdık der altından başka birşey çıkar. Herkesin her lafına güvenmeyin.

Adamların amacı gelin hep beraber türkiyeden bilgi çalalım çok işimize yararmı güldürmeyin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Türkiye nin ic sorunlari kimseyi ilgilendirmez. Siz yakinda Amerika gelsin Türkiye ye demokraside getirsin diyersiniz.

Hayır öyle birşey demeyiz.
    Ve karşında bir ülkeye bağlı insanların olduğu bir örgüt yok. Karşındaki örgütü bir nevi sivil toplum örgütü olarak görebilirsin.

Söylemekten bıktım ! Böyle büyük bir oluşumun sivil kalması imkansız. Mossad ı var CIA yi var MIT i var. Boş bırakırlarmı bunları Allah'ınızı severseniz ya?! Adamlar WikiLeaks'ı destekliyor. Siz hala WikiLeaks ın Jullian Assange nin farkedilmeden tüm dosyaları elegeçirdiğini mi düşünüyosunuz ? Amerikan güvenlik sistemlerini açmak o kadar kolay mı ? Mevzular derin ! Mısır ve Libya içinde aynı desteği götürdüler. Facebook üzerinden bir araya getirdiler insanları, hükümete karşı tepki koydular. Şu an bizimkilerde tepki koyuyor ?! Sonraki aşaması isyan beyler birbirinize düşmeyin ya. Yeter artık...

• Benim ip ne geziyor lan orada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Anonymous da kim mis , bu orgutu destekleyenler daha dogrusu saldirilara katilanlar EVET vatan hainidir , ulkemizin icindeki sorunlari biz halledemiyoruz onlara mi dusmus bizim ic sorunlarimizi cozmek , amac belli hedef belli kendi fikirlerini empoze edicekler topluma psikolojik olarak yanlarina cekiyorlar gencleri , ayyildiz team e sonuna kadar destek veriyorum.Onlara lamer diyenler adamlarin sadece onceki saldirilarini bir gozden gecirsin.

evet kanka geçen benim manitaya sarkan lavuğun mesenesini verdim hemen heklemişler çok kalitw tim bunlar

sabah sabah iyi güldürdün dostum helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gin! -- 10 Haziran 2011; 11:10:34 >

• Bazıları yedirememiş yazdıkları yorumlara bak çok güldüm valla

Gurur verici birşey böyle bir grubumuzun olması

İnternet Sansürü Adı Altında Abartılmış Bir Seçim Kampanyasına Karşı Başlatılmış Anlamsız Bir Tehditti Zaten Sadece Yaptıkları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ShocK:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Türkiye nin ic sorunlari kimseyi ilgilendirmez. Siz yakinda Amerika gelsin Türkiye ye demokraside getirsin diyersiniz.

Hayır öyle birşey demeyiz.
    Ve karşında bir ülkeye bağlı insanların olduğu bir örgüt yok. Karşındaki örgütü bir nevi sivil toplum örgütü olarak görebilirsin.

Söylemekten bıktım ! Böyle büyük bir oluşumun sivil kalması imkansız. Mossad ı var CIA yi var MIT i var. Boş bırakırlarmı bunları Allah'ınızı severseniz ya?! Adamlar WikiLeaks'ı destekliyor. Siz hala WikiLeaks ın Jullian Assange nin farkedilmeden tüm dosyaları elegeçirdiğini mi düşünüyosunuz ? Amerikan güvenlik sistemlerini açmak o kadar kolay mı ? Mevzular derin ! Mısır ve Libya içinde aynı desteği götürdüler. Facebook üzerinden bir araya getirdiler insanları, hükümete karşı tepki koydular. Şu an bizimkilerde tepki koyuyor ?! Sonraki aşaması isyan beyler birbirinize düşmeyin ya. Yeter artık...

Derin mevzular sende çok iyi biliyorsun o yüzden assange şuan halen tutuklu

• o kadar ahkam kesen embesıl ordusu ayyıldız kısa donlu lamerlerı once kendı Databaselerini duzelsınler

http://kahraman.ayyildiz.org/forum/register.php

ezıksınız lean bı avuc ezık

Ddos ıcın zombı topladıgınız adult sıtelerınızde olmasa hıcbıseysınız sız gıdın kumdan kale yapıp face mace sayfa calın msn patlatın :))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.