Bildirim
AYT 40 FEN TYT 40 MATEMATİK İÇİN SOR 2019 TAYFA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tyt Matematikte hızlı nasıl çözeriz hocam -
Hangi kaynaklardan çalıştınız ve temeliniz nasıldı? -
Tmden mfye geçmek isteyen biri fende neler yapmalı
Koskoca müfredat 40 soruya sıgarken nasıl bir çalışma yapmak gerekir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Montaigne Denemeleri Oku!!Bu sana düşünmeyi ve hızlanmayı öğretir yoksa tyt matematikte hiçbir şey yok!! Her daim problem çözme kaliteli çöz düşünmeyi öğren yeter.Stresini kontrol et! 20 soruluk problem testleriyle challenge yap! Ilk 20 dakikada çözmeye çalış sonra dozu artır.Sinavda baktin yapamıyorsun geç!Şıkları iyi analiz et!!!ŞIKLARI!! En önemli nokta Bu.Tyt geometri mi!!Tabii ki yaparsin sadece anla soruyu anla!!Ilk 20 soruyu sakın küçümseme!!Vurucu yerler orası
Tyt temelim sağlamdı. Apotemi problemlerde sayı problemlerini çözdüm tek.Karekok ygs Tabii ki artık ihtiyacın yok.Sorular kolay düzeyde ama uzun.Yeni müfredat sana yardım edecektir karekök ve apotemiden cayma.
Tyt feni 1 ayda bitirirsin en geç ayt fen için ise hocam özellikle biyolojide deli köpek detay çalış al eline Palme A-B defalarca oku bol soru çöz meb kitabı 1 kez oku!! Kimya için youtubedan git halledersin kasma :) Fizik en çok zorlanılan ders ama mantığını kavra!!Senden uzun işlem istemiyor herifler!!Umut öncül git youtubedan sonra modern fizik gibi konular için meb kitabı oku.Çok zamanın var ayt fenden korkma.
derslerden ayrı ayrı çözdüğün yayınları ve denemeleri yazar mısın? hepsini yaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam karekök eeski soru tarzları var ygs sinde onları çözelimmi -
kimya biyoloji tamam da ayt fizik hocam, sınavlarımı mahveden ayt fizik için ne yapmalı, hangi kitaplar çözülmeli, nasıl çalışmalı? (utanmadan söyleyeceğim berbat şekilde geçen sene 9d 17y bu sene 0d 7y yaptım) henüz belli değil de tekrardan hazırlanırsam hedefim aytyi fullemek bu yüzden 0dan fizik çalışmayı planlıyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sal onu çözme yeni kitap çıkarır.
Mat tyt için endemik ve karekök 20 li deneme hepsini bitirmedim toplam 20 tane falan.Karekok ygs,acil matematik denemeleri tyt-ayt.Ygs karekök,Apotemi integral türev limit, Lys geometri karekök önermem ama o tarzda gelmez bitirmedim çok zor zaten.
Fizik=Karekök 20 li,Nihat Bilgin 25 ayt Tyt denemesi Palme,Kültür yayınları,
Size dm aticam ayrıca yardım edebilirim şuan topluyorum tam.
Hocam mesaj atayım size akşam uzun uzun
Aga ben mesela test çözerken yapamadığım bir soru gelince yarım saat uğraşıyorum eğer yapamazsam geçiyorum onu geçtikten sonra daha da yapamamaya başlıyorum bayıyorum testten bunun çözümü yok mu ?
Hocam roman vs okudunuz mu ayrica
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil_asd -- 1 Ağustos 2018; 19:8:6 >
Şıkları analiz derken hocam örnek verir misiniz
Baktınız olmuyor mu? Şıklardan gidin ya da çok uzun soru direk şıklarla nasıl bagdastiricsginiza bakın saçma gelebilir ama tyt zaman sınavıdır
Bunun çözümü sende
Aga isminin hakkını veriyosun cidden çözdüm şuan sağol sherlock kardeşim yardımın için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

derslerden ayrı ayrı çözdüğün yayınları ve denemeleri yazar mısın? hepsini yaz.
![]() |
Tyt Matematikte hızlı nasıl çözeriz hocam
|
Hocam sorulan sorulara mesaj atmak yerine buraya yazsanız bizde yararlanırız.
|
Benzer içerikler
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- 80 tyt 50 ayt kaç bin
- l"hospital neden yasak
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
- soru çözerek para kazanma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X