Bildirim
Ayt Kimya İçin Kimya Adası Mı Kimya Ö
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Kimya adası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kimya özel, pdf hazır önünde, bütün konuyu bitir, git testini çöz. Hatırlamak için aç pdfni oku geç. Temiz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam sizce tyt içinde gereklimi bence gerekli değilquote:
Orijinalden alıntı: CanLuci
Bence kimya özel, pdf hazır önünde, bütün konuyu bitir, git testini çöz. Hatırlamak için aç pdfni oku geç. Temiz -
Hocam başlıkta ayt kimya demissiniz, ona binaen cevapladım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok fazla kişi bilmiyor sanırım ancak Kimyacı Gülçin Hoca diye bir kanal var Youtube'ta. Çok minnoş sevecen iyi kalpli bir hocası var bu kanalın. Çok güzel anlatıyor, anlatırken mantığını da veriyor. Soru çözümü yaparken ise soruyu çözerken zaten anlatıyor, soruyu çözünce bir daha özet bir şekilde yaptıklarını sıralıyor ki sorunun çözüm sırası da kafasında otursun insanın. Ben çok seviyorum hocanın gerek anlatımını, gerekse Youtube'ta yaptığı işi. Bir kontrol edin birkaç videosunu izleyin derim. Beğenirseniz devam edersiniz, beğenmezseniz de diğer kanallara yönelirsiniz. -
SESİ KÖTÜ ONUN -
Hocam O Kanalı Denedim Verim Alamadım Arkdaşında Dediği Gibi Sesi Kötü Baş Ağrısı Oluyor Hocayı Kötüleme Gibi Bi Amacım Yok Emeğine Saygı Duyuyorum Anlayan Elbet Vardır Lakin Sesi Başımı Ağrıtıyor Öneriniz İçin Teşşekür Ederimquote:
Orijinalden alıntı: HacettepeTıp2019
Çok fazla kişi bilmiyor sanırım ancak Kimyacı Gülçin Hoca diye bir kanal var Youtube'ta. Çok minnoş sevecen iyi kalpli bir hocası var bu kanalın. Çok güzel anlatıyor, anlatırken mantığını da veriyor. Soru çözümü yaparken ise soruyu çözerken zaten anlatıyor, soruyu çözünce bir daha özet bir şekilde yaptıklarını sıralıyor ki sorunun çözüm sırası da kafasında otursun insanın. Ben çok seviyorum hocanın gerek anlatımını, gerekse Youtube'ta yaptığı işi. Bir kontrol edin birkaç videosunu izleyin derim. Beğenirseniz devam edersiniz, beğenmezseniz de diğer kanallara yönelirsiniz.
-
Sağolun Hocamquote:
Orijinalden alıntı: CanLuci
Hocam başlıkta ayt kimya demissiniz, ona binaen cevapladım. -
1.5 hızda izliyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım henüz ama tabii ki sizi rahatsız ettiyse izlemeyin yani. -
Anladım Hocam Soru Çözüm Kısmında Sıkıntı Yaşıyormusunuz Videoları İzledikten Sonraquote:
1.5 hızda izliyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım henüz ama tabii ki sizi rahatsız ettiyse izlemeyin yani. -
Kimya temelim açıkçası iyi benim. Tekrar amaçlı videolarını izliyorum, 12. sınıf kimyasında da okulla beraber götürüyorum konularını şimdilik. Bir sıkıntı yaşamadım geldiğim yere kadar pek. Tabi illa arada çözemediğim kıl sorular oluyor, ancak çok da sorun değil yani hallolur zamanla diye düşünüyorum. -
Anladım Hocam Ben Meslek Çıkıslıyım ayt kimya 0 yaniquote:
Kimya temelim açıkçası iyi benim. Tekrar amaçlı videolarını izliyorum, 12. sınıf kimyasında da okulla beraber götürüyorum konularını şimdilik. Bir sıkıntı yaşamadım geldiğim yere kadar pek. Tabi illa arada çözemediğim kıl sorular oluyor, ancak çok da sorun değil yani hallolur zamanla diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X