Şimdi Ara

AYT Konularını Öğrenmek için yapılması gerekenler [ÖNEMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
5
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkesden bir ricam olacak, 2 dknızı almaz.

sadece ayt sayısal için konulari nereden daha iyi ogrenebilirim/çalisabilirim? YouTube kanali da olabilir, Konu anlatimli kitap da.. Farklı bir taktik de olabilir.

Sadece Bir kac dersten tavsiye de olabilir örn;

AYT Matematik; Atölye Matematik kanalından dersleri dinle. Konuları öğrendikçe video pekişssin diye o derste anlatılan kısımları 345 ayt mat s.b üzerinden test çözerek ilerle her hafta ayt mat denemesi çözerek konu eksiklerini tespit et vs..

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahya tan mat için. Kimya için prof hoca. Biyolojide funda hoca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynatma listeleri var mı? Videolar guncel mi? diye bakacagım. Siz videolardan anlıyorsanız dikkate alınır Umarim bu kanallar faydali olur. Çünkü konuyu ögrenecegim kaynak yok. Direk kitaptan okunarak da matematik anlaşılmaz. (okyanus 40 seans veya özel ders konseptli ile ayt fizik'i hallediyorum. cok da guzel oturuyor. ama sadece fizik'in okyanusu var. Bir de her ders o konsept ile olmayabiliyor. Mesela turev integralin mantigini yazili ne kadar anlatabilirler..)

• Ayırıcak fazla zamanın varsa hala ayt mata acili öneririm eksik olduğun konuları en başından temelden gidip a+ları çözerek halledebilirsin. Türevde bile sadece baş a testi kısımlarını çözmeme rağmen soru kaçırmıyorum fazla denemelerde falan gerçekten çok yararlı.

• Un Çuvalı U kullanıcısına yanıt
    çok sağol hocam. Benim daha yeni basim ayt mat kitabim yok. Tam alacaktım ne alayim derken yazdın. Sağolasın ama 3d ayt matı biliyor musun? onu mu tavsiye edersin acil'i mi?

• Ya ben de var 3d hatta zamanında acil çok zor geliyor çok sıkıcı bu ne falan dediğim için almıştım ama 3d de sadece limiti çözme fırsatım oldu birkaç tane hatalı soru olmasına rağmen idare eder sonra dönüp bi de acilinkini çöziyim dedim gerçekten arada uçurum kadar fark var 3d ile acil uçuruyor insanı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3TH3M kullanıcısına yanıt
    Ben matematikte temeli nejdet kirpi ile atmıştım pdfnin üzerine yazmıştım aynı şekilde hoca çözerken pdf ye yazmak çok iyi oluyor her hoca yapıyor zaten artık. Evet çoğunun kanal listesi güncel. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimya 11-12 meb kitapları + palme sb + organiğe kadar gelince günlük 1 bölüm denemesi bu benim izlediğim yol

fizik karaağaçtan konu anlatıma çalışıp ağır bi konuysa manyetizma çembersel hareket vs nihat bilginden soru çözüyorum

mat konu çalışmadım hiç pek tavsiye veremiycem ama her gün en azından bi 30-40 mat sorusuyla boğuşuyorum ya deneme oluyor yada 3D den 3-4 test 345 i bitirdim şuan deneme+3d gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysis123 -- 28 Mart 2019; 19:35:32 >
  • Onerilerin için sağol hocam. Kendime Kalam 75 günde sıkı ayt çalışmak için bu bililer onemli

• crysis123 kullanıcısına yanıt
    Ayt kimya denemem yok ama ayt fen denemesi var. Sizce ayt kimya ayrıca almam gerekiyor mu alacaksam hangi yayıni alayım?

Onerilerinizi dikkate alıyorum çok teşekkürler

Net durumunuz nasıl hocam? Bu arada sizce 3d ayt mat mı 345 ayt mat mı?

• mat 35-38 civarı
    fizik 8-10 (modern fizik dalgalar falan bilmiyorum)
    kimya 9-10 (organik 0 tamamen boş kalıyor)
    biyo 5-6 (sona attım nisan ortası gibi fizik kimya tamamen bitince gireceğim)

ben şimdilik tüm fen denemesi çözmeyi düşünmüyorum biyolojim sıfır gibi olduğu için çözüp de yazık etmeyim denemeye bu yüzden bölüm denemesi çözüyorum günlük 1 kimya çok iyi oluyor çözümlü bide her sabah kısaca bi konu tekrarı yapıyorum sanki. sizde durumunuza göre değerlendirip o şekilde karar vermelisiniz fen yada bölüm çözeceğinize.

345 baş kısımları seviyenize bağlı olarak gereksiz gelebilir(ilk 3-4 test) ama ösym tarzı olan ve orjinal sorular olan kısımlar harika. 3d ise 345 kadar kolay kısımlar barındırmıyor genel olarak kolay zor dağılımı test içinde yapılmış son 2-3 soru zor ilk 2-3 kolay gerisi orta gibi önsözde de yazıyor zaten. ikiside gayet iyi bence.
    param boşa gidecek diye düşünmezseniz 345 alıp sadece bahsettiğim kısımları çözebilirsiniz(seviyenizde iyiyse)

Hocam benim de konu eksiginden dolayı netler pek istedigim gibi degil AYT de.. Ama biyoloji hocamız yardırdi (kursta) Şu an son unite bitki deyiz. 1-2 soru cikiyor bitki bos kaliyor. Onun disinda digerleri yapılıyor. cozdukce eksikleri görüp tamamlayabilyorum. Tavsiyem biyo ya başlarken Bilin ki konuyu calisacaksiniz, anlayacaksiniz ve Başaracaksınız! Hocam emin olun bu çok onemli konuya kötü bir onyargınız olmadan girmeniz.. Sizin verdiginiz tavsiyelere şu andan itibaren uymaya başladım. Teşekkür ederim Size de başarılar..

Karaağaç manyetizma güzel mi konu tam oturmadı çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3TH3M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tavsiye için, başarılar.

• Die Chemie. kullanıcısına yanıt
    gayet güzel bence karaağaçtan çalışırken vay be diyorum. ispatlar falan var tam anlamıyla anlıyorum bide çok fazla soru tipinin çözümü var yani sb ye geçince şaşırmazsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.