Şimdi Ara

tyt mat net artmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nolur yardım edin tyt mat netlerimi nasıl arttırıcam ağlıcam ya artmıyor geometri iyi onda problem yok mat kısmı deli ediyor

• tytye gerek yok dostum lgs mat çalışmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir de hızlı bir şekilde arttırmam lazım bana taktik versenize lütfen ciddi taktik verin çalışma taktiği sizin tecrübeniz vardır

• SoulsOfHolyWarsTornado kullanıcısına yanıt

• fierpell kullanıcısına yanıt
    Biraz daha detay verirsen yardimci olmayi deneyebilirim

• forumu bırak otomatik artıyor  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Sınavda Ayt Mat 25 Net
    3 yıl önce açıldı
    AYT MAT ÇOK KOLAYDI
    7 yıl önce açıldı
    ayt 15- tyt 15 mat net
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu dogru

• Hocam konu eksiğiniz varsa önce konu dinleyip 1 kaynaktan bitirin.

Sonra durumunuza göre (ki ilerlemiş olursunuz) hemen denemeye geçin

Bol deneme çözün giderek artar zaten.
    Siz öğrenmeye bakın netlerinizi düşünmeyin. İllaki artarlar.

Bi de eyüpb dinleyin ondan tavsiye alın çok yardımı dokunur

• SoulsOfHolyWarsTornado kullanıcısına yanıt

problemler :(

Benim zamanimda apotemi ve 345 bu islerin allahiydi ama su anda bilemem

• Noldu hocam niye "hızlı bir şekilde artması" lazım?
    Şu anki öğrencileri gördükçe benim+benim okulun sınava hazırlanma şekli "garip" geliyor.

Neyse
    Konu anlatımı+soru bankası+deneme
    Bu 3'lüden ayrılma. Netin "zamanla"(önemli bu kısım) artmıyorsa şaşırırım.

• çok teşekkürler ben şu an zorlasam 10-15 yaparım ama şöyle ben tyt denemesine giriyorum tamam mı birazdan anlatacaklarıma gülme .d ee şey yapıyorum türkçe sözel fen çözüyorum minimum 1 saatim kalıyor geri hep böyle oluyor 4-5 dk matematiğe ayırıyorum 3 net falan çıkartıyorum bırakıyorum sonradan sorulara bakıyorum lan diyorum çözsem 15 yapardım diğer sorulara bakmıyorum çünkü yani matematiği yapasım gelmiyor sona kaldığı için, fkb sözel ve türkçeden sonra gitmiyor bundan sonra matematikten başlıcam ya da türkçeden başlıcam sonra matematiğe geçicem şeyi sormak istiyorum ben düzenli bi çalışmayla kaç ayda 30 nete çıkarım ? kendi kendime dedim temel kavramlardan 5 soru falan yapsan problemleri geliştirip 15 soru ordan yapsam geometri seviyorum zaten 9 falan yapsam 30a yakın neti ne zaman yaparım? Bunun için kaç ay düzenli çalışmam gerekmekte??? 1 ayda halledilebilir bir şey mi bu?

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

acele etme nedenim zaten rakiiplerim 90 netler yapıyor yani ben kız arkadaşlarıma sorduğumda (genelde böyle netleri kızlar yapıyor anlamış değilim) "80-90 arasi yiaaaa" falan diyolar sinirim bozuluyor ben şu an 60 yapıyorum arada 30 net fark var.Ondan dolayı insanı bi acele tutuyor...

Hocam zaten sınava 1 yıl gibi bir zaman var daha geçenlerde bizim dönem sınav oldu.

O kadar kasmayın illaki hallolur. Siz plan haricinde ara vermeyin yeter. Konuyu hallettikten sonra düzenli bir şekilde soru çözülmezse unutulur. Buna dikkat edin sadece. İster 1 ayda hallolsun ister daha fazla ki mat zaten uzun bir süreç gerektirir. Siz 1 ayda bitirmeye çalışsanız da sınava kadar üstüne katarak düzenli bir şekilde ilerleyeceksiniz. Dersleri aylara sıkıştırmaktansa hedefiniz öğrenmek olsun.

şu an kaç geliyor netleriniz ortalama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sınav senesinde en önemli meselelerden biri : Arkadaşlarınıza inanmayın. Sakınn.
    Eyüpbnin bir sözü var diyo ki geriden geliyor olabilirsiniz ama düzenli bir çalışmayla önlerine geçebilirsiniz. Siz nerede olduğunuza gerektiğinden fazla takılmayın. Sakince halletmeye bakın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.