Şimdi Ara

Ayt Matematik konu bitirme sırası nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt matematik konu ilerlemesi nasıl olmalı? Sıfırdan başlıyacağım elimde sonuç yayınları fasikül seti var oradan konuyu öğrenip doktrin yayınları ve eğitim vadisi'nden soru çözmeyi planlıyorum. Örneğin 1. Hafta fonksiyon ve polinom konu+soru şeklinde ilerleyeceğim. Hedefim kısa sürede 10 sınav sürecine kadar 20 net seviyesine gelmek. Programım 3 aylık olacak sizce bu süreçte konu seçmem mi yoksa bütün konuları çalışmam mı daha mantıklı olur? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up
  • Amme hizmeti yapalım bu liste en kolaydan en zora doğru yapılmış en hızlı net kazandırma üzerinedir * işareti olanlar aralarında yer değişebilir ama değmez bence.

Fonksiyonlar
    Polinom
    ikinci dereceden denklemler
    Karmaşık sayılar
    ikinci dereceden eşitsizlikler
    Logaritma*
    Parabol*
    Diziler
    Trigonometri
    Limit
    Türev
    İntegral
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam Vural Hoca parabollerin eşitsizlikte grafik sorularında gerektiğini söylüyordu Peki parabolün eşitsizlik bilmeden yapılamayan soruları var mı 2. seçenek daha mı ağır basıyor
    Hocalara Geldikyoutube
    AYT Matematiğin Olmazsa Olmazları!
    https://www.youtube.com/watch?v=cmEiJpLcguA&t=319s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çanakkalegeçilmez -- 20 Şubat 2020; 0:23:9 >

• Ösym parabolden çok sağlam vuruyor yapmak için çok aşırı analitik zekaya sahip olunması gerektiğini ben kendi adıma düşünüyorum. Çünkü cidden çok zor bana göre. Son 2 sene mesela ve gelen soru topu topu 1 tane. Onun yerine pkob bile daha anlamlı o yüzden hiç çalışılmayabilir bile. Son 2 sene hatırladığım kadarıyla eşitsizliğe gerek yoktu parabol soruları için. Eşitsizlikte 2018 grafik sorusu vardı ama parabolle bir alakası olduğunu hatırlamıyorum genel hatlarını bilmek iyidir tepe noktası falan ama ben dediğim gibi son 2 sene sorularını 10000 saat verseler çözemem
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aradığım buydu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.