Şimdi Ara

Ayt sayısal da ilk olarak herkes Fen ile mi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geçen sene mattan başlıyodum hocam Allah ne verdiyse

• Ben iki sınavda da kitapçıktaki sırayla gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 24 Mayıs 2019; 9:2:53 >
  • Hayır matematik

• Hangisi daha verimli olur

• Matı bitirince rahatlıyorum ben direk fene geçersem aklım kalıyor, size bağlı ikisini de deneyin hangisinde kendinizi rahat hissediyorsanız öyle devam edin

• Hiç fenle başlayanı görmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematik beni bayağı yoruyor. Mattan sonra fen yapamıyorum. Önce fen sonra mat şeklinde gidiyorum.
    Hangi derste güçlüysen ondan başlamak stresi yenmek açısından önemli kişiden kişiye değişir yani.

• Çok mantıklı hareket olur. Fen dikkat gerektirir. İlk anda çözmek birkaç net kaybınızı engeller.

• Ben fizik-biyoloji-kimya-matematik 18.sorudan sonrası-matematik 1.sorudan 18'e kadar sırasıyla çözüyorum. Önce feni çözmek dikkat hatası ihtimalini azaltıyor. Matematikte de sayılar soruları beni korkuttuğu için önce lti çözüyorum.

• Matematikte ilk 10 soruyu çözüyorum daha sonra Fene geçiyorum fenide Biyoloji Fizik Kimya sırasıyla çözdükten sonra Matematikte kaldığım yerden sınavın ilk turunu tamamlıyorum sonra Feni kontrol edip Matematikte yapamadığım sorularla boğuşarakta sınavı tamamlıyorum

• Matı sonda cozmek bana eziyet gibi geliyor. Bence ilk cozup kurtulmak daha iyi.

• murolik M kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de böyleyim tek fark kimya biyolojiden önce geliyor bende. Eskiden matematiği çözüyodum ilk başta ama fende hatalarım oluyodu. Fenle başlayınca düzeldi.

• Ben önce feni çözüyorum Bilince işaretleyip geçiyorsun zaten İşlemli sorular hariç O hızlıca bitince tüm vaktimi mata ayırıyorum Kalan 30dk vs boşlar

• krabzi K kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de fen netlerimde artış oldu böyle yapınca.
  • mat fen mat yap. matta yapamadığını geç direk dönünce rahatça yaparsın
  • ben matla başlıyodum, bi 2 saatim gidiyodu mata rahat, geri kalan bi saatte de dikkatlice yavaşça feni çözüyodum. işimi gördü yeterince, tavsiye ederim sonuç olarak 3 saat süreniz var edebiyat bakmayacaksanız.

• Kimya-Matematik-Fizik-Biyoloji

Sıkılırsam Kimya-Matematik ilk bilmem kaç soru-Biyoloji-Fizik-Matematiğin kalanı

• geçen sene matla başladım sonra fene geçtim.fende dikkatten çok kaçırdığım oldu.tavsiyem önce fen sonra matematik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.