Şimdi Ara

ayt fen beni bitirdi 0 umut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizde durumlar nasıl ben bu aralar ruhsal olarak çökmüş durumdayım matematikte bir problemim yok, tyt için de problemim yok ama ayt fizik kimya.. bütün moralimi bozuyor

• Bende de ayt fen kötü bro moralini bozma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız değilmişim, değilmişsiniz.

• fizikten pek anlamıyorsan Altuğ Güneş e bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tyt açısından da sıkıntılıyım maalesef 80-85 civarına takıldı kaldı yükselmiyor hatta son 2-3 denemedir düşüyor:d ayt için de fizik aşırı berbat ne yapacağımı bilmiyorum valla beynim yetmiyor

• Hocam gram fen dersinden anlamam ama sakın pes etme şu 88 günde pes etmeyen kazanacak. Halledersin

• dostlarım var mısınız şu msüden sonra 80 günlük sımsıkı bir plan yapıp hayvan gibi canımızı ortaya koymaya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Varız Allahuekber Allahuekber

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C115664D6

Hocam gram fen dersinden anlamam ama sakın pes etme şu 88 günde pes etmeyen kazanacak. Halledersin

hocam valla hedefim öyle derece yapmak değil 80bine girmek istiyorum ama bunu bile yapamam diye kendimi şartladım tytde sıkıntım yok aytden korkuyorum geçen sene de patlamıştım

• ben mezunum. aynı durumdayız hocam. matematik bitti komple, geometriden de çemberin analitiği ve katı cisimler kaldı. ayt fiziği yarıladım, kimya'da ilk 3 ünite bitirdim lakin biyolojiye başlamış değilim. ne yapacağım bilmiyorum. kırgın hissediyorum, çalışıyorum vallahi ama olmuyor eskisi gibi. mecburen bu sene gideceğim eğer bizimkiler bir sene daha izin vermezse. nereye giderim bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.