Şimdi Ara

AYT'de sallamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aytde hedefim 50 net. sınavda çoğu konu hakkında fikrim bile olmadığı için maksimum 60 civarı soru işaretleyebiliyorum.sizce 60 işaretlediğim bir sınavda geri kalan 20 soruyu sallamalı mıyım, riske değer mi?

20 de 4 tanesi doğru 16 yanlış olduğu zaman 4-4 ten sıfırlıyor. onun dışındaki her 1 doğru +1.25 net oluyor.

gereksiz bir düşünce ve iddia kuponu oynamak gibi bir şey, biliyorum. Peki sizin düşünceleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şıkları eleyebilirsen 2 3 şık arasında kalırsan salla onun dışında bence sallama.
  • Dostum ne desek yalan olur 😄😄

• Ben yaparsam - 5 netim olur gül gibi bahtımdan ama eğer şanslı hissediyosan, bikaç şık indirdiysen sen bilirsin

• Ben bişi sorsam tmyim mfden tercih etmek için ayt fen kısmını sallasam 10-15 net çıkar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2şık arasında kalırsan fizik ve biyolojide düşündüğünün tam tersini kimyada ise direkt içinden geçeni işaretle
  • çıkmaz kardeşim sallanacak bir ders değil gerçekten defen çok nalettir sallarsın ama tutmaz matematikte destekli sallayabiliyorsun sallıcaksan mattan salla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene lys fizik 0 dı ygs de sıfırdı hiç çalışmamıştım

Soruları okuyarak salladım sonuç. 3D 20Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

Ben bişi sorsam tmyim mfden tercih etmek için ayt fen kısmını sallasam 10-15 net çıkar mı?
    Hocam sag baştan tum siklara sirasiyla 1 1 2 3 5 8 13.. Degerlerini verin sonra sirasiyla mod 5e gore degerlerini al eger 0 gelirse A'yi 1 gelirse B'yi 2 gelirse C'yi diye isaretliyorsun kemiksiz 7 net geliyor. ustad febonacci de zaten lisede pezevenk derslere çalışmadığı icin böyle bir diziyi oluşturmuş. Yuzde yuz calisiyo 20 reze ek 5 net daha getiren bir formül biliyorum hadi eyw

Edit : söylemeyi unutmuşum soru numarasinin mod5 i ile siklarinkinin uyuşması da lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo.sapiens.sapiens -- 19 Haziran 2018; 2:9:33 >
  • 2 sika kaldiklarini salla gerisini elleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler :D sanırım sallıycam yoksa hiçbir türlü 50 net gelmiyor salladıklarım eksiye düşürmediği sürece kârdayız işte, sizin dediğiniz gibi 2 şık arasında kaldıklarımı işaretlerim

• teşekkürler :D sanırım sallıycam yoksa hiçbir türlü 50 net gelmiyor salladıklarım eksiye düşürmediği sürece kârdayız işte, sizin dediğiniz gibi 2 şık arasında kaldıklarımı işaretlerim

• hocam ayt de 160 soru var ya, 80 i senin alanından 80i değil. Alanın olmayan soruları kitapçığa bile bakmadan optiğe salla hocam. Şansımızı denemek lazım

• baband kullanıcısına yanıt
    hacıcım ben bu konularda biraz cenabetim gider edb yüksek net yaparım bu sefer tm yaz diye tutturur çevremdekiler. ben en iyisi onlara hiç bulaşmadan mat ve fende muallakta kalırsam sallayayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.