< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 17 Ocak 2023; 16:53:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ayt Edebiyat hoca seçimi SEÇEMİYORUZ FORUM BİTMİŞ

Ayt Edebiyat hoca seçimi SEÇEMİYORUZ FORUM BİTMİŞ
(En Son Oy Tarihi: 18.1.2023)
-
-
hocam rüştü hocayı öneriyorum geçen sene bana fulletti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu koymayı unutmuşum.
Çok uzun mu kampı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 kişi harici önerisi olan yok mu?
Forum bitmiş
hocam geçen sene ki kampı baya kısaydı ona bakabilirsin.
sana uzun uzun cümle ezberletmiyo genellikle kavram üzerinden gidiyor
Sağ olasın hocam bakayım.
kadir gümüşle gidicem sos derslerini riske atamam mühim (zamanım bol)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende sizin gibi düşünüyorum hocam, lakin Türev ve integralde eksiklerim var.
Bu yüzden Rüştü hocaya da dönebilirim.
Sizin matematik bitti mi?
çoktan bitti orijinal ve karekök çözdüm şimdi barış yayınları çözüyorum barıştan önce geçen seneden kalan mat denemeleri vardı elimde onları bitirdim şimdi deneme+sb gidiyorum ama çözecek pek bir şey kalmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rüştü hoca konu özetlerini vermiyor o yüzden kadir gümüşle gideceğim çünkü karşıma denemelerde kitabın içeriğiyle ilgili soru çıkıyor yapamıyorum
Ama matematikle çelişir mi diye de düşünmüyor değilim bir de işin içine tyt fen ayt tarih de girecek
günde 3 saat sözel 5 saat matematik/geometri çalışmak uygun değilse söyleyin acaba diğer dersleri ertelesem olur mu?
(aytden 345,karekök ve apotemi fasiküllerini bitirmek istiyorum geometriden de bs ve bry b bunları bitirmek için 1 ay istiyorum konu dinlemesi yapmadan günde 5-6 saat tabi bunların yarısını bitirmiş olacağım yoksa sıfırdan çözecek olsam 3 ay gerekirdi boş bıraktığım yerleri çözeceğim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96A8452AE -- 17 Ocak 2023; 23:2:12 >
Ben limit el kitabından okurum en iyisi böyle , rüştüde adamı kâle alamıyorum sınav üni sınavı kaç yaşında adamlar giriyor adamda lgs ye giren çocuğa anlatır gibi bir üslup var kadir hocada senin kitaptan 20 dk de ezberleyeceğin yeri tahtaya yazı yazarak birazda goygoy yaparak bide hiç çıkmayacak adamlarında üstünde durup 45 50 55 dakikada anlatıyor
Öneriler için teşekkür ederim
Bro ben okuyarak yapıyorum bu tarz dersleri
türkçenin matematiğinin mehmetleri çok büyük odaklanamıyorum hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X