Şimdi Ara

AYT'yi hangi sırayla çözüyorsunuz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle taktiklere inanan biri değildim gerçek sınavda M G F K B diye dümdüz gitmiştim ama denemekten ne zarar gelir? Şimdi Ayt için çözme sıralamamı bulmaya çalışıyorum son denemelerde B M F K G şeklinde gidiyorum. Sizde kullandığınız sıralamanızı yazarsanız aklıma yatanları deneyebilirim, 5 ders 120 sıralama...
    .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mat+Geo Biyo Fizik Kimya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holdbrook1907 -- 21 Aralık 2018; 0:43:2 >
  • dümdüz gidiyorum ben valla 3 saat olunca. tytde işler değişiyor ama 2 ay deneyeceğim değişik kombinasyonlar bakalım neler gelecek başıma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim biyoyu başa atma sebebim uzun paragraflı sorularını okumanın sınavın sonuna doğru işkence gibi olması sizinde mi böyle hocam bide satın alma opsiyonunuz ne kadar Ayew Bey??

• Matematik en sevdiğim ve iyi olduğumu düşündüğüm ders onun için bir. Biyo konusunda katılıyorum biyolojide ufak ayrıntıda soru gidebiliyor. Sona bırakınca hemen bitse havasıyla çözülünce verim olmuyor. Yılsonu geri gidicem İngiltere ye seneye Avrupa yok napayım burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holdbrook1907 -- 21 Aralık 2018; 0:51:3 >
  • Haha bakalım hocam belki türkiye kupasını alır avrupaya öyle gideriz Ersun hocamızla, devre arası sağlam takviyeler yapılırsa sezon başından beri şanssızlığımız da tersine dönerse küçük bir ihtimal avrupa kupasıyla şampiyonlar ligine bile doğrudan gidebiliriz ama bu vasat topçularla olacak iş değil

• Fizik , geo , mat , geo , kimya , bio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ebesinin aluminyumu sonraki senede cl kaldirir fener kumeden ciksin once

• F K B G M

• Kimi Matias Raikkönen kullanıcısına yanıt

• E T C M

• Denemelerde mat fen die çözdüm.sinavda fen mat yaptım.daha rahat oluyor.

F k b m.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji.

Geometri nerdeciler gelmeden öyle bir ders yok. Matematik o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.