ikisi hakkında da bilgisi olanlar ya da özellikle birini çok beğenenler fikir verirse sevinirim |
Bildirim
ikisi hakkında da bilgisi olanlar ya da özellikle birini çok beğenenler fikir verirse sevinirim |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sence yetişir mi? |
aydın kullandın mı hiç bende var ve çözdüğüm için bin pişmanım konuların son testlerine gelince fena çıldırtıyor |
kullanmadım ama kitap araştırırken cok kasıntı ve gereksiz olduğunu hem duydum hem de incelerken gördüm,şu anda eğitim vadisi-testokul-3d sınava yakın kitaplar benim gözümde,bana göre 3d 345 ten sınava daha yakın piyasanın en iyi fizik kitabi(ayt de) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 27 Ocak 2022; 0:34:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
tesekkurler :) |
şöyle hocam aydın çözüyordum elektriğe kadar geldim ama aydından giderek saçmaladığımı fark ettim çünkü gereksiz seviyede özellikle konuların son testleri. hem en baştaki konularda birkaç spesifik eksiğim var hem de elektrik-many. için de daha anlamlı bir kaynak olsun istedim. 3d mantıklı gelmeye başladı şu anda. |