Şimdi Ara

AYT MAT 30 NETTEN 6 NETE DÜŞTÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddi ciddi yaşıyorum bu durumu.yakın zamanda Kafı bitirdim, geçen yıl hiç bir bok bilmeden ayt matta 15 net yapmıştım.

Orijinal ayt-1 i çözdüm yeni basımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moussa Dembele M kullanıcısına yanıt
    Yalan borcum yok.

• nasılsa yalancıyı s*********r değilmi
  • orijinalin ileriki denemelerinde bunu yapsaydın tamam da ilk deneme de 6 net ne hocam ben bile 39d yapmistim ondan .
    tabi sonrakiler onun gibi olmadi , orj ilk denemelerinde ilkokul sorularini soruyor sonra birden babayı gösteriyor,

• Hocam düşüş 5 10 net değil 24 net düşmüşsün normalde 6 net yapan adama bütün konuları oturtarak bir ya da birkac soru bankası bitirerek ilerlemesi tavsiye edilir ama 30 netten düştüm diyorsun. Senin 30 net yanlış anlamazsan biraz gününün iyi geçmesi bildiğin yerlerden gelmesiyle alakalı olmuş bence

• Hafıza kaybı mı yaşadın?

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Yüksek seviyede anksiyetem var. Çok sert ilaçlar kullanıyordum normalde, lakin 10 gündür karaciğerim iflas eşiğine geldiği için ilaç kullanamıyorum. Deneme çözerken bile zangır zangır titriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 TYT 30 AYT Kaç K
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Karaciğer iflas eşliği nasıl geldi ve nasıl anladın

Bol tekrar yap düzelir sınav kadar

• MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    karaciğerinden dolayı taşikardi mi yaşıyorsun hocam

• building07 B kullanıcısına yanıt
    Efexor, Xanax ve Concerta kullanıyordum. (Bu ilaçlar yasal olarak temin edilebilir en tehlikeli maddeler) ama 2 hafta önce ambulansla hastaneye kaldırıldım ve karaciğerimin iflas etmek üzere olduğunu söylediler. Bu yüzden ilaçlarımı kullanamıyorum. Dakikada 180 nabız ortalama 38 derece ateş, disfori, aşırı dikkat eksikliği ve sayamayacağım onlarca otonom sinir sistemi sıkıntısı yaşıyorum. Benden sana bir insan tavsiyesi olarak doğruluğuna inanmadığın herşeyi yalan olarak atfedme. Ayrıca küfür edince komik olmuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarginalEngineer -- 6 Haziran 2020; 20:41:26 >
  • Psikiyatri ilaçları kullanıyordum onlar zaten olabildiğince toksik maddeler. Ayrıca yakın geçmişte dişçi korkumdan dolayı hergün avuç dolusu ağrı kesici içmiştim. En son pert olduğu anlaşıldı

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ilaçları birdenbire kesince serotonin, nörepinefrin düzeyleri çok dengesizleşti bu sebepten olayı otonom sinir sistemine çok baskı yapıyor. Ayrıca fiziksel yoksunluk olayını saymıyorum :(

• Abi deneme sacmaysa takma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de yaşadım bu durumu , şansa bağlı yapmak , canı istemiyor olaabiliyo insannsın dostum sıkma canını
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız hocam. Yarın sınava girsem matı full de çekebilirim, eksi net yaptım diye ağlayarak eve de gelebilirim. Umarım iyi olan seçeneği gerçekleştiririm :)

• forumun en troll konusu olabilir

çünkü bunun olması cidden imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

forumun en troll konusu olabilir

çünkü bunun olması cidden imkansız
    Siktir git diyince ban yiyeceğim ama yinede demeyi tercih ediyorum. Yaşanabilecek olasılıklar senin sandığından veya bilgi birikiminden çok daha fazla olabilir. İnternet üzerinden yaygın anksiyete bozukluğu ve performans anksiyetesi terimlerini araştır istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.