Merhaba, 2 yildir fitness yapiyorum 55 kilo ile başladim gunluk yeterli miktarda proteini hesaplayip daha fazlasini bile almama ragmen son 4 ayda gelisimim ciddi sekilde dustu şu anda hammer curl 15 kg × 8 tekrar Biceps de 15 ile 12 tekrar da , Barfiks 18 tekrar max i , lat pulldown 115 kg 10-10-8, zbar ile overhead press 30luk zbar 12 tekrar 35 lik 8 , bench press yapmiyorum belimi duzgun kontrol edemiyorum kamburluk var onun yerine fly makinesini yapiyorum max i 100kg 50kg × 12-12-10 tekrar , deaflift 60 kilo bar ile toplam agirligi × 12 , rope push down 40 kg, rope face pull 35 veya 30, 12-10 tekrar, lat pull over 35, gogus icin ittir cek olan makine de max a takiyorum kac kilo oldugu yazmiyor 12 tekrar oda, dips 12 tane cekiyorum max, leg extension 90×12 yapiyorum bu makinenin max i 100 kilo, leg press de agirlik takmadan esneme kazanma amacli yapiyorum , onun disinda karin kasi egzersizlerini de salondan cikmadan once yapiyorum. Dedigim gibi gelisimim bu kotu bir sekilde durdu bu egzersizleri haftada 3 gun e bolerek yapiyorum belirli bi planda bazen baska haraketler de ekliyorum cesitlilik icin ama genel itibari ile gelisimim durdu daha fazla guclenemedim. Benim için ne onerirsiniz? Vucut analizinden anlayan varsa fotografta ekleyebilirim. Tesekkurler
Aracıma motor reflekte işlemi yaptırdım yaklaşık 2 ay önce ondan önce 1 yıldır sorunsuz bastırdığım klima gazını kullanıyordum ustaya sordum klima gazı gitmiş diye olur öyle şeyler dedi gittim gazı bastırmaya cihaz vakumladı sonra doldurmaya geçmeden klima gaz kaçağı tespit edildi dedi. Şimdi gerçekten kaçak var mı veya yok mu hiç bişey anlayamadım. Klima kaçak tespit cihazına sokacaksın dedi henüz gitmedim. Direk klima gazı bastırsam cihaza sokmadan sorun yaşar mıyım gerçekten bir kaçak var mıdır sorun neden olmuştur?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 412 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası