Şimdi Ara

AYT netlerimi nasıl artırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum 2013'ten kalan hesabımı bulmuşken size bir danışayım dedim. Ayt netlerim 70 civarında gidiyor ve yaklaşık olarak 75 ayt neti yapmam gerekiyor hedefime ulaşabilmek için. Konularım bitmiş durumda ama bir türlü dengeyi sağlayamıyorum feni iyi yapsam matematik istediğim gibi gelmiyor veya tam tersi oluyor. Ne önerebilirsiniz, youtube'da konu tekrarı için hangi kanalları kullanabilirim veya benimle aynı durumda olan var mı? Aynı şekilde ilerledikçe stresim artıyor yapamayacağım diye. Şimdiden teşekkür ederim.

• up :(
  • dikkatin dağılıyor deneme anında bak ben şey yapıyorum 20 mat 20 fen 20 mat 20 fen çözüyorum dikkatim artık dağılmıyor 78-80 geliyor ayt
  • ben de aynı durumdayım 68 70 aralığında kaldım netlerim artmıyor. yanlışımın çıktığı belirli bir ders ya da konu olmadığı için konu çalışarak da arttıramıyorum. bol bol deneme çözmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok sanırım. 1 ay boyunca full deneme çözersek 75 bandına çıkabiliriz gibi geliyor bana.
  • Şeyhahmet Ş kullanıcısına yanıt
    Brrrrrraaaaaaavo ilk 10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Loge kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım hocam 68-73 arası değişiyor benim de fizikten gol yiyorum.Fizik yapsam matematik atıyor.Sınavda sanırım beyin zorunda hissedeceği için daha iyi gelir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hhcs11 H kullanıcısına yanıt
    malesef öyle bir ihtimal yok obp'em 96 :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Paragraf netleri arttırmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.