Kpss tarih kaynak bu nasil sizce?

-
-
Bana gore cok fazla bilgi iceriyor biraz yogun.
Hedeflerine gore degisir. Hocanin videolariyla birlikte kullanirsan daha faydali olabilir.
Ramazan yetkin cok populer
Aydin yuce
Mehmet celal ozyildiz
Bu ucu iyi hocalar. Video icin
Tarihin pusulasi konu anlatimli kitabi da tavsiye ediliyor cok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler hocam
Guncel bir kitap kullansan belki daha faydali olabilir. Hic degismemiste olabilir. Ama meb kitaplari degisince yeni bilgiler giriyor veya cikiyor kpss kitaplardan
Kardeşim 2017 kitabından çalışılır mı hiç 2022 sınavına şaka mı bu? Tarih için kaynak alacaksan Aydın Yüce'nin kitaplarını almanı, videolarını izlemeni tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de benim hocam ile çalıştım 2 ay falan sürdü sadece tarih. Sınavda da 5-6 net yaptım tarihten
Ama ramazan hoca güzel anlatıyor güncel bir kitap alıp videolar ile çalışırsan oturur kafana.
-
Hocam niye o kadar az yaptiniz kitap yuzundenmi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602Hocam niye o kadar az yaptiniz kitap yuzundenmi.
Yok kitaptan değil o kadar çok şey var ki ezberlenecek beynim almadı o kadar şeyi. Diğer derslerden iyi yaptım benim hocam'dan çalışarak bir tek tarih çok ezber olduğu için yapamadım. Tek başına kitap yetmiyor ama ramazan hocayı da izlemek gerekiyor yanında 100 video vardı yani sen düşün.
-
Anladim hocam gorunuse gore en cok tarihe calisacam. Hocam bu kitabin cografyasida var bende cografyayada ondan calisiyorum.Tarih matematikten fazla zorlayacak anlasilan.
Tarihin pusulasi 2016 basim var ama fazla detayli, onun icin once benim hocamdan calisiyorum zaman kalirsa pusulayada bakicam.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602Anladim hocam gorunuse gore en cok tarihe calisacam. Hocam bu kitabin cografyasida var bende cografyayada ondan calisiyorum.Tarih matematikten fazla zorlayacak anlasilan.
Tarihin pusulasi 2016 basim var ama fazla detayli, onun icin once benim hocamdan calisiyorum zaman kalirsa pusulayada bakicam.
Valla elindeki kitaplar çok eski olmasın dikkat et ona güncelleniyor bilgiler bazen yeniler dahil oluyor bazen bazı konular çıkarılıyor atıyorum o yüzden güncel kitap ve video ile hazırlanmakta fayda var özellikle vatandaşlık dersine.
-
Uyariniz icin tesekkurler hocam videolari izlemeye basladim, farkliliklarin farkinda olacagim ☺
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602Uyariniz icin tesekkurler hocam videolari izlemeye basladim, farkliliklarin farkinda olacagim ☺
Önemli değil kolay gelsin çok baş ağrıtıcı bir süreç olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X