Şimdi Ara

AYT Matematik Deneme Önerisi ve Çözme Periyotu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt Matematikte Kaf-4 bitirdim. 345'te LTİ hariç hepsini çözdüm. Karekök'te LTİ, trigonometri hariç hepsini çözdüm. Şuan acil çözüyorum karma olarak. PKOB hiç çalışmadım . Geçen sene apotemi türev çözmüştüm.Fonksiyonlar kısmını da mikail hocadan bitirdim.Bir de çözülmemiş acil trigonometri fasikülüm var , onu bitireceğim.

Tyt-Ayt Geometride Katı Cisimler hariç Acil Geometri bitirdim. Bilgi Sarmal'dan da çemberlere kadar geldim. Geometride sadece katı cisimler çalışmadım.

Genel durumum böyle. Bu hafta ayt matematik denemelerine başlayacağım. İlk hangi denemeyi çözmemi önerirsiniz ve hangi periyotlarla çözmemi tavsiye ediyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 29 Şubat 2020; 22:27:28 >
  • Forumdaş gardaşlarım , söyleyin de yarın almaya gideyim . Bilgi sarmal diye düşünüyorum ne dersiniz?

• Çözdüğümüzün kaynakların tamamı aynı neredeyse bende bilgi sarmal veya toprakla başlamayı düşünüyorum toprakta mantık soruları var ama sondaki analiz kısmı iyi oluyor tyt de sarmal ile başladım ayt toprak ile başlarım galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi sarmal 345 sonuç derece
    Acil.reaksiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed0123 -- 29 Şubat 2020; 22:44:3 >
  • cvtmrt C kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce toprak yayınlarını duymadım nasıl kolay orta zor?

• Başlangıç için haftada 2-3 yapıp kalan günlerde lti ilerle bir yandan da sonra kitap bittikçe 2 günde bir alan kalanında ayt falan atarsın ben de hemen hemen bu düzeydeyim kitaplarımda ben 2 defa çözüyorum haftada şimdilik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sarmal acil 345 derece.

• başlangıç için sarmal iyi bence. 345 en kaliteli bulduğum deneme bir anda değil yayarak çözmek daha iyi olabilir. acil de kaliteli ama yeni nesil abartı -2019 için-
  • Sarmalı alıyorum , haftada 3 veya 4 tane çözmeyi planlıyorum . Teşekkürler DH Halkı. Haftaya da ayt fen denemesi tavsiyesi isteyeceğim.

• hocam mezundunuz galiba sınavdaki netlerinizi ve sıralamanızı söylermisiniz bu arada bilgi sarmal ile başlayabilirsiniz
  • Sınavda 29 ayt mat yapmıştım. Ltiler doğruydu. Sınavda polinom sorularında , baya bir geometri sorusunda , bir trigonometri sorusunda bir de pkob sorularında boşum vardı. Geçen sene geometri kitabı çözmeden girmiştim :D Bu sene acili bitirdim.

• peki hocam anladığım kadarıyla sene başında geometriniz çok iyi değilmiş direk acile başlamak sizi zorladımı ben şuanda geometride 10 sorudan 6 7 tane yapabiliyorum acaba acili alıp çözmeye başlasam sınava kadar zorlanırmıyım sizce
  • Hocam nerdeyse aynıyız. Benimde geçen sene 30 mat neti vardı çoğu boş geodaydı, ben de acili çözdüm. Şu an elimde karaağaç ve apotemi ayt mat denemeleri var ama bilemedim direkt bunlardan mı gireyim yoksa bilgi sarmalla filan mı başlayayım
  • Hocam ben de orijinal çözüyorum geometri de acil o kadar gerekli mi sizce

• Acil geometri baya güzel ya , tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 1 Mart 2020; 17:12:11 >
  • Geometri konularım okeydi falan ama pratik 0'dı . Acil ve bilgi sarmalla bu sene halletmeye çalıştım.

• Acilden başladım her gün 1 tane atıyorum. Bu düzeni ve yayını öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.