Şimdi Ara

AYT İÇİN KAYNAK SEÇEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada aşırı fazla kaynak var. Bunu kesin çözmem gereken dediğim sadece fizik için 7 tane falan kitap var.d Arasında kaldığım kitapları yazsam aşağıda yardımcı olabilir misiniz ?

AYT MAT
    Acil
    3D
    Karekök(yarısını çözdüm)
    Karaağaç
    Apotemi Fasikülleri
    Fen Bilimleri

AYT FİZİK
    Nihat Bilgin
    Yayın Denizi
    3D
    Karaağaç
    MF Kazanım
    Fen Bilimleri
    Aydın
    345 (Yarısını çözdüm)

AYT Kimya
    Aydın
    Palme (yarısını çözdüm)
    Fen Bilimleri

AYT Biyoloji
    Aydın
    Limit
    Karekök
    3D
    Fen Bilimleri
    Palme
    Paraf

Hepsini çözmeme ne vakit yeter ne de nakit. O yüzden arasında eleme yapmam lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonSnow01 -- 3 Ağustos 2020; 23:23:59 >

• Hocam hedefinizin odtü ceng olduğunu gördüm ve eylülde ayt mat konularınız bitiyormus sanırsam, karekök yarısını cözdüyseniz ardından 3d+acil yapıp ve herkesin cözmesi gereken apotemi fasiküllerinin ardından denemelere baslamanızı öneririm.

Ayt fizikte hepsi cok iyi kitaplar cidden bende sene icerisinde hangilerini cözsem diye karar verememistim. Secimlerim karaağac ve 345ten yana oldu ve 12-2 yaptım ama icimde hep nb, yayındenizi, mf kazanım cözmedim diye ukte kalmıstı. Bu seneye nasipmis :D Bildiğim kadarıyla yayındenizini ve mf kazanımın yazarlarında ortak bir hoca var, ikisi de zor kitaplar. Tavsiyem ikisinden birini cözünüz eğer cözecekseniz.

Kimyada ösym cok kolay soruyor tabi bu sene öyle olur mu bilemem ben palme+345+aydın+orbital cözmüstüm fulledim ama sadece palme cözen arkadasım da fulledi. Palme+aydın yeterli olacaktır diye düsünüyorum

Biyolojide yine ilk kitap olarak palme tabiki. Limit+paraf+fen bilimleri ücüde kendisine göre zor kitaplar özellikle fen bilimleri cok iyi soruları vardı. Arkadaslarımdan cözen oluyordu ve yapamadıkları sorulara kafa yoruyorduk sanki matematik sorusuymus gibi. Bence palmeden sonra limit cözün cünkü soru sayısı az ama cok kaliteli sorular ve cözümlerini selin hoca yapıyor. Bir sorudan tüm konuyu öğrendiğiniz sorular bile vardı kitapta. Ardından ben parafı tavsiye ederim cünkü fen bilimlerinin kitabı tyt-ayt birlesik paranız bosa gitmesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ayt mat acil-apotemi
    Ayt fizik yd-nb
    Ayt kimya aydın
    Ayt biyo palme-fen bilimleri

Yarım dediklerinden sonra bunları çöz yeter

Diğer yayınları alamadım diye içinde kalmasın. Hepsinin denemesini çözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 4 Ağustos 2020; 0:10:3 >
  • Seviyeni bilmediğim için ben kendi adıma genel bir tavsiyede bulunayım
    Ayt matta kareköke başladıysan bitir. Türev ve integralden apotemi fasikülü kullanabilirsin. Üstüne de acil iyi gider
    Fizikte 345 kesinlikle çöz, Nihat bilgin de farklı soru görmek için güzel olabilir. Yayın denizinin elektrik kısmını hiç beğenmemiştim. Ama mekanik kısmı gayet güzel modern fizik kısmının da güzel olduğunu duydum onu da değerlendirebilirsin
    Kimyada Palme bile tek başına yeter ama riske atmak istemezsen aydın da çözebilirsin
    Ayt biyo için palme+limit güzel olur. Parafı beğenmedim, 3d de test sayısı fazla değildi biraz eksik kalabilir

• AYT Matematik
    Endemik
    345
    3D
    Apotemi İntegral ve Türev

AYT Fizik
    Çap
    345

AYT Kimya
    Orbital
    Aydın

AYT Biyoloji
    Biyotik
    Limit

Benim listem nasil arkadaşlar. Mezunum bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat apotemi
    Fizik yayındenizi
    Kimya hepsi çok iyi kitaplar ancak aydın iyidir
    Biyoloji fen bilimleri (parafı herkes çok sevmesine rağmen ben sevememiştim)

• BENİM LİSTEMİ YAZAYIM ONA GÖRE KARAR VERİRSİN İSTERSEN

Matematik:Karekök,345,Acil ve apotemi fasikülleri (345 kesin değil çözmesem mi diye düşünüyorum.)
    Fizik: eğitim vadisi(işlem ağırlıklı sorular için) 345, yayın denizi tek ve esş fasikülleri (bunlardan sonra zaman kalırsa nihat bilgin çözmeyi düşünüyorum.)
    Kimya:Palme, aydın
    Biyoloji: Palme, limit

VE BUNLARIN ÜZERİNE ÇÖZEBİLDİĞİM KADAR DENEME.

Umarım yararı olmuştur hocam. BAŞARILAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.