Şimdi Ara

AYTOZU MU FIRTINA MI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar ghia focus HB alajak olsanız hangi rengi tercih ederdiniz .. sadece temiz olup ta gorünüş açısından fırtına demeyin.. bakımı.. temizliği gorünüşü VS... ile ele alın... selametle... herkese bu arada hayırlı bayramlar

• Ben de aynı ikilemde kaldım.
    Aytozu grisinde karar kıldım ve bu tercihimden çok memnunum
    En azından kiri, çamuru, tozu ve ufak tefek çizikleri belli etmiyor.
    Can sıkmıyor.
    Aldıktan sonra Ziebart da yaptırdım. Yıkayınca pırıl pırıl parlıyor.
    Bence aytozu grisi al.

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

Arkdaşlar ghia focus HB alajak olsanız hangi rengi tercih ederdiniz .. sadece temiz olup ta gorünüş açısından fırtına demeyin.. bakımı.. temizliği gorünüşü VS... ile ele alın... selametle... herkese bu arada hayırlı bayramlar
  • Selam bende 2007 ocak ayında aldığım fırtına grisi fiesta tdci vardı.kasımda sattım.Renk olarak showroomda çok iyi duruyor fakat
    güncel hayattta bence kesinlikle temiz tutman lazım.En ufak kir toz belli oluyor.Ayrıca ufak tefek taşların çizmeside baya belli oluyor..
    şu anda aytozu gri aldım.memnunum....
  • quote:

Arkdaşlar ghia focus HB alajak olsanız hangi rengi tercih ederdiniz .. sadece temiz olup ta gorünüş açısından fırtına demeyin.. bakımı.. temizliği gorünüşü VS... ile ele alın... selametle... herkese bu arada hayırlı bayramlar

ufak tefek çizik falan gözüne çok takılırsa yıkandıktan kısa sure sonra toz tabakasını çabuk belli eder tavsiye etmem fırtına grisini bazen gri tonları olsa çizikler gözüme takılmasın derim ama kapalı havalarda güneş olmadımı renk çok hoş ve güzel gözüküyo.siyahtan bile hoş gözüktüğünden emin olabilirsin.
  • çok tşk ederim arkdaşlar... bu arada tşk ettim diye msj atmamzlık yapmayın gorüşlerinizi bekliyorum
  • kusura bakma ama ben fırtına gri dicem... üstü camurla kaplansa bile, fırtına gri
    bu arabaya en yakışan renklerden biri bence..
  • Bir fırtınacı olarak öneririm.Neden diyeceksin birincisi bize gri sıradan geldi.Piyasada gri araç çok ama yıkandıktan sonra yanına mercedeste gelse göze çarpmıyor değil.Fırtınaya Ziebart yaptırdınmı 3 haftada yıkamasan araç cayır cayır yanıyo.Yıkandıktan sonra gri kadar kendini belli etmez ama renk çok hoş duruyo ve aracı daha ağır ve oturaklı gösteriyo.Tabi bu zewk meselesi herkesin zewki farklı senin gönlünden ne geçiyo ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah mı gümüş mü Yoksa???
    18 yıl önce açıldı
    ASTRA mı BORA mı ????
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

Bir fırtınacı olarak öneririm.Neden diyeceksin birincisi bize gri sıradan geldi.Piyasada gri araç çok ama yıkandıktan sonra yanına mercedeste gelse göze çarpmıyor değil.Fırtınaya Ziebart yaptırdınmı 3 haftada yıkamasan araç cayır cayır yanıyo.Yıkandıktan sonra gri kadar kendini belli etmez ama renk çok hoş duruyo ve aracı daha ağır ve oturaklı gösteriyo.Tabi bu zewk meselesi herkesin zewki farklı senin gönlünden ne geçiyo ?

aynen katılıorum bu yorumlara aytozu grisi böle authentique megane 2 rengi gibi duruo bnce fırtına grisi özellikle araba temizse cok prestijli ve hoş duruo biz son derece memnunuz renkten ziebarttan sora zaten araba kendini aşar bi pozisyona gelio

• valla benim gonlümden fırtına geçiyor .. ama en kısa zamanda plazahya aytozu geliyormuş.. bide pederin istersen aytozu olsun kiğri tozu çiziği gostermez demesi üzerine kafam karıştı.. birass düşününce iç döşemeler bej rengi olsunda dışı farketmez dedim.. ama halen biras gonlüm fırtınada birası aytozunda ... bakalım n olacak
  • açık renkler büyük avantaj gerçekten. Koyu renkler her hafta yıkama istiyor. Ayrıca boya koruma şart koyu renklerde çünkü 6 aya kalmaz boyası soluyor ve kılcal çizikler oluşıuyor durduk yere. O yüzden ziebart ta diamond gloss yaptırdım.

neyse benim focus ta en sevdiğim renkler, tonik mavi, fırtına gri ve koyu lacivert. Gri çok sevdiğim bir renk, tek sevmediğim tarafı piyasada çok bulunması.

Bu arada focus un ciddi bir makyaj geçirdiğinden haberiniz vardır umarım. Bunu bilerek alın.
  • tşk ederim kardeş ..biliyorum makyajlanacağını
  • Fırtına grisi almaya karar verdinmi?
    Ben olsam alırdım aldım memnunum.Bi daha gri araba almam demiştim almamda.Çünkü boyası tutmadığı zaman kabak gibi belli oluyo.Ama fırtınada öle değil.Fırtınanın eksikleri yokmu ? Tabiki var mesela arka kapıların eşiklerine ayak sürttüğü zaman çiziliyo ve çok belli oluyo.Tabi her ayak çarpmasında çizilmez.Sadece kundura topuğu felan gelince oda sürtünce çok çiziliyo ve belli ediyo.Ama boya koruma yaptırırsan biraz olsada kapatabiliyosun çizikleri...Bugün gördüm biraz daha çizilmiş servise giidince bi pasta cila attırırz olur biter...
  • valla artık farketmez diyorumm ama %51 fırtına %49 aytozu..ocaktan sonra araçlar gelince fırtına varsa alacaz yoksa aytozu alacazz hayırlısı
  • arkadaşım fırtına daa hoş ya
    quote:

valla artık farketmez diyorumm ama %51 fırtına %49 aytozu..ocaktan sonra araçlar gelince fırtına varsa alacaz yoksa aytozu alacazz hayırlısı

arkadaşım fırtına daa hoş ya şu fırtına oranlarını %51 den % 55 lere falan cekelim artık yavaş yavaş ne dersin

• haklısın valla .. bi tanede xenonları yakmış parıl parıl parlayan bi tane geçti önümden iice içim kıpır kıpır etti. bakalımm kısmette ne varsa o olsun
  • keinlikle fırtına grisi. kromaj aksesuarlarda bu renkte süper gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

keinlikle fırtına grisi. kromaj aksesuarlarda bu renkte süper gözüküyor.

zaten ghia almayı düşünüo arkadaş,krom aksesuarlar fırtınada çok daha belli oluo ve hoş duruo dediğin gibi
  • ben aytozu tercih ettim. ben de ocak ilk hafta teslim alacam. fırtına grisi hakkındaki görüşlere saygılar.
    aslında renk tartışılmaz bir zevktir.
    yalnız şunu söyliyeyim ki arabanın fark edilmesini istiyorsan o zaman siyah al derim.
  • renklerde elbetteki şu daha iyi bu daha güzel diyemem bunlar göreceli kavramlar. bana sorarsan aytozu en iyisi çünkü renk, yıllar geçsede kendini salıp bırakmıyor. eğer koyu renk istersen direkt siyah derim. bunlara ek olarak aracımı şimdi alıyo olsaydım kırık beyaz alırdım çook güzel duruyo. hani şu mini, audi, bmw ve mercedesler çok kullanıyo bembeyaz değilde böyle krem gibi ama krem değil. amaaaaan ford olsunda renksiz olsun
  • saolun arkdaşlar .. yaşadığım şehrin iklimini düşündüm(adana) sıcak çok olacağını bi etken buydu.. snra ufak bi çizilmede bana vereek ruhsal problemi düşündüm.. birde her gün temizleyemiceğimi düşünerek aytozuna karar verdim... Allah utandırmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.