Şimdi Ara

ayt edebiyat nasıl çalışılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezun yılımda sayısaldan eşit ağırlığa geçtim ayt matım 25 seviyesinde 30 üstüne sabitledikten sonra edebiyat tarih coğrafya başlıyıcam elimde edebiyat için pandul konu anlatımlı defter palme eser ozetleri ve limit sb var 0 birisi ne zaman nasıl başlamalı mesela eser ozetleri kitap okur gibi sürekli okunup tekrar mı edilmeli yoksa belli bi kısmına mı çalışılmalı önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

• up
  • Önce kampüsten ilgili videoyu izliyordum.Limit ve yayın denizi soru bankaları vardı ilgili testleri ve soru bankalarının cevap anahtarını kopartıp masada yan yana koyuyordum.Önüme de limit el kitabını koyuyordum.Soruları çözmeye başlıyordum bir soru çözüp cevap anahtarından o soruyu karalıyordum bir nevi kodlama gibi düşün.Bazı yazarlar aklımda kalmıyordu el kitabını açıp yazar ile ilgili saçma bir kodlama buluyordum.Aynı yazar ile ilgili soruyu görünce o yaptığım kodlamayı soruya yazıyordum.Biraz karışık oldu,şu tercih dönemi bitsin tavsiye konusu açacağım.Şimdi tyt ile uğraşmanı daha çok tavsiye ederim edbsos'u son 2 ay halletmiş biri olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 18:37:16 >
  • Bekliyoruz hocam merakla :D Tm ham ilk 100 denemem için ihtiyacım olucak. Hiç girmediğimiz sular malum ea kısmı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schwarzbite

Bekliyoruz hocam merakla :D Tm ham ilk 100 denemem için ihtiyacım olucak. Hiç girmediğimiz sular malum ea kısmı.
    Ben beceremedim,tytyi yaktım ayt çalışmaktan.Sen seneye çok rahat yaparsın hocam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 7k tyt ile zor gibi biraz hocam :D tyt de hiç kasmak istemiyorum seneye, bakalım. 80 falan olması lazım anca :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 yanlış yaptım.

Tavsiyelerim, limit el kitabı. Bu kitabın dışında başka kaynağa ihtiyaç yok. Kadir gümüş çok gereksiz adam gitmiş İskender palanin 10 tane eserini vermişti...

Hocalara geldik bile gereksiz eserler veriyor.

Benim tavsiyem eğer hiç bilmiyorum diyorsan hocalara geldik, limit el kitabı ardından da deneme, test ve Rüştü hoca. Bunlar dışında başka bir şey yapmaya ihtiyacın yok. Gidip de İskender pala, elif şafak 15 tane eserini ezberleme.

• edebiyatı fulledim, bence hiç kimseyi izlemene gerek yok. limit el kitabı ve soru bankası işine hayli hayli yeter. limitteki yazarların da sadece kırmızı renkli eserlerini ezberle. zaten aşırı kek geliyor sorular, edb abanacağın sürenin yarısını tarihe ver
  • sağ ol hocam tyt ve ayt mat yapıyorum zaten su an
  • up
  • up
  • limit el kitabı yeterli sadece. Konuların dağılımı biraz karışık ama bilgi olarak çok çok niş şeyler dışında her şeyi sunuyor.
  • Kanka kadir gümüşten başla bu sene 22 d 2 y yapmış biri olarak konuşuyorum. İyice dinle kadir gümüşü milli edebiyata gelince salıyosun ister istemez sakın salma önemli kısimlar oralar aman diyim yanına limit sb ve limit el kitabı çok iyi gider

• yzb.price kullanıcısına yanıt
    hocam limitleri aldım sizce tyt ve ayt mat geo gidiyorum bu iki ay ona mı devam edeyim yoksa yavastan kadir gümüsten baslıyayım mı
  • Hocam öncelikle yorumumu onemseyip geri dönuş yaptığınız için teşekkür ederim, gerçekten herkes başarıli olsun istiyorum ve youtube gibi platformlardaki koçlardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum

2 yanlışımıda dikkat hatasından yapmış biri olarak edebiyatı bilgi bakımindan bu sene fulleyebilirdim.

Cevaba gelecek olursak hocam matematiği ve geometriyi aksatmayın her gününüzde mutlaka bulunsun matematik ve geometri "EYLÜL SONU- EKİM ORTALARI" gibi başlarsanız çok rahat edebiyatı halledebilirsiniz.
    Ayrıca hocam tavsiyem olsun kadir gümüs ders notu falan almayın videolarda sürekli alın diyor ama almayın. Bir defter alın düz çizgisiz önemli gördügünuz yerleri not alın acın limit el kitabınızı bakin orada kitap yazarı neler not almış onları ekleyin eminim başarıya ulaşacaksınızdır. :)

Her şey gönlünüzce olsun bir mesaj uzaktayım bildiklerim doğrultusunda her zaman yardımcı olabilirim hocam :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.