Şimdi Ara

AYTUNÇ ALTINDAL YİNE DÖKTÜRDÜ (Öteki Gündem, 3.2.2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
6
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.youtube.com/watch?v=Z01umYPoGAk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 10 Ağustos 2013; 16:23:23 >

• Hangi konular hakkında konuşuyorlar biraz bilgi verebilirmisin ? Video uzun olduğu için direk açıp izlemesi zor geliyor.
  • Ilk 10 dakikasini izledim ve takildim kaldim. Uluslararasi para dolasimi konusu, teror orgutlerinin nasil finanse oldugu. Konferansi verem kim, cia deki bi amca. Ulan zaten bu isin dolayli ya da direk olarak en buyuk destekcilerinden bi tanesi degil mi cia?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wade, girişte dediğim gibi anlatılmaz izlenir. Ben tamamını izledim ama tekrar izleyeceğim. Senin için kısa notlar alırım.

Çok ince, derin ve ilginç konular var. Güncel olaylarla ilgili de. Ayrıca Atatürk'le ilgili kısa bir konu var ki, söylersem süresine bakılmadan izlenme rekoru kırar sanırım!

Jeanne, söylediğin benim de aklıma geldi. Ama uzmanlık dalı olarak mümkün. İstersen kendi kurumunun yöntemlerini ifşa etmek olarak bakabilirsin. Uzmanların bildiği bir şey zaten.

• Keltler,Druidler bu adamlarin bir baglantisi oldugunu hep dusunmustum zaten Turklerle ve Anadolu ile,buna vikingleri de dahil edebiliriz. Ama su sikke olayini ilk defa goruyorum cok ilginc
  • Roma imaratorluğu, Hun imparatorluğudur. Bunu Fransızlar zaten biliyorlar

Türklerin Tarihi
    Pasifik'ten Akdeniz'e 2000 Yıl
    Jean-Paul Roux

Sayfa: 75
    "Papa ATTİLA'nın karşısına çıkar ve kendisini çekilmeye ikna eder. O DA Loup gibi, Aignan gibi, AZİZ BÜYÜK LEON ADIYLA ermişler listesine eklenmiştir." diyor.

Attila neye ermiş? Roma ikiye bölünmüş: Roma ve Bizans: Romanın başına ağabeyi Bel'ad geçmiş, Bizans (İstanbul)'ın başına da Attila (BÜYÜK LEON) olarak geçmiş. Büyük Leon, İstanbul'un ilk İmparatoru değil mi?

Attila 453'de beden olarak ölmemiş olup, isim olarak ölmüştür!

Müslümanlık ile Türklüğü ayrı tutun, karıştırmayın

Türk olup Müslüman olabilirsiniz ama bütün Türkler Müslümandır demek doğru değildir

• Atatürk kurdu,Abdullah gül yıkacak videosu çok ilginçmiş gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

PKK'nın finans kaynakları üzerine çok mühim konferans verilecekmiş. Ee? 1993 yılında mıyız? Yıl olmuş 2013 artık PKK bitmek üzere kime ne faydası var, son kullanma tarihi geçmiş bilgilerden girişi 1000tl'lik seminerle birilerinin cebini doldurmaktan başka.
    Wikipedia'da, internette Shelde nehrinin ötesindeki Kelt yerleşimine Turkije denir diye hiçbir kayıt/bilgi yok, olsa ne olacak? Kelt'ler savaşçı göçebe kabilelerden müteşekkil, kütüphaneleri yok, yerleşik idari düzen yok, kral var mıydı ondan bile kimse emin değil. Birileri İskoçya'dan haber getirdim deyip ekrana fırlıyor.
    Druid'lerin ne olduğu ne iş yaptığına dair bilimsel/tarihi hiçbir somut kayıt yok; muhterem üfürüyor bunlar şöyle yönetti böyle annal tuttu, benim soyadım golden bow'dan gelir falan...
    eskiden TV'de çocuklara masal anlatılırdı, şimdi büyüklere masallar var; "geçmişini bilmeyen bugünü anlayamaz" diye habire ninnileri dayayıp reyting yapıyorlar, tarihçi komplocu taifesine nur yağdı.
    Bakın, 5 yıl sonra Fransa'da ilk füzyon reaktör devreye girecek, tüm enerji oyunu değişiyor, petrol ve eski nükleer(fizyon) enerji tarih olacak, petrolüne müşteri bulamayacak ortadoğu k.afrika ülkelerini üzerimize yıkmaya çalışıyorlar, fizyon reaktör kuracağız neo-osmanlı olacağız diye kendimizi dev aynasında görüyoruz. uyanın.
    ya da uyuyun. bana ne.

Bir tarafta bu programı düzenleyen ve NATO ve BM'ye güvenlik danışmanlığı yapan kurumdaki bir Aytunç Bey, diğer tarafta üstteki gibi bir yazı...

Seminere katılacak uluslar arası diplomat ve işadamlarını 3.000 $ vermekten kurtaracak bilgi seviyesindeki arkadaşların zamanlarını bu forumda heba etmeleri ülkemiz adına üzücü...

http://haber.gazetevatan.com/unlu-ceolara-casusluk-dersi/488403/2/Haber
    http://www.cedsturkiye.com/perfection-training-conferences.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 11 Şubat 2013; 14:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Hangi konular hakkında konuşuyorlar biraz bilgi verebilirmisin ? Video uzun olduğu için direk açıp izlemesi zor geliyor.

aytunç altındalı tanımazdım.bi programda denk geldim ve artık takip ediyorum.fox tvde de çıkmıştı hayatın şifreleri programına.ancak program çok geç saatte ve uzun.benimde pek izleyecek vaktim yok.bi cumartesi gecesi oturup pazartesi sabahına akdar izlemek gerekli tüm bölümleri
  • Aytunç Altındal önce bu sembolleri öğrensin: "o+", ">", "C": Haç, Kutsal bakire ana, kutsal Ana (Ay).

Tıptaki sembollerle, dinlerdeki sembolleri karşılaştırırsa öğrenir.

Kanal, kanal gezip, insanların kafalarını iyi karıştırmasını öğrenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birturk

Roma imaratorluğu, Hun imparatorluğudur. Bunu Fransızlar zaten biliyorlar

Türklerin Tarihi
    Pasifik'ten Akdeniz'e 2000 Yıl
    Jean-Paul Roux

Sayfa: 75
    "Papa ATTİLA'nın karşısına çıkar ve kendisini çekilmeye ikna eder. O DA Loup gibi, Aignan gibi, AZİZ BÜYÜK LEON ADIYLA ermişler listesine eklenmiştir." diyor.

Attila neye ermiş? Roma ikiye bölünmüş: Roma ve Bizans: Romanın başına ağabeyi Bel'ad geçmiş, Bizans (İstanbul)'ın başına da Attila (BÜYÜK LEON) olarak geçmiş. Büyük Leon, İstanbul'un ilk İmparatoru değil mi?

Attila 453'de beden olarak ölmemiş olup, isim olarak ölmüştür!

Müslümanlık ile Türklüğü ayrı tutun, karıştırmayın

Türk olup Müslüman olabilirsiniz ama bütün Türkler Müslümandır demek doğru değildir

koca hükümdar kendi halkını topraklarını bırakmış, adını değiştirmiş başka bir ülkeye hükümdar olmuş :)
    bu bilgiyi veren fazla kurtlar vadisi izlemiş

• 1. Roma ikiye bölündü mü?

2. Bölündü ise, bölen kim?

3. Romulus ve Rumulus, Romanın kurucuları mı olur, bölücüleri mi olur?

4. Roma Ulusu ve Rum Ulusu mu olur?

5. Roma ve Rum/Bizans diye ikiye bölünmedi mi?

-Biz kurtlar vadisi dizisini çok izledik, okuduklarımızı da ezberlemeyip neden, nasıl ve ne için diye de sorguluyoruz. Sizler ise ezberlemişsiniz. Bizler ise ezberlerinizi bozuyoruz!

İstanbul, Fransız kültür derneğine sorabilirsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: birturk

1. Roma ikiye bölündü mü?

2. Bölündü ise, bölen kim?

3. Romulus ve Rumulus, Romanın kurucuları mı olur, bölücüleri mi olur?

4. Roma Ulusu ve Rum Ulusu mu olur?

5. Roma ve Rum/Bizans diye ikiye bölünmedi mi?

-Biz kurtlar vadisi dizisini çok izledik, okuduklarımızı da ezberlemeyip neden, nasıl ve ne için diye de sorguluyoruz. Sizler ise ezberlemişsiniz. Bizler ise ezberlerinizi bozuyoruz!

İstanbul, Fransız kültür derneğine sorabilirsiniz!

Bu bölümde ilk defa böyle kahkaha attım Allah iyiliğini versin emi

Fransız kültür derneğindeki kültürlü arkadaşlara bir sorun bakalım Rum kimdir ? Eğer kültürlü arkadaşlar ise Roma'ya (Bizans'a) Rum denildiğini söyleyeceklerdir. Haliyle Roma ve Rum diye ikiye bölünme gibi bir durum yoktur, Roma ve Rum ulusu diye birşey yoktur zira ikisi aynı şey olduğu gibi Roma'nın bir ulusu yoktur halkı vardır Roma bir imparatorluktur.
    Yahu ezberden, ezber bozmadan bahsedecek adamın ucundan da olsa Roma tarihi hakkında bilgisi olması gerekir hani Roma tarihi konusunda uzman olma durumunu falan geçtim artık. Pes!

• İzlenemiyor,sorun ne ki
  • Solcular ülkücü ve dinci diye.
    Ülkücüler Solcu diye.
    Dinciler Solcu diye,
    Askerler komünist diye,

suçladılar.

Kgb ajanı olmakla.
    Cia ajanı olmakla.
    Mossad ajanı olmakla.
    Mit ajanı olmakla suçlanan,

belki de tek Türk'tü.

Artık yok.

Adam, 12 Eylül darbesi dönemi hakim karşısında yargılanırken donunu indirip, şeyini gösterme cesareti göstermiş. (Yalanlanmadığına göre doğrudur).

Buna yapmaya kaç kişi cesaret edebilir içimizde?

Seni çok kişi özleyecek. Öldüğüne sevinenler olacağı kadar, üzülenler de çok olacaktır.

(Düşmanımın düşmanı dostumdur ilkesinden yola çıkarak, rahatlıkla söyleyebilirim ki; Cemaatin düşmanı Aytun Altındal benim dostumdur).
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamon35

Solcular ülkücü ve dinci diye.
    Ülkücüler Solcu diye.
    Dinciler Solcu diye,
    Askerler komünist diye,

suçladılar.

Kgb ajanı olmakla.
    Cia ajanı olmakla.
    Mossad ajanı olmakla.
    Mit ajanı olmakla suçlanan,

belki de tek Türk'tü.

Artık yok.

Adam, 12 Eylül darbesi dönemi hakim karşısında yargılanırken donunu indirip, şeyini gösterme cesareti göstermiş. (Yalanlanmadığına göre doğrudur).

Buna yapmaya kaç kişi cesaret edebilir içimizde?

Seni çok kişi özleyecek. Öldüğüne sevinenler olacağı kadar, üzülenler de çok olacaktır.

(Düşmanımın düşmanı dostumdur ilkesinden yola çıkarak, rahatlıkla söyleyebilirim ki; Cemaatin düşmanı Aytun Altındal benim dostumdur).

Habertürk'te yeni gördüm bu adam nasıl ölür kesinlikle öldürülmüştür anlatacak o kadar şeyi vardı ki !!!

• Günde 2 paket sigara içen biri idi (eskiden 3 paket içerdi).

Akciğer kanserine yakalandın mı, en fazla 1.5 yıl kadar ancak yaşanabiliyor. Genellikle 2 ila 8 ayda insan ölüyor.

Bu şekilde 3-5 ve 7 ayda, akciğer kanserinden ölen bir kaç tane tanıdığım insan vardı.

Ben özellikle öldürüldüğüne pek ihtimal vermiyorum.

Daha hastalığa yakalanması 1 yıl olmadı.

Buradan yola çıkarak, normal hastalık sonucu (akciğer kanseri) öldüğünü varsayabiliriz.

Çok sigara içiyordu.
  • küresel çete tarafından kanser saldırısına uğrayıp bir anda tüm vücuduna kanser yayılan rahmetlik insan.

28 şubat döneminde erbakan'ın danışmanlığını yapmıştı. erbakan'ın siyasi dehasını çok överdi.

istihbarat örgütleri alanında dünya çapında sayılı otoritelerden biriydi. türkiye'de kimi cahiller bilmediği için kendisi hakkında atıp tutmayı severdi tabi.

çıktığı tv programlarında diğer konuklar, altındal'ın bilgi seviyesi karşısında genellikle ezilip büzülür, halden hale girerlerdi. ancak bir iki kişi nadiren yanında durmayı becerebilmiştir.

asıl adı aytun'dur (osman aytun altındal). darbe dönemlerinde bir subay kendisini yargılarken ismi ermenice "artun"a benzediği için "bundan sonra senin adın aytunç olsun." denilerek yeni ismini almıştır. bununla birlikte yurtdışında gerçek adıyla "aytun altındal" olarak tanınır.

o dönemlerde birkaç gün işkence gördüğünü kimi zaman gözleri dolarak anlatırdı.

yıllar önce havass adlı bir yayınevi kurmuş, çok özel ve bazen de gizli ilimlerin açıklandığı kitaplar basmıştır. fakat bastığı yüz binlerce kitap darbeciler tarafından toplatılmıştır. söylediğine göre bazı kitaplarının nüshası bile elinde yoktur.

havass'ın küresel çete tarafından insanların zihninde unutturulmak istenen gizli ilimler olduğunu söyler. yayınevine bu adı vermesinin nedenini de bu ismi insanlara unutturmamak olarak anlatır.

pek bilinmese de 6 kişilik özel güvenlik ekibi tarafından sürekli korunmaktadır. devletin teklif ettiği koruma ekibini, devlet kadrolarının içine sızmış ajanlar olduğu gerekçesiyle reddetmiştir. benzer güvenlik sebepleri dolayısıyla ailesini de yurt dışında tutmaktadır.

iki kez suikast girişiminden kurtulmuştur. kimlerince ölümü tavistock'un dünya çapında küresel çipli kimlik kartı planını ifşa etmesiyle ilişkilendirilmektedir. plana göre dünyadaki herkes çipli kimlik kartı taşıyacak, ama bununla birlikte bu kartın içinde insanları bir şekilde kontrol eden veya izleyen çeşitli gizli özellikler olacaktır.

son dönemlerinde vatikan'ın sapık eşcinsçi papasını, vatikan'daki din adamlarının 5000 küçük çocuğa tecavüz etmesini, papaların 20 milyar dolarlık yolsuzluklarını, vatikan'ın aslında anonim şirket olduğunu ifşa etmiştir. ayrıca pkk'nın mali kaynaklarının kesilmesi noktasında devlet güvenlik kurumlarına danışmanlık yapmıştır.

dünyada başbakanların bile bilmediği bazı sırlara sahiptir. bu sırların bazılarını kitaplarında açıkladığını, bazılarını da mezara götüreceğini söylemiştir. bu özelliğiyle küresel istihbaratçılığın kara kutusudur.

illüminati ve benzeri örgütler konusunda da uzmandır. illüminati örgütün türkiye'deki başının ünlü bir hukukçu olduğunu söyler. fakat kendisini ifşa etmeyişini "ne beni ne de sizi yaşatırlar." diye anlatmaktadır.

yıllar önce ilk olarak kgb tarafından keşfedilmiş, orada teknolojik ve okültik pek çok ilim de öğrenmiştir. zaman içinde cia'nın olumlu resmi kanatlarına destek vermiştir. devletimiz de mit ve benzeri güvenlik kurumları aracılığıyla uzmanlığından yararlanmıştır.

bu durumu şöyle anlatır: "bir dönem beni kgb ajanı ilan ettiler. tutmayınca cia ajanı oldum. sonra o da değil diyip venezuela ajanı olduğumu söyledim. çünkü oranın kızları çok güzeldir."

son zamanlarda kurduğu bazı siyasi örgütler yardımıyla cia dahil pek çok uluslar arası istihbaratçı ve devlet adamına bazı konularda eğitimler vermekteydi.

aytun altındal'ın bilgisi, siyasi ve analitik dehası, devlet adamlığı, okült uzmanlığı belki bir ansiklopediye sığmayacak kadar geniştir.

küresel çete nazarında bile o kadar büyük bir adamdı ki, amerikan karşıtı başbakanlara yapıldığı gibi kanser saldırısıyla öldürüldü.

allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 18 Kasım 2013; 23:05:20 >

• Allahü Teala rahmet etsin.
  • Yine birileri uçmuş ya.75. yılında vasiyet okunuyordu hani.Nerde vasiyet.Olmayan vasiyetin neyi okunsun.Murat Bardakçı bile diyor ki benim zamanımda 50. yılda okucank diyorlardı şimdi 75 dediler.Bu sefer 100. yıl derler diye.Murat Bardakçıdan arakladığı belgeyi yeniymiş gibi göstermesi zaten komediydi.Zira 6 yıl önce yayınlanmıştı o.İyi bir araştırmacı olabilir ama bu kadar taraflı bir araştırmacı olamaz.aten ölüncede başkaları öldürmüş oluyor.İşinize gelince Allahın takdiri işinize gelmeyince suikast.Normal ölüm yaşı 90-100 de biz mi bilmiyoruz.Teokratik devletten yana olan birisininde tarafsızlığı şüphelidir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.