Şimdi Ara

AYT MATEMATİKTE İSTEDİĞİN SEVİYEDE DEĞİLSEN İÇERİ (PKO, POLİNOM DAHİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
18
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçenki ''POLINOMLARI FULLEMEK İSTEYEN İÇERİ'' isimli konumda bütün kaynakları tarayarak Polinomlara dair bütün soru tarzları ve kaliteli soruların çözümlerini hocamız yapmıştı. Kendi adıma konuşacak olursam bu dersi izledikten sonra denemelerde Polinom sorusu nadir kaçırmaya başladım. Ne yazık ki sonradan bir yayınevi yüzünden hocamız tüm videolarını silmek durumunda kalmıştı. Ben de sizden serinin devam etmesi için hocamıza instagramdan mesaj atmanızı rica etmiştim. Gerçekten çok mesaj gelmiş hocamıza. Hocamız da bunun üstüne bizlere yardımcı olabilmek için yayınevleriyle görüşme yapmış ve gerekli izinleri almış. Yani zor ve ÖSYM tarzı sorular serisi aynı kanalda diğer AYT konuları için devam edecek.

Hocamız AYT Matematik adına piyasadaki tüm kaliteli yayınların(345, Acil, Orijinal, Karekök, Kafadengi, Endemik-Supara, 3D, Metin) ÖSYM tarzı sorularını tarayıp bize sunacak. Sadece bununla kalmayıp LYS, AYT ve ÖSYM'nin 2018-2019 yıllarında yapılan sınavların sorularını yayınlamadığı ALES, DGS, ÖABT sorularını dahi tarayıp bize çözümlerini tane tane yapacak.

Hocamızın kanalının linki:

Sizden tek ricam var arkadaşlar. Hocamızın bu yaptığı derslerden içeriklerden gerçekten kazancı yok. Tamamen bize faydalı olabilmek adına bu kaliteli soruları toplayıp üstüne tane tane çözümünü yapıyor. En azından bizim için verilen emeğin karşılığı olarak kanala abone olup videoları beğenirseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz. Bunu şahsım adına kendim sizden rica ediyorum. Hocamızın bizden böyle bir beklentisi de yok zaten. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır.

Permütasyon-Kombinasyon Zor ve ÖSYM Tarzı:
    O Bir Matematikçiyoutube
    Permütasyon-Kombinasyon Zor Sorular (1-30)
    https://www.youtube.com/watch?v=VPWFAH8jN8k&list=PLZmKEwVnf_PZFRygMC57oxlS1DZgeT2LP&index=4

Polinomlar Zor ve ÖSYM Tarzı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 8 Haziran 2020; 10:18:40 >

• Arkadaşlar konuyu nihayet açabildim. Benden konuyu açtığımda etiket isteyenler olmuştu. Birde forumda sürekli gördüğüm arkadaşları etiketlemek istedim. Etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarım varsa hakkını helal etsin. Elimden geldiğince herkesin bu içerikten faydalanabilmesi için herkesi etiketlemeye çalıştım. Umarım herkese faydalı olur arkadaşlar.
    Arkadaşlar PKO ve Polinom adına hocamız piyasadaki tüm kaliteli yayınların ve ÖSYM'nin sorularını yayınlamadığı 2018-2019 ALES, DGS, ÖABT sınavlarının sorularını dahi hocamız en ince ayrıntısına kadar tane tane anlattı. Bunun üstüne daha fazla ne konulabilir bilmiyorum. Ben bu videoyla beraber Polinom ve özellikle PKO adına bir problemimizin kalmayacağına inanıyorum. Eğer içerik hoşunuza gittiyse bir teşekkür niyetine lütfen videoları beğenip abone olmayı unutmayalım.
    Hocamızın çözümünü yaptığı ve başka kanallarda buna benzer sorulara ulaşamayacağınız ÖSYM'nin soru havuzundan kaliteli sorular Bu tarz ÖSYM'nin sorularını hocamızın kanalında sık sık bulabileceğiz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 7 Haziran 2020; 13:1:20 >

• O kadar etiketleme yaptım algılamamış
  • Arkadaşlar etiket atıyorum ama forum etiketlemiyor konuyu bekleyenleri Kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 7 Haziran 2020; 12:53:43 >
  • Ya hocam açık konuşayım bana da görüldü atıyor ya Hoca heralde çok yoğun Seriyi tüm AYT konuları için yapacağını söyledi bana whatsapptan ama biraz da sizin desteğiniz lazım Youtubede yorumlarda veya hocanın instasına yazarsanız belki biraz daha gayret gösterir Hakkaten çok faydalı dersler bunlar ya
  • Hocam pdf leri paylaşacak mısınız ¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihamyou kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası hoca PDFleri benimle bile paylaşmayı bıraktı geçenki telif muhabbeti yüzünden. Zaten şimdi bir daha PDF paylaşmaya kalkarsa hoca gene videolar silinecek gene derslerden mahrum kalacağız. O yüzden PDFleri paylaşamaz hoca sanırım. Ben PDFlerden önce Polinomlar zor sorularında ekrana bakarak çözmüştüm ve yine çok verim almıştım. Size de bunu tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı. Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen hocanın oğlusun galiba

• ıwonderıfblood kullanıcısına yanıt
    Hocanın oğlu olsam serinin devam etmesi için foruma sürekli yorumlarda yazmanız için ısrar etmem Sınava kadar bu seriyi tamamlasa sınavda hakkaten rahat edicez de işte hocaya bağlı tamamen Biraz şevklensin seriyi tamamlasın diye istiyorum aslında
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Hocanın keyfini mi eğleyecez kardesim

• ıwonderıfblood kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yemin ederim senin gibi düşünüyorum ama konuda da bahsettiğim gibi o Polinom zor sorular serisini izledikten sonra denemelerde Polinomlara dair soru kaçırmamaya başladım Hoca bana bu seriyi AYT Matematik tüm konuları için yapıcam dedi ama şimdilik tık yok Kısacası dediğin şeyde haklısın ama başka elimizden ne gelir ki hocam ? Sınava kadar seriyi tamamlayabilse biz de izlesek sınavda sorun yaşamayacağımıaz çok eminim çünkü göstermediği soru tipi yok hocanın Tüm kaynakları ve sınavları dahil hoca tarayıp bize tane tane anlatıyor Devamının gelmesi için rica edelim diyorum sadece Hocaya biraz ısrar edersek seriyi devam ettirebileceğini düşünüyorum
  • Ben valla makromat izliyorum abimiz de aynı şekilde çözüyor

pdf de var hem de oh
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam PDF konusunda ne yazık ki dersler dezavantajlı ama 2018 2019daki tüm ÖSYM Sınavlarının sorularını ve piyasadaki tüm kaynakları tarayıp bize tüm soru tiplerini tane tane anlatması bakımından hocayı çok farklı buluyorum Hocayla inan uzaktan yakından alakam yok Hoca Van'da yaşıyor ben Ankara'dayım. Sadece serinin sınava kadar devam etmesini(tamamlanmasını) istiyorum o kadar. Umarım yanlış anlaşılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 7 Haziran 2020; 13:54:45 >
  • Etiket part 1
  • Etiket part 2
  • Etiket Part 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 7 Haziran 2020; 14:21:44 >
  • Etiket part 4
  • Etiket Part 4
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.