Şimdi Ara

ayrılan sevgili geri döner mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
21.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizce 2-3 sene önce ayrıldığınız sevgiliniz geri döner mi? yada hiç dönmesini beklediniz mi? bazen insanlar bekler umutsuzca da olsa belkiler acabalar dolaşır kafasında....şimdi diyeceksiniz çoktan unutmuş yeni aşklara sevdalara yelken açmıştır.ama sizinde yorumlarınızı almak istedim...

değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayrılan Sevgili Geri Döner mi?

Ayrılık, zorlu ve duygusal bir deneyim olabilir ve ayrılan sevgililerin geri dönüp dönmeyeceği sorusu aklımızı kurcalayabilir. Bu soruya kesin bir cevap vermekle birlikte, dikkate alınabilecek bazı faktörler vardır:

İlişkinin Nedenleri:

Ayrılığa yol açan nedenler, geri dönme olasılığını önemli ölçüde etkiler. Ciddi güven sorunları, uyumsuzluk veya sadakatsizlik gibi büyük sorunlar, uzlaşmayı zorlaştırır.

Zamana Bağlılık:

Ayrılık uzun sürdüyse, geri dönme olasılığı azalır. Zaman, yaraları iyileştirir ve insanları ilerletir. Uzun bir ayrılıktan sonra, her iki taraf da farklı yerlerde ve hayatlarında farklı insanlarla olabilir.

İletişim Durumu:

Ayrılıktan sonra iletişimde kalmak, geri dönme olasılığını artırabilir. Düzenli iletişim, bağlantıyı korur ve duyguların zamanla değişmesine izin verebilir.

Eski Sevgili Ne Zaman Döner:

Ayrılan bir sevgilinin ne zaman geri döneceğine dair belirli bir zaman dilimi yoktur. Bazıları hızla geri dönebilirken, diğerleri aylarca hatta yıllarca uzak kalabilir. Geri dönme kararı, bireysel faktörlere, ilişkinin doğasına ve ayrılığa neden olan durumlara bağlıdır.

Sonuç:

Ayrılan bir sevgilinin geri dönüp dönmeyeceğini tahmin etmek zordur. Ayrılığa yol açan nedenler, zamanlama, iletişim durumu ve bireysel faktörler gibi çeşitli faktörler geri dönme olasılığını etkiler. Geri dönmelerini umursan, zamanla başka insanlarla yeni fırsatlara açık ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne olaylar duyuyoruz dostum, bu dünyada her şey mümkün. Ancak acı gerçekler de ortada, büyük ihtimalle başkasına aittir artık kalbi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Ne olaylar duyuyoruz dostum, bu dünyada her şey mümkün. Ancak acı gerçekler de ortada, büyük ihtimalle başkasına aittir artık kalbi.

biliyorum hocam bugün düşündüm acaba karşıma çıkarsa ne yaparım diye gideli 2 yıl oldu o yüzden bu konuyu açtım....

aslına bakarsan benim için giden gittiği gün bitmiştir.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Ne olaylar duyuyoruz dostum, bu dünyada her şey mümkün. Ancak acı gerçekler de ortada, büyük ihtimalle başkasına aittir artık kalbi.

biliyorum hocam bugün düşündüm acaba karşıma çıkarsa ne yaparım diye gideli 2 yıl oldu o yüzden bu konuyu açtım....

aslına bakarsan benim için giden gittiği gün bitmiştir.....

Bende 1.5yıllık kız arkadaşımla mart ayında ayrıldım. Yaklaşık 1yıl olucak ara sıra aklıma gelir benimde acaba birgün arayıp sorucakmı? Ne yapıyorum ne ediyorum merak ediyormu diye bazı geceler aklıma düşmüyo değil. Ancak diğer arkadaşlarında dediği gibi kalbi belkide şuanda bir başkasına ait. İnsanı en çokta yoran anılar be dostum çok canını yakıyo çok.

• Geri dönebilir de dönmez de ama senin yerin de olsam şu sorulara cevap bulurdum öncelikle dönerse ;

- Bunca zaman sonra neden geri döndü ?
    - Neden şimdi ?

Bence aradığını bulmazsa geri döner yani sen isteklerim olmadı bari bu olsun diye dudak bükülerek seçilen kişi olursun. Aynı hikayeyi tekrar okuma. Sen de yeni limanlara yanaş.
  • Km yi 100 bin yaptıktan sonra dönse ne olcak kardeş!! derdim ama ağır olacak onun için yumuşatarak söliyim ..... iki senede ne oldu diye sormam dert değil dersen dene ...Ama benim gibi daldan dala kondu aradığını bulamayınca geri vites yaptı diye düşüneceksen boşver...
  • Daha dün sabah ayrıldık. Senin gibi bende bekliyorum birşeyler. Bana dair bişeyler yazıyor halen sosyal ağlarına acaba aklında mıyım değil miyim bilmiyorum. Ukraynada öğrenciyim tren istasyonunda tanıstık kızla. Daha geleli fazla olmadıgı için rusçamda az haliyle. Tek derdim bir kahve almaktı kahve makinasında rusca bişeyler yazıyordu. Ne anlama geldigini sormaya çalıştım. Saçma sapan bir rusçam oluncada kızın hosuna gitmeye basladı tanıstık falan. Derslerime yardım ediyordu. Konusuyorduk sürekli falan duygusal olarakta çok şey hissediyorum. Kıçımı çok kurtardı çünkü burada. Ne yapıcam bilmiyorum hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalan DÖNER Ne Yapılıyor ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim ayrılmam 8 ay oldu ayrıldığımız 2 haftadan sonra düşman gibi konuştu bende ona dedim daha mesaj atma diye o da atmadı şimdi merhaba falan yazıyorum oda yine düşman gibi konuşuyor bende takmıyorum kafama ama fazla ümitlenme bence bende öyle ümitlenmiştim
  • dönse ne olacak...
  • o kadar çaresiz misin yahu?
  • dönmez ama bekliyorum bende o duyguları tekrardan yaşamayı öyle çok istiyorum ki..
  • Dönsede eskisi gibi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • severse döner
  • Benimkide donermi acaba buyuk kavga ettik 6 ay once o zamanlar cok ugrastim donmedi ama gecenlerde halimi hatirimi sormak icin aradi ondan bi kac hafta sonra bi cay icelimmi dedim olur dedi ne yapsam bilemedim donermi yoksa oyunmu oynuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Philae

o kadar çaresiz misin yahu?

yok hocam çaresizlikten değil de burada buna benzer çok konu vardı bende görüş almak istedim.....

bende ayrılıp biteli 2 yıl oldu bugün dönse bilmiyorum ne yaparım ama şu kesin kesinlikle eskisi gibi olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardion

severse döner

2 yıl oldu sevgi kalmamışdır sanmıyorum bence adımı bile unutmuştur 5 yıllık sevgililik yaşamamıza rağmen
  • Kizlar unutma konusunda uzmandir..Daha dogrusu unutmak mi yoksa takmamak mi bende bilmiyorum..

• Crixus01 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam..

4 senedir eski sevgilimle aynı sınıftayız... unutmayı bırakın beni görmüyor bile..ve herşeyi yaşadık buna rağmen unuttu, ben de tavır yaptım tabi ama bu kadarını beklemezdim..

artık özlemiyorum ama her gördüğümde anılara gidiyorum..ondan sonra sevgilim olmadı. onunsa hayatında birisi olmuş.. unuttuğu oradan bile belli........

kafama takmamaya çalışıp okulu bitircem diye kasıyorum ama zaman zaman takıyorum... duygusal bi şarkıda direkt aklıma geliyor..bunlar yan etkileri sanırım aşkın..tek taraflı da olsa
  • ayrylan kyz her zaman gurur yapyp dönmez be karde?im çok ysrar etmen lazym
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.