Şimdi Ara

Ayt'de denemenin önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayt kısmında özellikle fende eksik konularım var ve sınava yakın bitecek, bu süre zarfında ayt çalışırken olabildiğince çok tyt denemesi çözüyorum fakat ayt denemesi çok az çözüyorum eksiklerimden dolayı. az sayıda çözmem sıkıntı çıkarır mı sınavda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• upotemi

• Bence çözmemek hata. Fen derslerinde çok güveniyorum ama denemelerde hiç full yapamadım. Genelde 35 civarı geliyor. En çok biyolojiden kaçıyor unutmuş olduğun bilgilerden dolayı. Her denemede yeni bir şeyler öğreniyorum/hatırlıyorum desem yeridir. Tekrar oluyor bir nevi.
  • Bence deneme gerçekten baya önemli benim geçen sene çözmediğim tyt denemesi kalmadı ve alan denemesi 101 net yaptım ama ayt den battım çünkü az deneme çözüp analizini yapmadım çünkü bence çok önemli o yüzden ama iyi bi analizle çözülmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laplasyen kullanıcısına yanıt
    tekrarlık bi durum yok, konuyu bilmiyorum zaten hocam :d. ayt fen adına sadece soru bankası çözmüş olacağım galiba çünkü konularım sınava yakın tarihte bitecek ve ayt denemesi az çözmüş olacağım. belki 1-2 yayın deneme çözmeye vaktim kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi End Of The Beginning -- 6 Mayıs 2021; 16:11:5 >
  • Çıkarır, ne kadar az deneme çözerseniz sınavda pratik yapmamanın eksikliğini o kadar hissedersiniz

• Önemli li

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşamadım hocam ve mezuna kaldım maalesef tyt yi koruyup sadece ayt ye gireceğim bu yıl hedef 75-80 ayt yoksa zaten sıralamalar malum kurtarmıyor

• laplasyen kullanıcısına yanıt

hocam hangi denemeleri çözüyorsunuz? öneri yapabilir misiniz

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

ben ösym tarzı denemedense zor olan demeleri tercih ederim. Önemli olan bilmediklerimi öğrenmek olduğunu düşünüyorum. Apoteminin geçen seneden kalan 15 ayt fen denemesini çözmüştüm daha önce. Şuan tekrar 25li fizik kimya biyoloji denemelerini aldım tekrar çözeceğim. En kıyıda köşede kalan bilgilere değinmişler, o yönden kaliteli bence. Aydın fizik kimya biyoloji denemelerini çözdüm. Kimyası çok iyi çözülebilir, biyolojisi tyt denemesi gibi; bazı denemelerinde sistemlerden soru yoktu, fiziği ise gereksiz işlem soruları olmasa harika bir deneme olurmuş. İçinde çözmeye değer sorular var ama az. Eğer zamanınız varsa çözmenizi öneririm. Eğer yoksa uğraşmayın aşırı gereksiz soru var çünkü.

Şuan 3d'yi çözüyorum, gayet iyi deneme, öğretici.

Yine esş fizik denemesi olmazsa olmaz. Keza 345'de.

Son olarak eğer yetiştirebilirsem biyotikin biyolojisi ve sarmalın fizik ve kimya denemelerini çözeceğim.

Bu dediklerimin hepsi ayt fen kısmı içindir. Yoksa tyt de ösym tarzı deneme çözülmeli sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplasyen -- 6 Mayıs 2021; 18:33:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

ben ösym tarzı denemedense zor olan demeleri tercih ederim. Önemli olan bilmediklerimi öğrenmek olduğunu düşünüyorum. Apoteminin geçen seneden kalan 15 ayt fen denemesini çözmüştüm daha önce. Şuan tekrar 25li fizik kimya biyoloji denemelerini aldım tekrar çözeceğim. En kıyıda köşede kalan bilgilere değinmişler, o yönden kaliteli bence. Aydın fizik kimya biyoloji denemelerini çözdüm. Kimyası çok iyi çözülebilir, biyolojisi tyt denemesi gibi; bazı denemelerinde sistemlerden soru yoktu, fiziği ise gereksiz işlem soruları olmasa harika bir deneme olurmuş. İçinde çözmeye değer sorular var ama az. Eğer zamanınız varsa çözmenizi öneririm. Eğer yoksa uğraşmayın aşırı gereksiz soru var çünkü.

Şuan 3d'yi çözüyorum, gayet iyi deneme, öğretici.

Yine esş fizik denemesi olmazsa olmaz. Keza 345'de.

Son olarak eğer yetiştirebilirsem biyotikin biyolojisi ve sarmalın fizik ve kimya denemelerini çözeceğim.

Bu dediklerimin hepsi ayt fen kısmı içindir. Yoksa tyt de ösym tarzı deneme çözülmeli sanki.

konularım ortalama bir kere üstünden geçtim aytfende. deneme daha mı faydalı olur sizce? nihat bilgin fizik aydın kimya ve aydın bio tam bitmedi.

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı. Çözemediğiniz sorularla kendiniz uğraşın, bilgi sorusuysa meb kitaplarından bakabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

En mantıklısı. Çözemediğiniz sorularla kendiniz uğraşın, bilgi sorusuysa meb kitaplarından bakabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum yani.

ztn çok vakit de kalmadı. kimyada organik ile dengeyi de bitiirp geçicem. bir de modern fizik okucam. netler artar bence ya. en iyi ihtimal denemelerdeki gibi gelir ztn başka ne sorabililer sanki

• kanka son haftada da bitse konuların o hafta deneme at deneme sorularına gözün alışır soru bankası o konunun testi oluyor ama deneme bi soru içersinde biraz bilgiyi harmanlıyor

• teşekkürler

• 100.75 tyt netim vardı sanırım 12k geldi umarım bu sene süre kısaldığı için daha iyi gelir hedef 6-8k Gülhane tıp 75+ ayt yapmam lazım onun için

• quote:

Orijinalden alıntı: Daneres

100.75 tyt netim vardı sanırım 12k geldi umarım bu sene süre kısaldığı için daha iyi gelir hedef 6-8k Gülhane tıp 75+ ayt yapmam lazım onun için

hocam 95-100 aralığı su an benim seri denemelere abanıp 110 görebilir mıyım sence yani sende böyle bir durum olmus muydu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.