Şimdi Ara

AYT MATEMATİKTE İSTEDİĞİN SEVİYEDE DEĞİLSEN İÇERİ (PKO, POLİNOM DAHİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
18
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etiket Part 6
  • Etiket part 7
  • teşekkürler hocam, pko ilaç gibi gelecek. bugün apotemide 2/3 yapabildim 3/3 seviyesine çıkmayı umuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etiket part 8
  • Etiket part 9

Arkadaşlar elimden geldiğince forumda bu konuda sıkıntı yaşayan ve benden konuyu açtığımda etiket isteyen arkadaşları etiketledim Umarım işinize yarar Her şey gönlünüzce olsun
  • Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam. Sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up geçende bakamadan silinmişti videolar inşallah yine aynısı olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya kardeşim sen eğer bi kanal açıyorsan zaten bu işi yapıyorsan bu işin reklamı olmaz youtubede 2 k kanallar bile hergün video atıyor ne yani böyle reklam yapınca kanal patlıyacak mı ? kendine güvenen adam zaten reklamla uğraşmaz kendi kendine kanalı gelişir
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Kardesim haklisin Hatta dedigine Kenan Kara yi da guzel bir ornek olarak sana verebilirim Ama bu forumda mesela Behzatin su dersi Mikail hocanin su dersi mukemmel desem kimse bana gelip de reklamci damgasini basmaz Cunku parayla alinan bir seyin en iyisi oldugunu dusunenler var Burada hocanin bizden hicbir beklentisi yok Ilk mesajimda da belirttigim gibi tamamen bizim faydamiza yapiyor bu videolari Ben de eger haberiniz yoksa hoca bu kadar emek veriyor burda bizim icin destek olalim diyorum Ayrica burada kanali duyurmamin size ne gibi bir zarari oluyor onu anlamiyorum Ben sizin de faydaniza olsun sinavda bu konulardan rahat edesiniz diye etiketliyorum ama hata yapmisim Kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 7 Haziran 2020; 15:21:31 >
  • Senden kıl kaptım. İtici geldin bana.

• QuicklyMove Q kullanıcısına yanıt
    Peki hocam Sizin de faydaniza olacagini dusunerek acmistim konuyu ama takdir sizin

• Hocam allaj icin su polinom soru cozum videosunu atin

• elihen E kullanıcısına yanıt
    Hocam kanalında o videoları da tekrar yükledi hoca Siz de haklısınız Hocaya demiştim videolarınızı oynatma listelerine ekleyin diye ama yoğunluktan yapamadı sanırım Yaptığı zaman konuyu güncelleyip konu konu oynatma listelerinin linklerini direk vereceğim ilk postta Umarım videolar işinze yarar en çok bekleyenler birisi de sizdiniz PM atmıştım size hocam
  • Hocam etiket atmışsın da ben üni öğrencisiyim, rastgele mi yazdın naptın

• an agony A kullanıcısına yanıt
    Hocam dogru etiketledim ama yanlis yapmisim Sizi YKS adayi sanmistim Kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünenadam07

Hocam dogru etiketledim ama yanlis yapmisim Sizi YKS adayi sanmistim Kusura bakmayin
    Yo sıkıntı yok da şaşırdım, bakmıyorum bu bölüme pek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.