Şimdi Ara

Ayt matematik soru bankası önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi bir temelim var. Acil yayınları bitti. Bir tane daha tarama yöntemiyle kitap bitirmek istiyorum. Önerileriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acilden sonra sb çözme geç denemeye hocam bence
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Durumumu şöyle izah edeyim hocam. 1 ay 20 Gün önce çalışmaya başladım ea dan. Geçen sene sayısaldım. Edebiyat bitirdim. Video ve acillerlede mat ve geo bitti. Yani bunların hepsi 50 günde bittiği için kendimi biraz tedirgin hissettim. Acaba hani sağlam oldu mu? İyice oturdu mu şeklinde o yüzden 1 sb daha diye düşündüm. Fakat denemelere girişmekde mantıklı. Durum böyleyken deneme mantıklı mıdır?

• Logic101 kullanıcısına yanıt
    Hocam dershaneye gidiyor musunuz ?hocam ücretli dersler ve YouTube da kullandığın dersler var mı??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefww H kullanıcısına yanıt
    Hayır dersanelere gitmiyorum. Hatta gereksiz buluyorum. Kendim çalışıyorum. Temeli sağlam biri için matta hocalara geldik yeterli olabilir. Geometride ise rakipsiz kenan kara. Bunlarla birlikte acilleri rahatlıkla bitirebildim. Edebiyatta bi arkadaşın doping videolarını kullanıyorum. Fakat açıkçası katkısı çok da fazla değil. Deşifre edebiyat kitabı ile kendi oluşturduğum kartlarla hallettim.

• Ulan bu esit agirlikcilar ne sansli ya paso matematik kasiyorlar edebiyat tarih cografya kolay zaten:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 31 Mart 2019; 16:42:22 >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Sayısal derslere göre kolay doğru. Ama ben edebiyatı bitirmeme rağmen geçen seneki soruların tamamını yapmama rağmen bırakmıyorum çalışmayı. Az önce bi sb daha aldım. Edebiyatı 2 kere daha turlayacağım yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    5 ay önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic101

Sayısal derslere göre kolay doğru. Ama ben edebiyatı bitirmeme rağmen geçen seneki soruların tamamını yapmama rağmen bırakmıyorum çalışmayı. Az önce bi sb daha aldım. Edebiyatı 2 kere daha turlayacağım yani.
    Dostum eylulden beri biyolojiyi kimyayi hatim ettim resmen forumda actiginiz konulari gorunce vay anasini diyorum cogunuz bu aylarda basliyor zaten edebiyat tarihe felan cogunuzda lti de suan.

• Çözüm 3d
  • Lexiles kullanıcısına yanıt
    Saol hocam acile göre seviyesi tarzı nedir?

Acili çözmedim fakat acile göre daha kolaydır , youtubede Hocalara geldik kanalında bazı sorularının çözümleri yapılıyor soruları oradan inceleyebilirsiniz
  • Acilden hangilerini bitirdiniz hocam Tyt soru bankası vs hangileri teker teker söyleyebilir misin sana zahmet teşekkürler .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ayt matınız 30+ sabitse kesinlikle deneme edb sos içi sb ve konu devam edin
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Anladım saolun hocam yorum için

• HestiaECT kullanıcısına yanıt
    Ayt mat ve ayt geometri bitti. Tyt acildende ayt konularını çözüyorum şuan(mantık felan)

Edebiyat ve tarih sürekli tekrar gerektiren dersler. Aytde 10 soru da bilgi sorulunca tarihte özellikle konuları bitirdiysen eğer sürekli tekrar şart. Edebiyat zaten bilmem kaç tane yazar var ve ösymnin ne yapacağı belli değil. Dolayısıyla sınava kadar konuların bitmemiş oluyor, bitirdiğini sanabilirsin ama kıyıda köşede her zaman bir yazar oluyor.

Coğrafya ayrı özel bir durum. Normalde zor soru sorulabilecek bir ders de ösym kolay sormayı tercih etti ancak bu sene de aynı soracakları anlamına gelmiyor. Böylece coğrafyaya da çalışıyoruz.

Eee yeri gelmişken matematiğe de çalışıyoruz.

tMclr de şnslı ha bi maTeMatİK Vr yA! diye saçmalamaya gerek yok, hedefi senin gibi olanlar için kolaydır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Edebiyat ve tarih sürekli tekrar gerektiren dersler. Aytde 10 soru da bilgi sorulunca tarihte özellikle konuları bitirdiysen eğer sürekli tekrar şart. Edebiyat zaten bilmem kaç tane yazar var ve ösymnin ne yapacağı belli değil. Dolayısıyla sınava kadar konuların bitmemiş oluyor, bitirdiğini sanabilirsin ama kıyıda köşede her zaman bir yazar oluyor.

Coğrafya ayrı özel bir durum. Normalde zor soru sorulabilecek bir ders de ösym kolay sormayı tercih etti ancak bu sene de aynı soracakları anlamına gelmiyor. Böylece coğrafyaya da çalışıyoruz.

Eee yeri gelmişken matematiğe de çalışıyoruz.

tMclr de şnslı ha bi maTeMatİK Vr yA! diye saçmalamaya gerek yok, hedefi senin gibi olanlar için kolaydır belki.
    Dostum birak ya cogu kisi 15 tatilinde basliyor edebiyat ve tarihe gecen sene derece yapanlar dahil.Herkes eylulden ocağa şubata kadar matematik kasiyor bunu görmemek elde değil...

Ayrica sozel konular ne kadar zor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 1 Nisan 2019; 21:4:45 >

Dimi, ne kadar zor olabilir?

Burda kaç tane tmciyi direkt mal yerine koyuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Dimi, ne kadar zor olabilir?

Burda kaç tane tmciyi direkt mal yerine koyuyorsun.
    Mal yerine koymuyorum! Lafi çevirmeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 2 Nisan 2019; 9:15:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.