Şimdi Ara

AYT MATEMATİK BAŞLIYORUM > 4net- Hedef: 25Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fonksiyonlarla başlıyorum AYT GEOMETRİ çalışmayacağım sadece mat çalışacağım 25netin hepsi mat olacak.
    TYT 80 net bandına çektim ayt de toplam 10 net yapıyorum ayt mat hedef 25 toplam 48 net hedefim var ayt de hadi bakalım (sayısalım)

BU ARADA ÖNERİ VERMEK İSTEYEN VAR MI şu konulara çok çalışma ya da şunlara çalış şuradan çalış diyecek?

• Fonksiyonlara çok önem ver sene başında 22-23 net anca yapiyordum suan 34-35 arası fonksiyonların gerçekten çok ektkisi oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence geometri hakkında direkt böyle bir karar almanız saçma bu sene çıkan geo sorularının tümü öyle waooow sorular değildi normal sb de çıkan soru da geliyor yani bence bakmalısınız.
    Ben de fonksiyonun iyi oturtulması taraftarıyım eğer o oturursa yarısı bitiyor işin bence konu sıralaması önemli ayt mata çalışırken ayrıca geo bakmayacağım diyorsunuz ama türeve geçtiğiniz zaman iyi bir analitik bilginiz yoksa üzer demedi demeyin özellikle ösym bu kadar ezberci sisteme karşı durduğunu belli ederken eğer fonk ve analitik oturursa her konunun ispatı bu ikisinden geliyor hemen hemen çok rahat eder ekmeğini yersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometri kesinlikle şimdiden başlanarak yapılabilir. Ve birçok konuda da rahatlık sağlayacak size. Kenan Kara+ Birey B şeklinde gidin.
  • Analitik calis bence yine de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • knk 30'a kadar artan ivmeyle cikarsin ama 30'a gelince sabit hizli olacaksin hatta ara ara surtunme cok artacak dikkat et

• Eğer kalan süreden çekiniyorsan dörtgenler çalışma. Üçgenler+ çember+ analitik yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten 10 soru tyt deki konulardan cikiyor.Tyt'de eksik varsa onlarada yonelin hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.