Şimdi Ara

Ayt mat 15-20 net aralığında??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar EA öğrencisiyim. Ayt matematikte 15 20 net arasında netler yapıyorum. Senenin başında hedef 30 netti. Şimdi elimden geldiği kadar ayt abanmaya çalışıyorum ama bu netleri görünce biraz moralim bozuluyor. Trigo karmaşık sayılar pkob bitti. Şuan limit çözüyorum. Logaritma dizi türev integral mantık daha hiç başlamadım. Sınava kadar yetiştirebileceğimi düşünüyorum. Onun haricinde geodsda paralelkenar çözüyorum dörtgenin bitmesine az kaldı. Sadece üçgen ve dörtgen bitmiş olacak. Analitik katı cisimler ve çember var önümde. Önerileriniz nelerdir? LTİ yi apotemiden çözüp çemberde fasikül alıp diğerlerinden sb şeklinde ilerlemek istiyorum. Bir yandan da denemelere devam edicem tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geometriden kaç net çıkartıyorsun? geometriyi arttırabilirsin logaritma-dizi-mantık bu konular mat2 nin basit konuları toplam 5 max 6 soru çıkıyo bu konulardan 10 günde rahatça halledebilirsin bu konuları türevi de geometrik kısmına kadar çalışıp yapabilirsin ama geometrik kısımdan sonra analitik bilgisi lazım geometride biraz tempoyu arttırırsan yapabilirsin daha önünde 4 ay var
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    Hocam log ve diziyi geçmişteki bilgilerimle yapabiliyorum bazen kaçıyor çalıştığım zamanda onlardan kaçırmayacağımı düşünüyorum. Dediğiniz gibi logaritma mantık ve diziler kısa konular ben de o yüzden dershanede limite başlamışken iyi otursun diye log ve diziye geçmeyip limite geçtim. Onları bir ara hallederim zaten az buçuk biliyorum düşüncesiyle. Geoda dediğiniz gibi daha çok eksik var o yüzden maks 4 net falan geliyor. Hacim, çember veya analitik görünce direkt geçiyorum o yüzden sadece dörtgen ve üçgen kalıyor geriye. Hocam şöyle ki geoda bu tempoyu tutmamın sebebi dershane biraz da. Dershanede çember işlemeye başladık biraz geriden geliyorum ama ucu ucuna yetişebileceğimi düşünüyorum.
    Mat 2de de ilk dönem türev gördüğümüz için aşinalığım var türeve. Dediğiniz gibi temel analitik bilgileri istiyor özellikle geometrik yorum. Ben sadece derste dinleyip sınav için tekrar yaptığımdan lti nin üstüne fazla düşmedim, şuan onları geliştirirsem ve geoda da yol katettiğimde artış olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 19 Şubat 2019; 23:24:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm konuları baya arttı, mutlu oldum valla

Hocam türeve geçmeden analitik geometriyi hallet. Parabol, analitik geometri bilgisi ile türev-integrali halledersin.

Geometriye ağırlık ver. Türev integral yapınca mat netlerin zaten +5 artacak en az. Geometri asıl sıkıntı, hepimizin sıkıntısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.