Şimdi Ara

ayt mat ve geometri +35 yapanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu acildeki A+ sorular gibi gelirse ayt matematik düşer gibi görünüyor benim bunu geliştirmek için geometriyle beraber(baya önemli geodan kaçıyor)ne yapmalıyım +35 yapmak zorundayım.apotemi türev integral trigo çözdüm maratonlar kaldı fonksiyon çözülmeli mi ?birey c var yarısı çözülmüş ama şuan acil çözüyorum geliştirir mi üstüne bir kaynak daha çözmek lazımmı,hangisi;deneme planlıyordum?karekök lys bitti tarama yapıyorum kaf bitti acile başladım.Geo da ise karekök ayt tyt bitti acile başladım birey b arada çözüyorum moralim bozulmasın diye yeterli olur mu sizce?İnternette hoca önerisi falan da olabilir her şey olabilir yani açığım .Şimdiden teşekkürler

-şuan ne kadar çok soru sorduğumu farkettim kusura bakmayın artık :D

• Bunları çözüp yapamassan zaten kimse fikir veremez sana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    hocam herkesin çözdüğü kaynaklar bunlar, 40ta 40 yapan herkeste profesör olmadığına göre onları geliştiren kaynaklar neymiş onu sormuştum
  • Onları öne geçiren denemedir hocam bu kadar kaynağı nasıl bitireceksin acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 üstü yapmaya çalıştığına göre ciddi hedefinin olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem matematikle bu kadar vakit kaybetme çözdüklerin gayet yeterli artık sadece güzel deneme çöz. Ağırlığını ayt fene ve tyt sözele ver derim.

• hocam peki şuan piyasada olan ve önerebileceğiniz deneme var mı ayt mat adına ? (çözümlü olması önemli)
  • Bu kadar kaynaktan sonra sen bize öneri ver bence

Benimde ayt fen ne durumda o daha önemli bence senin durumunda. Çünkü bende ayt matematikte 30 35 aralığındayım, matematikten 1-2 tane ya kaçıyor ya kaçmıyor ama geometrinin neredeyse yarısı gidiyor. Matematikiğin suyunu çıkarıp 40 net yapma isteği geliyor sürekli ama hemen kendime engel oluyorum. Çünkü ayt fenim 20-25 falan.

Sorduğun sorulara genel olarak cevap verecek olursam bence ikinci dereceden denklemmiş polinommuş parabolmuş vakit logaritmaymış vakit kaybetme (çözdüğün kaynaklardan bu konularda zaten iyi olduğunu varsayak söyledim eğer iyi değilsen çalışabilirsin tabii ki). Fen çalışmaktan sıkıldığında aç Trigo lti falan çözersin, geometriyi hallettikçe yükselecektir netler. Dediğim gibi önemli olan feni boşlamamak.

Bu arada cumartesi günü kargolanmaya başlanmış olan Apotemi integral ne ara geldi de ne ara bitirdiniz?

Yazımı okuyunca hitap şeklim itici geldi. Düzeltmek için uğraşmak vakit alacağından dolayı düzeltemeyeceğim kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    hocam geçen seneden elimde olan apotemi fasiküllerinden bahsediyordum çözmeye vaktim kalmamıştı pek bu seneye nasip oldu atmak istemedim ama hala maratonlar duruyor(müfredata bişey eklenmediği için bu konularda çözmememe engel değil diye düşündüm) :D matematik ve geometrie çok eksik olduğum için ve adamakıllı birebir öğretebilen çevremde olmadığı için kendim hallettim ve çok uzun sürdü,hallettim sayılır .bu arada Zorlandığınız sorulara tekrar bakıyor musunuz genelde biriktiriyorum ama ben pek bakmaya fırsatım olmuyor nisan gibi bakarım artık diye düşünüyorum elimdekileri de tarayıp.Ayt fen kısmında ise geçen sene mat-geo kısmını tamamen boşlayıp fen çalıştığım için çok sıkıntı olmuyor tekrar yapıyorum unuttuğum yerler-ezberlediğim yerler oluyor onlara falan bakıyorum,mantığı varsa anlamaya çalışıyorum yoksa ezber öyle
    -trigo limit türev geçen sene mattan çözdüğüm,oturttuğum tek konular,
    -benim de büyük çoğunluk geometriden gidiyor ama ayt geo da tytden daha çok umutluyum,çünkü analitik,çember :D

ve çözümlü deneme almam gerekiyor önerdiğiniz bir yayın var mı piyasada?

• Ben a+ larda zorlanmıyorum bence bunun sebebi geçen sene iyi denemelere kafa yormam olmuştur çünkü okuldayken hocalar değişik değişik esen fasikülü aldırırdı yarısını bile çözmezdim sb olarak karekök ve acil bitirdim apotemi fasiküllerini yakın zamanda alıcam yani öyle çok kaynak çözmedim ama bir sürü deneme attım özellikle metin 345 derece sonuç denemelerini kullan bence nu saatten sonra deneme en iyisi olur bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41BE8DDDA

hocam geçen seneden elimde olan apotemi fasiküllerinden bahsediyordum çözmeye vaktim kalmamıştı pek bu seneye nasip oldu atmak istemedim ama hala maratonlar duruyor(müfredata bişey eklenmediği için bu konularda çözmememe engel değil diye düşündüm) :D matematik ve geometrie çok eksik olduğum için ve adamakıllı birebir öğretebilen çevremde olmadığı için kendim hallettim ve çok uzun sürdü,hallettim sayılır .bu arada Zorlandığınız sorulara tekrar bakıyor musunuz genelde biriktiriyorum ama ben pek bakmaya fırsatım olmuyor nisan gibi bakarım artık diye düşünüyorum elimdekileri de tarayıp.Ayt fen kısmında ise geçen sene mat-geo kısmını tamamen boşlayıp fen çalıştığım için çok sıkıntı olmuyor tekrar yapıyorum unuttuğum yerler-ezberlediğim yerler oluyor onlara falan bakıyorum,mantığı varsa anlamaya çalışıyorum yoksa ezber öyle
    -trigo limit türev geçen sene mattan çözdüğüm,oturttuğum tek konular,
    -benim de büyük çoğunluk geometriden gidiyor ama ayt geo da tytden daha çok umutluyum,çünkü analitik,çember :D

ve çözümlü deneme almam gerekiyor önerdiğiniz bir yayın var mı piyasada?
    Ben de matematiği kendim hallettim, geometride ise çabalayıp duruyorum bakalım o ne zamana hallolacak.

Zorlandığım sorularda kendimce bir yöntem uyguluyorum. kitaplarımı kesmek istemiyorum hatta yıpranmış kitaplarımdan soğuyorum,sanırım biraz şekilciyim Mavi, Açık Mavi, Kırmızı olarak ayırıyorum soruları. Yeni bir yöntem, kısayol, bilgi olan soruları kırmızı ile işaretliyorum. Özgün, birden fazla kazanımı kapsayan kaliteli soruları maviyle işaretliyorum. Ufak tefek çakallıklar ile elemeye çalışan soruları ise açık mavi ile işaretliyorum. Sonra bu soruların fotoğrafını çekiyorum. Henüz hiçbirini tekrar etmedim ama bir ara edeceğim fırsat olursa :)

Ayt matematik adına fazla deneme yok piyasada, varsa da ben göremedim. Acil, Üçdörtbeş vs. Çıkarana kadar hız ve renk idare eder sanırım

• Dostum karekök lys mat eski acil yks mat eski apotemiler eski ,,,,,,,, bitiren bir kisiye birey c önerir misin ayt mattan günde 50 fetişim var da 49 cözersem uyuyamıyorum yani islem ameleligi degilse alayim mi bireyC yorum sorusu öncüllü vb sorular lazim bana bir soruda bissürü bilgiyi sınayan fonk ötf vbvb
  • 35-40 arası istiyorsan deneme çöz sürekli birde geodan kaçıyor demişsin günlük geo çöz 2 test falan. benimde 34-38 arası geliyor genelde ayt mat ama fen 15-20 olduğu için pek bi işe yaramıyor

• hocam alakasız olacak ama integral yeni çıkmadı mı ne ara çözdünüz
  • Yani bana sorarsan ayt mat adına branş deneme 345 in güzeldi geçen sene. Onun haricinde ben de çok bilmiyorum ayt mat piyasasını, dediğim gibi fene yoğunlaşman sana daha çok kazandırır.

• sağ olun dediklerinizi dikkate alıcam mat denemelerini sipariş ettim üçdörtbeş çözüm ve hız ve renk aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.