Şimdi Ara

AYT FİZİK NASIL TEKRAR EDİLMELİ ?(sözel konular )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektirik,basit harmonik,atom fiziği ;bunların toplamı 5 soru filan oluyor ve 35 civarı olacak fen netim 30 oluyor çıldırcam artık tekrar ediyorum gene unutuyorum sürekli, belli bi çalışma yönteminiz varsa bunun için paylaşırsanız güzel olur.

• Atom fiziğini bilmem de diğerlerinin mantiğini öğren öyle çalışmaya çalış, belki ufak kodlamalar. Unutmazsın böylece denendi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamun aleyküm kardeşim. mantığını öğren diycem de zaten herkes diyor peki bir konunun mantığı nasıl öğrenilir. konuyu çalıştıktan sonra test çözerek yanlışlarına bakarak oturtturursun sonra bir kaç gün aralıkla o yanlışlara bakarsın. bir kaç gün arayla formüllerin ispatını yaparsın mesela günde 2 saat tekrara ayırmak bu yüzden önemli. sonra olayları neden sonuca bağlarsın mesela bhh'te 2pi kök l/g var sarkaçlarda yaylarda ise 2pi kök m/k var bunu nasıl yapıcaksın mesela nasıl aklına gelecek veya nerden çıkarıcaksın bu çok önemli. yaylarda f=x.k ya gerisini telefondan fotoğraf şeklinde atacağım.

• EnesKayaa kullanıcısına yanıt

ispatların nereden geldiğini ayrıntılı şekilde her yerde var bunları idrak edebilmek için bir kaç dinlemeden sonra sen kendin yaz ve neden böyle neden şöyle sonucu bu nerden geldi gibi soruları kendine sor. Modern fizikte de youtube da ders harici videolar izleyip merakını arttırıp beynine daha iyi kavratabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Atom fiziğine de şu videodan çalış AYT FİZİK NASIL TEKRAR EDİLMELİ ?(sözel konular ) 

• Hocam fizik modern ve sonrası, kimya fonsiyonel gruplar ve formüller, biyoloji bitki ve sistemler bunları 2 hafta tekrar etmeyeyim direkt gidiyor (ergenlik kaynaklı unutkanlık var sanırım)

• Videoları x2de ve kendime hazirladigim notlar var onları tekrar ediyorum çok vakit alıyor belki günde 2, 3 deneme çözeceğim ama yanlisimin ne geleceğini bildiğimden belli zaman sonra deneme çözmek aynı filmi tekrar tekrar izlemek gibi oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

hocam sagolun bu videodan daha soru kaçırmam artık xd ,bhh aralarında en kolayı oluyor hocam mantıgını anlayarak yapılabilirde elektirik ve atom fiziğinde kurgulayamadıgım için ve bir sürü ezber oldugu için baya sıkıntı oluyor formulleri filan biliyorum beko,kayınvalide/damat.. filan ama nerede neyi kulancagımı bi türlü oturtturamadım

• aynen hocam ama bi çaresi vardır illaki 70-75 yapan dh alfaları bi el atsa iyi olcak, belkide sadece amele gibi sürekli tekrar etmemiz gerekiyordur.

• O İTÜ BURAYA GELECEK kullanıcısına yanıt

Netler ne durumda hocam

• Silver Temren kullanıcısına yanıt

50-60 arası yuvarlanıyorum genelde mata baglı oluyor bu dalgalanma.

• O İTÜ BURAYA GELECEK kullanıcısına yanıt

Benim fazla değişken değil bu sıralar 55-60 arası ama genelde 55 . Umarım sınavda 70+ görürüz. Başarılar dilerim hocam.

• Hocam istersen umut oncule bak bi ben izlemedim elektrigini falan ama adam olabildigince mantıgıyla anlatıyordu bu newtonun hareket yasalarını falan gerçi atom fiziginde ne kadar mantık var bilmiyorum ama

• hayvan gibi branş denemesi çözerek konuları kafada tutabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Is that GlockGoing Slowly

Videoları x2de ve kendime hazirladigim notlar var onları tekrar ediyorum çok vakit alıyor belki günde 2, 3 deneme çözeceğim ama yanlisimin ne geleceğini bildiğimden belli zaman sonra deneme çözmek aynı filmi tekrar tekrar izlemek gibi oluyor.

ben de böyle düşünüyorum hocam benim de notlarımda falan zibilyon tane soru var denemeyi açtığımda mesela direk gözümun önüne o notlar falan geliyor öyle çozuyorum özellikle fen derslerinin olayı bol tekrar bence

• tekrardan başka yolu yok hatta o konunun videosunu bile izleyebilirsin hızlı hızlı geçerek yana da tekrardan not alarak 25 30 dakkanı alır çok unutluyor bol deneme lazım

• yapılır hocam konular saglam bittiyse 2 ayda tokatlanır ,başarılar sizede.

• quote:

Orijinalden alıntı: generation z

tekrardan başka yolu yok hatta o konunun videosunu bile izleyebilirsin hızlı hızlı geçerek yana da tekrardan not alarak 25 30 dakkanı alır çok unutluyor bol deneme lazım

bende öyle yürütüyorum ama çok vakit alıyor galiba başka çarede yok ,farklı yorum gelirse filan diye açmıştım msla biyoda kısa kısa not alıp duvara yapıştırıyorum, neyse klasik çalışmaya devamke

• Ben her gün fkb'den 3'er branş denemesi çözüp yanlış çıkan konuları notlarımdan tekrar ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni öğrenince sürekli tekrar yapmak lazım zmaan gectikce tekrar sıklığı da azalır zaten bende de organik, asit baz dengesi, atom fiziği yok şu an. yine tekrar etmem gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.